Saturday 24 December 2011

Kako staviti na Maskara

Mnoge žene dobiti frustriran sa svojim maskara zbog povremenih razredi koji se iza sebe ostavio na trepavice. Ako je to slučaj kod vas, probajte ovo. Prije nego što primijenite maskara, uzeti kist i tkiva. Mjesto toaletni papir oko kist i lagano uvaljati četkom oko tkivo. Provjerite da li roll ne previše inače cijeli maskara dolazi off. Sad kad znate kako izbjeći ružan grude, Let's pogledajte kako to staviti na maskara ispravno. Pročitajte više o šminke oko očiju.
How staviti na Maskara Ispravno, Sreo sam mnogo vizažisti objašnjavajući mi različite načine staviti na maskare, ali samo jedna tehnika činilo pravo. Da biste znali pravi izvršenja o tome kako staviti na maskare ne ovisi o brand kozmetike. Najbolja maskara za vas bi trebao biti zasnovan na izgled vaše trepavice. Evo nekih savjeta i trikove na kako primijeniti maskara pravi način.
Odabrati pravo Maskara: Uzmite si vremena u ljepoti prolaz kada su branje maskara za sebe. Ono što je potrebno da se koncentriraju na je, ako kozmetički brand je vodootporan maskara, ili ne i ako to pruža više dužina i obujam. Odaberite jedne nijanse tamnije od vaše trepavice jer daje bolji izgled. Ako ste plavuša, odaberite smeđe boje maskare. A ako imate crnu ili tamno smeđu kosu, uvijek ići za crne boje maskare. Pročitajte više o najboljim produživanje maskara.
Pregib, pregib, Curl: Postoje žene koje su blagoslovljeni uvijen eyelashes, ali nažalost, nisu svi te sreće. I to je razlog zašto čovjek izmislio trepavica uvijač. Pročitajte upute o tome kako koristiti trepavica uvijač ispravno prije nego što počnete. Vi ne želite povrijediti vaše oči ili iskopati vaše trepavice. Pročitajte više na oku makeup savjete.
Sada dolazi primjene: Uzmite vrh trepavica prvi, jer je najlakše boje. No, iako su šminka stilista koji govore drugačije. Možete uzeti dno trepavica ili na vrhu one, ovisno o tome radi za vas. Nema pravog ili krivog načina ovdje. Počnite s podnožje vašeg trepavicama i polako primijeniti maskara. To će ostaviti vaš lashes s dobru bazu kaput. Ali, pazite da ne vrijede više od jednog sloja. Ako maskara nije dajući pravo kaput u jednu aplikaciju, onda maskara treba zamijeniti.
Sad dolaze donje trepavice. Držite presavijeni toaletni papir pod dno trepavica. Okomito držite štapić i samo dodir vaše trepavice. To će vam dati prirodni izgled nego šiljat potrazi izgled. Za intenzivan izgled, možete napraviti više od jednog sloja na donje trepavice. Pokušajte da ne držati štapić horizontalno, jer učinit će mazati marks ispod očiju i učinit će vašu kožu izgledati tamnije. Ako želite izbjeći ovaj, postoji trik kako bi vaš lashes niža izgledaju definiran, bez njih izgleda teška. Nanesite jedan sloj tamno smeđe maskare u odnosu na donje trepavice. Pročitajte više o dramatičnim ideje šminke oko očiju.
Odvojite Lashes: Kupite četkom separator trepavica, ako ne imati jedan, jer se radi čuda. Vjerujte mi dame, nećete požaliti. Budite kao blagi moguće i pažljivo odvojene sve trepavice koje su se zajedno u jednoj skupini. Pročitajte upute o tome kako koristiti kist trepavica separatora pažljivo, a zatim ga koristiti.
Pročitajte više na:; trepavica Dye, trepavica nijansiranje: "Ovo su neke osobne savjete o tome kako staviti na maskare ispravno. Dok uklanjanjem maskara, korištenje ulje-based remover maskara, tako da ćete izbjeći potezanje trepavice. Nisu svi brandovi su podjednako i njihov konačni rezultati su uvijek različiti jedan od drugog. Pokušajte različitih marki prije nego što podmiriti za onaj koji vam najbolje odgovara.

No comments:

Post a Comment