Thursday 15 December 2011

Kako dobiti zdravu kosu

Tko ne voli primati komplimente o svojim dugim, sjajna, zdrava kosa! Ali morate imati odgovarajuću režim za njegu kose kako bi dobili takve kose. Pa ako se pitate o tome kako dobiti zdravu kosu, koristite ove savjete.
Kako dobiti zdravu kosu
Debeli, sjajan dlačice imovine, krajnje pribor koji se može učiniti ili pokvariti izgled pojedinca. Izgledati i osjećati nevjerojatan, morate držati tvoj kosa u zdravom stanju. Bez obzira da li imate duge kose, kratku kosu ili čak i valovitu ili kovrčava kosa, morate naučiti da i dalje ostane zdrava. Nastavku su navedeni nekoliko savjeta kako dobiti zdravu kosu i izbjeći gubitak kose. , Kako vaša kosa raste duže, savjete imaju tendenciju da se slabo i početi cijepanje. Preporučuje se da trim one split završava redovito kako bi se spriječilo vaš kosa raste slabiji. , Nemojte šamponom kosu svakodnevne, kao pranje može isušiti kožu prirodnih ulja i vlage. Umjesto toga oprati kosu svaki Drugi dan ili kada se osjeća previše mlak. , "Ako želite da se zdrava kosa, trčanje četkom kroz kosu barem sto puta." Vi svibanj biti upoznat s tom 'savjet'. Pa ovo je jedan hir i strogo ne-ne. Izbjegavajte češljanje kosu na najmanji provokacija, i to kistom samo kada je to potrebno. , Kombinira kosu pomoći će ulja na kožu ravnomjerno širiti. Pa koristite četku ili češalj sa zaobljenim bristles koje će primijeniti pravo iznos pritisak na vaše vlasište. ; Izbjegavajte oštre uređaji na svoju kosu. Kada primijeniti uređaj za kosu, početi od vrha, a ne iz glave, inače pore u kožu mogu dobiti začepljen, ograničavanje cirkulaciju krvi. Sjetite se, vaše kose također treba disati. ; Koristite kose proizvodima koji nisu štetni ili abrazivna do tjemena. Uvijek provjerite sastojke na vanjski paket proizvoda i odabrati jedan koji je pogodan za kosu, Wet razbija kosu više lakše nego suhu kosu. Izbjegavajte češljanje kosu kad je mokra, kao što je dlaka na svom najslabiji kada je mokro. Umjesto toga, češalj kad je malo suhe kako bi se izbjeglo snapping. Koristite široko nazubljenim češlja dok češljanje mokre kose umjesto. , Ne koristite drvene češljeve, kao češalj može imati mali šupljinama ili divots, gdje je dlaka može dobiti upetljan. Umjesto toga koristite plastične češljeve. , Podšišati, ili barem trim kosu redovito održavati zdrave savjete. ; Izbjegavajte redovite uporabe sušilo za kosu da se osuši kosu, kao i toplina iz sušilo za kosu može isušiti prirodna ulja iz vaše vlasište. Umjesto toga, neka vaša kosa osuši prirodnim putem, ili koristiti puhati za kosu kada je apsolutno potrebno. Za više informacija, pročitajte o: žensko Ćelavost. ; Kako dobiti zdravu kosu Opet
You have been oblikujete kosu redovito ili korištenje previše jake kemikalije za bojenje kose. Sada kosu je izgubio sve svoje sheen i oni izgledaju zaista dosadno i oštećena. If you get to želite back your healthy hair again follow ove savjete:; Use dubokim conditioning treatment or jedna hair mask once in deset dan, s ciljem restore the lustrous izgledati na kosu. , Izbjegavajte česte upotrebe hair styling gelovi ili krema. , A štetne zrake iz sunca i zagađenja mogu oštetiti vaše kose. Stoga, kada izaći iz svojih kuća nositi maramu glavu Izbjegavajte perming vaše kose vrlo često ili pomoću štetnih kemikalija kao peroksida, jer oni imaju tendenciju da se osuši na kožu i olakšati kose pada. , Ako vam je kosa treba medicinsku pažnju, posjetiti trichologist. ; Kako dobiti zdravu kosu Naravno, zadržati svoje tijelo hydrated. To će držati vlažnom vlasište i daju sjajan izgled vaše kose. , Slijedite dijeti bogat je vitaminom A poput zelenog lisnatog povrća i mrkva za popravak oštećene kose. Riba ulja poput bakalara i laneno sjeme ulje također su dobri za kosu. ; Korištenje toplim uljem dok podmazivanje kosu i lagano masirati vlasište će poboljšati cirkulaciju krvi. , Praksa joge, jer poboljšava cirkulaciju krvi koja je dobra za kosu. , Drugi prirodni i jednostavan način popraviti oštećene kose je da isprati kosu s vodom u kojoj riže, krumpira ili tjestenine su boiled. , Pročitajte više na; prirodni lijek za gubitak kose, gubitak kose prevenciju, Ćelavost rješenje, Prirodni lijekovi za zdravu kosu, sada da znate kako dobiti zdravu kosu, koristiti ove savjete i dobiti zavidni pogledi svima oko vas!

No comments:

Post a Comment