Saturday 31 December 2011

Kako postaviti zamku Miš

Većina od nas nasmijati naša srca se pri pogledu na lukav malo zalutao miša premlaćivanja zrak iz glup, samosvjestan mačka. Ja sam se govori o popularnim Tom i Jerry crtani film. U stvarnosti, miševa su vrlo često nalaze u američke domove, farme i uzrokovati puno problema. Šteta da se uzrok može izgledati malo, ali ako se ne riješe odmah, čak i jedna zalutala Jerry može učiniti vaše stanje gore nego Tom's. Čak i danas konvencionalne miš zamke su jedan od najučinkovitijih načina dobivanja osloboditi jednog miša. Miš zamka djela stupičarenje miša na silu, tako da je ubijanje ili zapinjanje dolje, živ. No, samo kupnja miša zamka ne ostvariti posao, čovjek se mora naučiti kako se postaviti miš zamku savršeno. Postavljanje miša zamku u krivu mjesta mogu biti opasni ako imate malu djecu kod kuće, ili možda čak i pokazati pogubno za vaše kućne ljubimce. Idemo kroz što sve stvari su potrebne i postupak za postavljanje miša zamka.
Kako postaviti zamku Miš: materijale potrebne
Mouse trap, postoje razne miša zamku dizajna dostupan ovih dana. Najčešći je pokušao i testiran, neprijateljskog, oprugom bar mišolovka. To je vrlo jednostavnog dizajna s press izlet na jednoj strani i velikim opterećenjima proljeće na drugoj strani. Putovanja, koja ima mjesto za mamac da privuku glodavac, kad se pritisne oslobodit će oprugom which unwinds u vrlo brzo štrajk. Sada možete zamisliti sudbine miša pokušavaju pojesti mamac! Bilo je nekoliko drugih inovativnih mousetraps, kao što su usta mišolovka, električni mišolovka, live-lov mišolovka ili ljepilo zamke. No, nitko sam zamijenio najpopularnija i najjednostavnija, oprugom jedan.
Mamac; Drugi važan materijal je mamac. Kako biste privukli glodavac prema zamku važno je da ga namamiti s nekom vrstom mamac da miševi kao puno. Ovo je važan korak u kako postaviti miš zamku. Miševi samo ljubav kućanski predmeti kao što je kikiriki maslac ili sir, ili koji se može koristiti kao mamac. Tu je teoriju da je sir ne može privući štakor, ako imate isti je bolje da se prebacite na bivše.
Zaštitne rukavice ruke; morat ćete to ukloniti zarobljeni miš, koji će biti mrtav ako koristite zamku učitan-proljeće miša ili električni miša zamku.
Kako postaviti Mouse Trap: Instrukcije; Počnite pripremati u zamku u večernjim satima, kao kuća miš ima tendenciju da lutaju u potrazi za hranom kada svjetlost i aktivnost je minimalna. ; Pripremite mamac unaprijed i dostaviti ga na tanjur okidanje. Pobrinite se ne učitava proljeće prije utovara na mamac ili drugi svoju ruku mogla postati mišolovka je prvu žrtvu. Salama i far također se smatraju kao potencijalni mamce. , A sada, pronađite zaključavanje isječak drži u obliku slova U bar na mjestu. Otpustite bar i povucite ga natrag kao proljeće zavojnice na svoje maksimalne potencijale. , A sada dolazi i pitanje plasmana, što je vrlo važno s obzirom da je miš je uvijek radije staze, dok luta. Položite zamku, gdje primijetite miš ili njegov izmet. Kuhinja je miš omiljeni prostor. Stavljanje u zamku najvjerojatniji put može povećati šanse za zapinjanje dolje prijetnje. Miševi uvijek radije premjestiti zajedno zidove koji smanjuje šanse da budu uočena. Postavljanje zamku okomito uz zid može biti najbolja opcija. , Sada, s trap postavljen, a sve vi (i miša!) mogu učiniti je moliti. Držite zamku položili preko noći jer to će povećati šanse za miša pronalaženja mamac i potom pada u zamku. , Polaganje u zamku noću se također osigurava da, ako postoje djeca kod kuće, oni ostanu daleko od njega. Također, imajte vaš ljubimac lancima ili ujutro zamku svibanj imati da se zove ljubimac-trap! , Ako su vaše molitve čuje, naći ćete poraženi neprijatelja. Ali, ako se rat u molitvama ispunjeni, ismijati u drugom epizoda Tom i Jerry! Ako postoji mrtav miš u zamku, dobili osloboditi od njega dok je nosio debele zaštitne rukavice, a kasnije se opere s anti-septička kako bi izbjegli bilo kakve infekcije. ; Odbaci miša u dvokrevetnoj plastičnu vrećicu i stavio ga u smeće. Položite zamka opet po potrebi. Napomena: Zbrinjavanje jedan zarobljeni ili mrtvi miš je često neuredan afera, a može uključivati ​​krvi, izbjegavajte to radiš ako ste previše gadljiv.; Iako ove zamke su vrlo učinkoviti, to sigurno nije preventivnu mjeru. Tu je uvijek prostora za više miševa ulaska u kuće i onda ćete morati ponoviti dobar posao.
Pročitajte više na, kako uloviti miša, Deratizacija; Glodavci metode kontrole: Prirodni Glodavci kontrolu; Glodavci Deratizacija: Elektronička kontrola Glodavci, a to je sve o tome kako postaviti miš zamku za uspješnu kampanju za dobivanje riješiti miševa iz svog kuće. Ova tehnika nije zalagao za uporabu na farmi kuće jer postoji svibanj biti nekoliko stotina miševa postoji, a to nije moguće ubiti ih jedan-po-jedan.

No comments:

Post a Comment