Sunday 11 December 2011

Kako za Čist tuš zavjese

Bez obzira na vrstu tuš zavjese koju posjedujete, bilo da se radi vinil, plastike ili tkanine one, sve prikupiti film sapun šljam imbibed s tijela uljima i pridržavati se površine u kratkom vremenskom razdoblju. The šljam prikupljeni na zavjesu treba rješavati. U stvari ne postoji ništa Grosser nego tuš zavjesa koji nije očišćen za dugo vremena. Unatoč bagra, čak i plijesni čini svoje prisustvo oko rubova zavjese. Neki ljudi ne smetaju da očistiti tuš zavjese, umjesto da ga ukloniti i odbaciti prljave zavjese. Iako tuš zavjese nisu jako skupi, samo ih baca ispod korištenje tuš zavjese. Pročitajte više o kupaonicu tuš zavjese.
Kako za čišćenje tuš zavjesa
Stroj za pranje tuš zavjesa nije raketna znanost i traje oko 50-10 minuta vašeg vremena. Idemo imaju pogled na korake za čišćenje tuš zavjese.
Korak 1: Izvadite tuš zavjese iz tušem i ukloniti sve zvoni kao dobro.
Korak 2: kiperi, tuš zavjese u perilicu s 2-3 veliki ručnici. These ručnici su nužne budući da djeluju kao uređaji za ispiranje plina tijekom ciklusa pranja. Dodajte pola šalice praška, pola šalice sode bikarbone i hladnom vodom i oprati zavjese na nježnim ciklus. Koristeći tople vode za pranje zavjesa može doprinositi otapanja posljednje zavjese, tako da je najbolje da se drže hladnu vodu. Dodajte šalicu octa ispiranje.
3. korak: Kao Čim se zastor je oprati i isprati, brzo ih objesiti na prozračnom prostoru, gdje se može zrak-suh. Također se može objesiti ga natrag na zavjese štap da se osuši. Nikada ne staviti ove zavjese na kosu, jer će se rastopiti. Nije bitno ako zavjese izgleda malo naborana nakon pranja. To će se uzeti njegu po pare iz normalnog tuš koristiti.
Korak 4: Kako očistiti kolutove zavjese, ispunite kantu ili kadu s toplom vodom i dodati malo tekućeg sapuna za pranje posuđa u nju. Pročistite prstenovi čistom spužvom te ih isperemo u vodi iz slavine. Koristite četku if prljavštine je tvrdoglav.
Korak 5: Kad oba zastor i prstenovi su oprali, vrijeme je da ih zamijenite.
Ovi koraci su bili posebno za plastične ili vinil tuš zavjese. Za one tkanina, pratite upute navedene na oznaku. Pročitajte više na vinil čišćenje tuš zavjese.
Kako za Čist plijesni Od tuš zavjese
Plijesan mrlje na zavjesama može napraviti osjećaj sve bruto pod tušem. Iako ove mrlje činiti zastrašujućim, uzimajući osloboditi od njih nije toliko teško. Da se bave plijesni, trebate sprej bocu. U ovu bocu dodaj bjelilo. Ne razrijediti s vodom, kao obični izbjeljivač dobro radi. Stavite neke stare ručnike po podu po strani kade i tuš zavjese stavite u nju. Spread zastor otvoren i sprej za bijeljenje na plijesni mrlje. Nakon pola sata isperite bjelilo od zavjesu s toplom vodom. Samo neka topla voda kapanje s jednog kraja na drugi zavjese dok se sve za bijeljenje dolazi off. Pročitajte više o jedinstvenim tuš zavjese.
Da biste spriječili plijesni od napada vaše tuš zavjese, protežu se zastor nakon svakog tuširanja. Da biste spriječili plijesni od napada novi tuš zavjese, sprej za dezinfekciju na njega. Nadalje, kako bi se spriječilo sapun šljam skuplja na donjem dijelu vaše tuš zavjese, samo utrljati malo baby ulja na njega.
Pročitajte više na:; Vinyl tuš zavjese za popravak, Tuš kabina Zavjese - kabina Veličina tuš zavjese, ako želite zadržati svoju novu zavjesu u potrazi za svježim duže vrijeme, jedno rješenje je da se objesiti novi tuš zavjese na isti prstenovi s stari tuš zavjese. Ovaj način premlaćivanja preuzet iz sapunici se susreće samo stari tuš zavjese, a novi vanjski tuš zavjese održava novi izgled za duže vrijeme. Sada kada znate kako očistiti tuš zavjesa, ne trebate baciti zavjese nakon neke koristi. Operite ih objesite svježe i koristiti ih do oni parati apart!

No comments:

Post a Comment