Wednesday 21 December 2011

Ispis Obljetnica Cards

Obljetnica karticama, kada personalizirane, dodajte prekrasan dodir za ove kartice, a kako bi ga još više specijalnih uvijek možete staviti rukom pisana poruka na njega, i dati kartice zajedno s darovima koje ste izabrali. Ovisno o prigodi godišnjice, i osoba koju daju karticu morate odabrati karticu dizajn i poruke ispravno. Ovdje su neke stvari koje trebate uzeti u obzir prilikom odabira za ispis godišnjica kartice, a neke kartice theme ideje iz koje možete izabrati.
Odabir Perfect ispis godišnjica Ecard; Zanima Vas kako dizajnirati free printable kartice godišnjica i pravo poruke? Ovdje su neke pokazivače.
Što je povodom?, Vrlo je važno da dizajn kartice prema godišnjicu. Jeste li u potrazi za ispis godišnjica vjenčanja čestitka? Jeste li u potrazi za karticu za par 25. ili 50. godišnjicu? Vi ste u potrazi za karticu za osobu ili par slavi godišnjicu svoje poslovne uspostave? Tražite ispis godišnjicu kartice za 'roditelja'? Ili ste u potrazi za ispis obljetnicu kartica 'ga' ili 'joj'? Nakon što su odgovorili na ova pitanja, to će biti lakše za izradu kartica. Prigoda će odrediti vrstu kartice, trebali biste odabrati. Morate koristiti grafiku na svoju karticu, prema primatelj vaše kartice i osigurati da ga pratiti uz odgovarajuću poruku.
Kako odabrati grafike?Ti bi trebao odabrati grafiku na kartici, prema osobi ili par dajete kartice. Je li osoba ili par vas daju karticu da, smiješno, u sport, prirodu, ili je osoba romantične, emocionalne i sl.? Saznajte što vaše primatelja voli, i koristiti povezane grafike. Također možete odabrati grafiku prema onome što vam znači par, ili ono što znači za njih. Da li želite znati kako pronaći slobodno ispis godišnjica kartice? Pogledajte na internetu za stranice za oblikovanje ideja i dizajna nešto slično i dodati osobnu poruku. Ovdje su neke grafički dizajn ideje.
For ispis godišnjica kartice za par slavi godišnjicu svoje vjenčanje, možete odabrati dizajne poput srca predstavlja ljubav i toplina, cvijeće predstavlja ljepotu, boca šampanjca predstavljaju slavlje, smiješne karikature par za parove koji vole humor, srebro wedding zvona , ili podebljano i velikim slovima sa 25. ili 50. tiskan na temelju to. Za poslovne obljetnicu kartice, odaberite trijezni dizajne koji pokazuju postignuće. Neki od primjera su slike osobe penjanja na brdo i ima gotovo scaled vrhu planine, osoba penjanje ljestve, neki elegantan dizajn s cvjetnim sretna godišnjica tekstom u velika slova, itd. Prilikom odabira ispisa godišnjica kartice za njega ili nju, te treba dodati osobni dodir. Dizajn kartice, možete isprobati neke ideje poput sliku vas oboje zajedno, kolaž vremena ćete potrošiti zajedno, dva srca, par poljubaca, par jedan princ i princeza, ruže, itd. Više o domaćim kartica ideje.
Što napisati na karticu?, Ako ste zaglavi za ideje o tome što biste napisali u godišnjica kartice, jednostavno odaberite pjesmu, citat ili neki pjesama koje ide uz prigodu. Postoji nekoliko web stranice koje imaju za ispis godišnjica kartice sa više opcija za odabir odgovarajuće poruke, tako da možete pregledavati kroz taj dio previše. Provjerite da li ste odabrati poruku da ide s grafičkim na vrhu kartice. Bi se osiguralo da ne završavaju s ozbiljnom porukom u karticu i crtani film grafički ili obratno. Ako davanje kartice sa svojim partnerom, roditeljima ili nekim bliski prijatelji, onda će biti ljepše ako napisati poruku u svoj rukopis i pero dolje neke misli od svoje vlastite. Možete opisati u poruci što osoba znači za vas.
Tako, surfati na internetu za ispis godišnjice kartice, i da ćete završiti s rezultatima pretraživanja mnoge web stranice koje će vam dati mnogo mogućnosti grafike, oblici kartice i kartice poruka. Sjetite se gore navedene savjete i stvarati vlastite lijepog izgleda ispisa obljetnice kartice, i pratiti vaše kartice s dobrim godišnjicu darove poput knjiga darova, buketi cvijeća, naprava, itd.

No comments:

Post a Comment