Wednesday 14 December 2011

Kako Prelomi poklon

Čin koji omeđuju dar u nekim fancy materijala kako bi svojim izgledom više atraktivnih može biti nazvao kao dar omatanje. Pokloni su uglavnom umotana u kutijama ili posebne papir za pakiranje. Vrpce se koriste za dati zamotan darove lijepo izgleda. U većini zemalja postoji praksa da zamotate darove s bilješkama s imenima pošiljatelja, primatelja i povod za koje je predstavio.
Kako omotati poklon?; Materijale potrebne za omatanje dar uključuju papir, olovku za označavanje, škare, vrpce i sl. neka nas razumjeti postupak kako zamotati poklon kutija.
Omatanje papir će se koristiti treba preklopiti dar pravilno. Radu preklapaju bi trebao biti najmanje 2 cm veći. Papir treba rezati pravilno označavanjem olovkom unaprijed. A mjerilo može koristiti za rezanje papiru; jednostavno Savijajući ga također bi poslužiti svrsi. Rad bi trebao biti rez na takav način da zaliske bi biti dovoljno dugo da pokriju kutijici. Višak Rad treba biti obrubljen off nakon mjerenja je učinio ispravno. Dok pakiranje papira, jedan rub (po dužini) rada treba da se dovede u centar dara. Drugi rub trebaju preklapati prvi i onda biti taped dolje.
Postupak omatanje preostale kratko završava previše je lako razumjeti. Tu svrhu trebaju biti presavijeni na takav način da su obliku trokuta zaliske formirana. These režnjevi bi trebao biti sniman na kutiji da zatvoriti kratak završava. Posljednji korak u procesu je vezati vrpcom oko okvira. Vrpca prvi treba zamotan dužini okvira slijedi uvijanje na šav; pomaže u omatanje ribbon širine-mudar. Konačno, vrpca bi trebao biti vezan u leptir-obliku. Pročitajte više o tome kako zamotati poklon.
Zabava Načini Zamotajte darova; Postoji mnogo različitih načina kako bi se proces dar omatanje zabavno i zanimljivo aktivnosti. Neki od zabavan i jednostavan način da zamotate poklon su prikazane ispod. ; Prikrivanja dar u paket koji ne liči na dar drži prijemnik nagađanje. Primjerice, CD može biti pakiran u kutiji koja je dva puta svoje veličine. Omatanje poklona u nizu kutija previše dodaje zabavno tu djelatnost. ; Trik za punjenje tkiva, dok pakiranje male darove u velikim kutijama također čini dar omatanje zanimljive aktivnosti. ; Komponente darova može biti pakirani u odvojenim kutijama dovesti u zabludu ili zbuniti prijemnik o točnom prirodi dar. Tek nakon su svih kutije otvorena potpuno, prijemnik bi saznati što dar je. ; Pročitajte više na:; godišnjicu darove, Božićni pokloni, svadbene darove, a različite ideje i dar omatanje postupaka navedenih bi pomoći u razumijevanju kako zamotati poklon. Treba probati jedne od zabava načina da zamotate darove za nadolazeće posebne prigode.

No comments:

Post a Comment