Thursday 22 December 2011

Pljusak Tan Savjeti

Ranije, ljudi koriste provesti puno vremena, polaganje vani na suncu, postići tan. Sada, cijeli koncept sunčanju promijenilo s pojavom različitih štavljenje metode kao što su, solarija i sprej štavljenje. Dok sunčanje i solarija pomračit boje kože, izlaganjem kože na ultraljubičasto zračenje, sprej štavljenje uključuje bojila, koji su sprayed na koži. Učinak nad ekspozicijom kože na ultraljubičasto zračenje ne smatra biti zdrav, kao to je sugerirao kao mogući uzrok za rak kože i opekline. Međutim, sprej štavljenje brzo je dobivanjem zamah kao brz i jednostavan način za suncanje. Također smatra kao sigurnu alternativu ultraljubičasto zračenje uzrokovane u solarija i sunčanje. Možete postići sprej preplanulost od salona ili drugo, možete koristiti proizvode koji su namijenjeni za uporabu kod kuće. Da bi se dobio lijep sprej štaviti, morate napraviti neke pripreme prije sjednice. Nakon prijave previše, morate uzeti dovoljno briga, tako da ten izgleda dobro i traje duže. Čitajte na znati više o sprej preplanulost savjete.
Savjeti za sprej štavljenje
Sada, da sprej štavljenje je nastao kao jedan od popularnih metoda štavljenje, morate imati osnovna ideja o tome kako se pripremiti za sprej štavljenje i poduzeti njegu kože, nakon sjednice. Ako ste početnik, to je uvijek bolje da se to učinio iz salona sa stručnjacima trenirao u ovoj metodi. Oni vam mogu pomoći u odabiru savršenog kože i oni znaju točan iznos sprej potrebne za dobivanje taj određeni ton. Koža ton i količinu sprej koriste su vrlo važno u postizanju savršeno preplanula izgled. Iznad svega, oni znaju pravo metoda primjene i imaju dobre kvalitete opremu za sprej štavljenje. Jednom ste dobili udoban s ovom metodom, možete pokušati dobre kvalitete proizvoda značilo za sprej štavljenje kod kuće. Slijede neki sprej tan savjeta, što može vam pomoći dobiti savršeni tan, da traje duže.
Kože Piling: Jedan od zlatnih pravila o sprej štavljenje je pripremiti prije. Koža piling bi trebalo biti učinjeno prije suncanja tako da mrtve stanice kože se uklanjaju. Nema koristiti u tijeku sprej za suncanje s mrtve stanice kože, jer boja pridaje ove stanice, koji će se proliti u roku od nekoliko dana. To znači gubitak tan, nakon nekoliko dana primjene. Dok piling kože, raditi više na koljenima, laktovima, gležnjevi, stopala, itd, kao ove lokacije imaju tendenciju da imaju više mrtve stanice kože. Možete dobiti vaše kože exfoliated dva do tridan prije sjednice, ili samo prije sjednice. These sunless savjeti štavljenje može biti od velike pomoći, a pripreme za sprej štavljenje sjednici.
Druge pripreme: tuš prije sjednice je uvijek koristan. Možda neće biti moguće uzeti tuš, neposredno nakon sprej štavljenje sjednici. Ovo se odnosi na brijanje, waxing ili bilo takav postupak. Tuš uoči suncanja je također koristan ukloniti tragove kozmetike, deodorants i znoja iz tijela. Sve primjenjuju na koži će promijeniti efekte sprej štavljenje. Prije imenovanje, pobrinite da ste nosio labav, tamne boje odjeću i uklonite objekata poput nakita, gledati, sandale, itd., kako bi se izbjegla neugledan zakrpe. Obično, štavljenje saloni nude upute prije sjednice. U tom slučaju, slijedite upute. Sljedeći sprej štavljenje savjeti o tome kako voditi brigu o koži nakon sjednice.
Aftercare: Jednom sprej sesije suncanja je preko, neka ga suha za nekoliko minuta. Međuvremenu uzeti pogledati svoje tijelo provjeriti li dye primjenjuje ravnomjerno ili ne. Obrišite višak obojeni. Pokušajte ići kući izravno iz salon. Izbjegavajte naporan aktivnosti koje uzrokuju znojenje, što može utjecati tan. Pričekajte najmanje osam sati imati tuš. Malo boje svibanj dolaze off tijekom prvi tuš nakon sjednice sprej štavljenje. Pljusak štavljenje savjete uključuju izbjegavanje tople vode, lufa spužva, sapun i exfoliants, tijekom prve tuš nakon štavljenja (to će biti bolje, ako ste izbjegavati ove stvari za nekoliko dana). Nježno pogladiti kožu suhom, kao što to nije dobra ideja da ga utrljajte. Čuvajte svoje tijelo dobro hydrated i dobro hidratizirana. Vi svibanj također koristiti tan produživač, da bi ga trajati duže. Pročitajte više o self štavljenje savjete i najboljih self kožara.
Navedene sprej preplanulost savjeta može vam pomoći u stjecanju savršen ten. This preplanulost ne može trajati dulje od sedam dana. Dakle, morate proći kroz ponovio sprej štavljenje sjednice za stalni preplanuo izgled.

No comments:

Post a Comment