Friday 9 December 2011

Kako instalirati Žljebovi

Žljebovi su bitne komunalnih za bilo objektu koji braves the pljusak ili snowfall. Kiša žljebovi sakupiti kišnica iz krova kuće svoje i ga nosite daleko od temelj Vašeg kuće kroz medij downspout. Budući da kišnica ne procijediti nigdje u blizini svoje kuće, vaš podrum je zaštićen od plijesni ili plijesan rast. Oluka, ako se ispravno instaliran također mogu zaštititi zidove svoje kuće, po spriječava prodiranje vode kroz krov. Tako instalacija žljebovi se mora za svaki homeowner. Međutim, zadatak instaliranja oluk je zamorno jedan koji se može rastegnuti tijekom dana. Dakle, ako planirate instalirati sami, provjerite da li imate prijatelja ili dva da vam pomoći s ovim zadatkom. Obzirom na nastavku su neke savjete o tome instalirati oluka, koja će vam pomoći u vašem nastojanju. Više o tome instalirati kiše oluka.
Kako instalirati Žljebovi: Savjeti
Oluke dolaze u širokom rasponu uzoraka i materijala. While dugo bešavne oluke i bakarne oluke su vrlo dekorativni opcija, oni su vrlo teško instalirati. Dakle, to je uvijek najbolje ostaviti posao instaliranja ovih ukrasnih slivnika u profesionalne ruke. Osnovna žljebovi kao aluminij i vinil dolaze u sekcije i stoga se lakše sami instalirati. Obzirom na nastavku je postupak za 'tome kako instalirati aluminijskih oluka'. Više o učiniti sami oluk instalacije.
Priprema; Provjerite krov svoje kuće i odlučiti kakav žlijeb će raditi najbolji za vaš dom. Ako već imate postojeći slivnik koje želite zamijeniti onda možete koristiti isti plan za svoj novi oluk. Inače, morat ćete napraviti plan prije nego što napravite bilo kakve kupnje. Izmjerite opseg Vašeg krova uz rubove, kako bi se odlučiti koliko oluk dijelove svoje volje zahtijevaju. Normalno, gutter sections come in the length od 10 foot pieces. To je najbolje kupiti dodatni oluk odjeljak napraviti rezerviranja za gubitak ili završiti-komada. Dodatna kupnju ne smije prelaziti 10% svog ukupnog mjerenja izgled. Pripremite plan izgled oluk, kako bi dobili ideju o tome gdje sekcije će ići. Ovo će također omogućiti da kupi za različite komponente poput oluka ugla, koljena, na kraju komada, pad prodajnih mjesta itd. Osim toga, također ćete morati kupiti mount zagrade. (1 nosač svakih 24-30 cm oluk dio)
Oluk Upustvo za instaliranje, razmotriti dva kraja trčanje, downspout kraj i suprotnom kraju, daleko od downspout. Oznaiti na oko ½ inča od kraja do sada, a zatim premjestiti svoje ljestvici na downspout kraja i napraviti pečat na istoj udaljenosti. These dvije oznake trebaju biti na istoj razini. Budući da žlijeb traje spust na downspout, trebate napraviti rezervacije za nagib. Polazeći od sada kraja, prave znakove na padini oko 5 / 8 za svakih 10 metara u bijegu, dok ne dođete do najniže točke, odnosno downspout kraja. Ugriz kredom liniju između dvije referentne točke na udaljenom kraju i downspout kraja. Ova linija će omogućiti liniju referenca za instaliranje različitih oluka komponenti. Instalacija uglovima i ispustite mjesta na donjem kraju staze. Tada instalirajte montirati zagrade u dužini navedene. Snap žlijeb sekcije u zagrade i povezati ih s priključcima. Koristeći hacksaw, rezati završiti komad na kraju staze. Zatim instalirajte laktovi na pad utičnicu i osigurati dijelove downspout na svoju stranu zida. Dovršite instalaciju dolikuje drugi lakat koji će se vode daleko od vaše kuće. Pročitajte o home poboljšanje.
Nadati se ovih savjeta o "Kako instalirati oluka 'pomoć vam da instalirate oluka sebe. Instaliranje kiša žlijeb sebe je odlična ideja ako želite smanjiti troškove žlijeb instalaciju spremanja profesionalne's pristojbe. Međutim, ako nemate prethodnog iskustva u obavljanju tako težak posao, onda je najbolje da se oslanjaju na stručnu pomoć.

No comments:

Post a Comment