Tuesday 27 December 2011

Slikarstvo Ideje za dječji vrtić

Možete bojati zidove dječja soba plain ružičaste boje, ako ste očekuje djevojčicu, ili boje zidova vrtić u plavom Ako očekujete bebu dječaka. To će dati uredno izgled, ali ako se osjećate extra kreativni, i želite napraviti zabava dječji vrtić gleda, ovdje su neke ideje za slikarstvo vrtić za vas da isprobate.
Painting ideje i Tehnike vrtić
Pobrinite se da koristite fitilj i brtvljenje, u slučaju da imate bilo kakvih praznine ili loše zakrpe u vaše zidove. Također, upaljač i za lov t. će povećati život zid boje, i da će osigurati dobru bazu za unutarnje slikarstvo boje. Nakon što ste završili slikarstvo zid s podlogom kaput boje, isprobati različite tehnike slikanja za dječji vrtić koristeći matrica ili napraviti svoj vlastiti funky umjetnosti. Pobrinite se da koristite polu-sjaja, nakon što su učinili u potpunosti bolovanje vaše zidove. Sjaj će zaštititi zidove, i da će biti lako održavati kao što može biti izbačen i očistiti.
Prije odlučivanja o unutrašnjosti boja boje i ideja, to je dobra ideja odabrati temu. No, imajte na temu jednostavna, bez dodavanja previše detalja, i staviti na neke mekom i svijetlim bojama. Neke dobre ideje za dječaka soba može biti automobila, prostor, crtane filmove. Za djevojčice, možete otići s matricama kao zvijezde, cvijeće, leptiri, itd. Ovdje su neke kreativne ideje iz koje možete pokupiti. ; Boja donjoj polovici zidova s ​​bijelim, te gornju polovicu s ružičastim i bijelim vertikalnim prugama. Uzmite jednostavan cvijet matrica, i 2-3 svijetle boje poput žute, narančaste i ljubičaste boje i luka na zid. Postavite postolje na temelju ovog luk, dati snagu zid umjetnost koja luka na postolje. ; Boja sve svoje zidove u svjetlo nebo plave boje. Uzmite tamno zelene boje, i miješati do bijele boje stvoriti dvije nijanse zelene. Sad, boje s originalnim tamno zelene boje na dnu zida, a zatim se srednje zelene hlad i boje horizontalno krpa, preko tamno zelene patch, i na kraju uzeti svjetlo zelene hladovinu i boje na drugi zeleni patch. Učinite to za ostatak od 3 zidova. Držite rubova zakrpe neujednačena, pa ćete dobiti efekt sjenčanja iz tamno zelene boje na svjetlo hlad. Sada, koristiti neke Disney znakova kao što Winne Pooh ili Jungle Book likova i boje neki od znakova na zidovima. Više o, zid murals. ; Boja zidova u srednje tamnu nijansu limuna, i uzeti leptir matrica različitih veličina i boje ih na jednom zidu. Dajte perspektive kao osjećaj, slikanjem veliki leptiri (tamnu nijansu) na bazi i onda srednja u obliku leptira (srednja hlad) i na kraju malo leptira (svjetlo hlad). For leptira možete ići za boje boje poput smeđe ili tamno narančaste. ; Boja svi zidovi plave, a uz matrica ili ruku, boje nekoliko oblaci bijele boje. No, za iznenađenje dio, obojiti strop tamno plave boje i koristeći fluorescentnu hlad, boja zvijezda, svemirskih brodova i planeta na stropu. Uz soba svjetla-off, stropu će dati zadivljujući učinak prostor. ; Boje vaše zidove s bijele, a zatim u blizini kolijevke strani zida, nacrtati drvo i njegove grane gume pečat neki listovi, a između listova boje znakova Z.; Ostale zanimljive baby soba teme su podvodne teme. Boja polovina zid s pogledom na more val curvy liniji efekt, a gornja polovica zida bijela. Boja na bazi plave dlake, raznih podvodnih morskih organizama, kao što su more konji, dupini, koralja, itd.; To su neke od ideja vrtić slikarstva. Da biste provjerili neke više slika ideje za jaslice, surfati na internetu za jaslice slikarstvo ideje i kliknite na rezultat pretrage slika, i voila! Naći ćete mnogo lijepih ideja. Da biste dobili prikaz kako boja i ideje će pogled na vrtić zidove, koristite unutrašnjost slike softver, u kojoj možete isprobati različite interijera boja boja i ideja. Na ovaj način možete i eksperimentirati s različitim slikarstvo ideje za vrtić, i odaberite onu koju najviše sviđa. Dakle, koristite malo mašte, uzeti pomoć unutrašnjosti slike softver, boje i nevjerojatna vrtić za svoje dijete!

No comments:

Post a Comment