Friday 9 December 2011

Kako ispustiti jedan radijator

Iako je svibanj zvuk poput Internet ali nema nasilja krvarenje radijator! Nesretni korištenje od 'bleeding' riječ, čini zvuk taj posao kao posao, za mob! Međutim, biti budite uvjereni da to nije tako. To je samo jedan zemaljski i jednostavan posao održavanja radijatora kod kuće, koje se lako mogu ostvariti u oko pet minuta, bez krvoprolića! Ok, dosta šalite. U ovom članku, ja podijeliti neke kratke upute o tome kako krvari radijator sustava.
Zašto bismo trebali Bleed radijator?; Prije nego što smo razgovarati o tome kako krvari radijator, neka nam se nositi sa 'zašto'. Neposredni pitanje koje pops gore kada trebamo nešto učiniti je, zašto bi mi to učiniti? To je zasluženo misli proizlaze iz vašeg inherentna znatiželju i radoznalost. Radijator krvarenje je jedan od onih poslova koji su obvezni dio održavanja, ako želite da vaš radijator da funkcionira učinkovito. Da biste znali zašto bleeding radijator je važno, mora se razumjeti kako kuću radijator radi. Dakle, neka nam dobiti osnovni pregled tradicionalnog radijator sustav naviknut držati sobe toplo. To sve počinje s kotao, što stvara pare. Toplinske energije potrebne za stvaranje pare mogu biti isporučeni na prirodni plin, ulje, drva ili struju.
Tu je mrežu cijevi povezani s ovim kotla (obično smješten u podrumu), da je transport this pare za radijatora unutar kuće. Radijator je navijanje mrežu cijevi koja prenosi ovaj parni. Prolaz pare zagrijava metal cijevi, a time i oni zrače topline u sobi. Pare hladi i postaje voda opet, što je prevezena natrag na kotao za podgrijavanje. Razlog što trebate znati kako krvari radijator je mjehurići zraka koji su dospjeli u svici srušiti njegovu učinkovitost. Kada je klima mjehurići dobiti unutar zavojnice, oni micati vodu i smanjiti grijanje učinkovitosti, zrak je lošiji dirigent topline, nego paru. Zato, dom održavanje stručnjaci visoko preporučiti krvarenja radijatora redovito, jer uklanja zarobljeni zrak i značajno poboljšava grijanje učinkovitost. Pročitajte više na:; Sustavi grijanja, Grijači vode, kako Bleed radijator sustav?, A sada da mi znati zašto je važno znati kako da krvari radijator, neka mi vam dati brzi pregled o tome što trebate učiniti. Periodični krvarenja radijator preporučuje. Postoje neki znakovima koji mogu vam reći da radijatora potrebama krvarenje. Siguran znak je razlika u temperaturi na dnu i vrhu radijatora. If radijator vrhu je hladan, a na dnu je toplo, tu je definitivno hvatanje zraka. Ukoliko promatramo da cijela radijator je hladno, a zatim i veliku količinu zraka zarobljeni unutra.
Jedan od ključnih elemenata koje trebate postići posao radijator krvarenja radijator ključ! To je dostupan u većini hardvera trgovinama. Umetanjem ovu tipku, radijator krvarenje može postići. Tako se držite taj ključ.
Sljedeća isključiti centralnog grijanja prije početka bleeding radijator. To će spriječiti bilo više zraka od ulaska u radijator sustava. Nastavite tek nakon što je zatvorio radijator dolje ohladi. Jednom kada ste sigurni da ste se ohladi, otvoriti oba ventila radijatora u dnu. Budite spremni s malom kadom i stavljam ga pod vijak. Također imajte ručnik s vama. Zatim umetnite ključ u bleed vijak utor i okrenite satu (oko pola okreta). Voda će mlaz vode vanjska strana, s zviždati and kapanja iz vijka. Iverak ga s ručnikom. Nakon što voda ima squirted i pritisak je bio objavljen, okretati ključ smjeru kazaljke na satu (pola okrenuti opet). U redu je. Job je postignuto. Možete prebaciti na sustav centralnog grijanja i uživati ​​u znatno toplije interijera Vašeg doma.
Također možete naučiti o auto radijatori:, kako pustiti vodu u hladnjak, radijator curenja Popravak; radijator troškovi popravka; Nadam se da ovaj članak je to kristalno jasno, kako da krvari radijator. To ne uzeti Einsteina shvatiti posao, kako ćete se složiti sa mnom. Sve što je potrebno je sposobnost da razumiju logiku i sposobnosti da slijedite jednostavne upute.

No comments:

Post a Comment