Sunday 25 December 2011

Kako naštimati jedna mandolina

Mandolinu je jedan od najviše zabave instrumenti za igru. I učenje kako naštimati mandolinu je vrlo važno. Zasto? Because mandolina, kao i nekoliko drugih žičanih instrumenata, teže ići od tune puno. I nepodešen mandolina je slušni katastrofa i nije zabavno igrati bilo. Dakle, da biste dobili najbolji zvuk i imaju dobre zabave igrajući ovaj instrument, važno je znati kako naštimati mandolinu. Sada očima svih onih nizova može zastrašiti vam malo, ali dopustite mi da vas uvjeravam da tuning mandolinu je komad torte! A osim toga, nešto što svaki igrač mandolina treba znati.
Kako naštimati jedna mandolina po uhu
Najjednostavniji način za podešavanje mandolinu je naučiti kako naštimati mandolinu po uhu. Mandolinu ima 4 kompleta od 2 žice svaki. Svaki skup je sinkroniziran na jednom umu. Sam počeo od vrha niza, prvi string je sinkroniziran na umu G, drugi string je sinkroniziran na napomenu D, treći niz je sinkroniziran na A, a najmanja niz koji ima najveći parcele je sinkroniziran na E. So Jednom kada znate koji bilježe svaki pojedini string igra, onda učenje kako naštimati mandolinu od uha postaje puno lakše.
Sada, možete podesiti mandolinu koristeći gitaru ili klavir. Mislim da ugađanje uz pomoć klavir će biti više pouzdan kao i gitare previše ići neskladno. So igra G bilješku o glasovir / gitara, a zatim podešavanje najviši niz mandolinu na to na umu. Tada igrati D na glasoviru i podešavanje drugi niz tako da zvuče isto. Zatim, igrati note i bilješku E i podešavanje mandolinu u skladu s tim bilješkama.
Kako naštimati mandolina s Guitar Tuner
Drugi, nešto lakši način tuning mandolinu je pomoću mandolinu ili gitaru tuner. Tuner mandolinu će napraviti stvari prilično jednostavan. Igrate svaki niz i ovisno o imajte na umu da string proizlazi, tuner će vam reći ako je string u skladu ili bilješku. Tuner automatski zna što niz igrate, a time se usklađuje s njom. Postoji indikator na tuner. Ako je na igranje umu, pokazatelj smjene s lijeve strane, to znači da je niz je podešen preniska i mora biti podešen veći. S druge strane, ako pokazatelj pomiče u desno, onda to znači da niz je podešen previsoka i treba biti sinkroniziran niže. Ako oznaka je u centru, to znači da vaše string savršeno podešen. Slijedite ovaj korak počevši najviši string, a zatim na dno string.
Mandolina tunera može biti teško pronaći, pa je moguće da se brzo popraviti uz gitaru tuner? Da, gitara tuner previše radi na vrlo sličan način u odnosu na mandolini tuner i morate slijediti iste korake navedene u cilju podešavanje mandolina.
Da biste saznali kako naštimati više glazbenih instrumenata, pročitajte na:, kako Ugodite gitare po sluhu, kako Ugodite bas gitaru, kako Tune Gitara, Tuning violine, tako da su to bile nekoliko načina podešavanja mandolinu . Tako da sada znate kako naštimati jedna mandolina, sada možete ići i van wow publiku svoje vještine!

No comments:

Post a Comment