Wednesday 21 December 2011

Kose ekstenzije troškova

Djevojke s kratkom kosom licem problem - oni vole dugu kosu i oni žele da su dugo tresses previše, ali u vrijeme njihova kosa raste duga, duga kosa je iz mode! Ako ste jedan od njih, možda sigurno su čuli za kose ekstenzije. Jeste li otporni na to isprobati jer mislite da oni mogu uzrokovati kose štete? Svibanj biti ste jedan od njih koji misle da kosa ekstenzije su za one s teškim džep. Sva vaša pitanja o ekstenzija cijene i vrste će biti odgovoreno u ovom članku. Prije skakanje kose ekstenzije trošak, pustiti mene imati zadovoljstvo vam dati sve informacije o kose ekstenzije da ste potrazi za, koji je napravio te zemljište ovdje. Pročitajte više na duge kose ekstenzije.
Kose ekstenzije info - Ekstenzije kosa Vrste
Koliko vas pogledati u ogledalo i želim ste imali više voluminozan kosu? Pokušavaš se sprejevi volumen kose i mousseom ali navečer je vaša kosa je natrag na mlak! Koliko želite, možete je duže kose, tako da je eksperimentiranje s nova kosa gore-DOS postaje moguće? Ako niti jedan od tih, možda će biti među onima koji se žele imali su curls umjesto pramenove i flip-strani za one s kovrčama. Kemijski tretmani kao što je ponovno vezivanje i perming ne mogu biti 'stvar' za vas. Ako pada u tim kategorijama, kosa ekstenzije su vaši potencijalni najbolje prijateljice! Pročitajte više na kosu ekstenzije za kratku kosu. Dopustite mi da vas odvesti na tipove kose ekstenzije.
Prirodna kosa ekstenzije, u ovom tipu kose ekstenzije, samo ljudske dlake se koristi za lijepljenje u male dijelove svog izvornog kose. Oni su izgleda najveći prirodni svih kose ekstenzije i dostupni su u azijskim, indijski, europskih i ruskih kose. Ako ste u potrazi za dodavanje dužine na svoju kosu da izgleda prirodno, prirodne kose ekstenzije je pravi izbor za vas.
Sintetičke kose ekstenzije, Sintetičko kosa ekstenzije su niske održavanje i dostupni su u kovrčava, valovita i ravna sorti. Sintetičko kose ekstenzije su također dostupni u široku paletu tonovima. The obojena kosa komada su priključeni na male dijelove pojedinih proširenje baze, koji se potom ovjerio topline. Želite li dodati neke volumen vaše kose, učiniti ih pogled s ravno do kovrčava (i obrnuto) ili dodati svijetle boje za kosu u boji, sintetičke ekstenzije kosa će to učiniti za vas. Pročitajte više o kovrčave kose ekstenzije.
Clip-in kosa ekstenzije; Clip-in kose ekstenzije su najjednostavnije i najmanje vremena. These kose ekstenzije se u različitim bojama i sorti, a može samo se šišati na svoj izvorni kose, počevši od zatiljka i vrata. Profesionalni hair stručnjak nije potrebno staviti na clip-u kosa ekstenzije. Što su CLIP-u kosa ekstenzije su najbrži primijeniti i polijetanje, mogu se koristiti opsežno kao i kada je potrebno. Isječak na kose ekstenzije uključivati ​​nikakve kemijske kontaktu s vaše kose. Ako ste jedan s upakiran raspored i nema vremena za redovite posjete salon, isječak u kosu ekstenzije radit će najbolje za vas. Isječak na kose ekstenzije troškova niži od svih kosu proširenje i budući da, ne zahtijevaju kose stručnjak, clip-on kosa ekstenzije su jeftini ukupno.
Postoje mnoge druge tipove kose ekstenzije ovisno o vrsti i dužini kose. Cilindri, isprepliće, Pleter, fuzija, lijepljenje i brtvljenje ekstenzije su neke od njih. Za više informacija o tipovima kose ekstenzije pročitajte na tipove kose ekstenzije.
Dužina kose ekstenzije, Izbor dužina kose produžetak je uhvatiti. Prvo se trebate odlučiti kakvu izgleda ne želite da se vidi u - Valovita, ravna ili kovrčava. Duljina sušilo za proširenje bi trebao biti odgovarajući razmjerni svoju visinu, što znači, za žene s prosječnom visinom, sušilo za proširenje 30 inča bi izgledalo predugo i to bi dodati težinu na svoj skalp. To definitivno će oštetiti vaše izvorne kose. Obično je dužina kose ekstenzije u rasponu od 10 inča do 32 inča.
Koliko kosa ekstenzije trošak?; Nisu svi ekstenzija troškovi će kopaju rupu u džepu! Pitanjima, što je duljina kose ekstenzije. Tipično, djelomična glava proširenje kosa će vas koštati oko US $ 150 do US $ 300 bez cijene kose. Ukupni troškovi će se u rasponu od US $ 400 do US $ 800. Kose ekstenzije cijena za punu glavu kretat će se od US US $ 300 do $ 600 bez cijene kose. Ako dodati trošak za kosu, ona će u rasponu od US $ 1300 do US $ 1600. Ovaj trošak kose ekstenzije za onaj koji samo dodaje volumen i punoću. Kosa ekstenzija za to dodaje duljine i obujma, kao i za punu glavu će vam cijenu od US $ 1600 do US $ 4000, uključujući i troškove za kosu, ovisno o njegovoj duljini i kvaliteti. Visoke kvalitete ljudske kose će vas koštati oko US $ 250 do US $ 500 za djelomične glave i US $ 1000 do US $ 2500. Velike duljine kose ekstenzije troškovi budu veći od normalne dužine. Europske, ruske i američke kose ekstenzije ćete compliment ako imate svjetlu kožu ton. Troškovi proširenja hair obično trebaju uključiti šišanje, jedan keratin aplikacije i podudaranje boja kose. , 10 inčni USD po 8 nastavak žal (oko ramena), USD 12 inča po 9,5 produljenje lanca (otprilike malo ispod ramena), USD 10 14 inča po produženje lanca (otprilike iznad grudnjak remen), 16 inčni USD 11 po nastavak cjedilu (oko grudnjak remen), 18 inča USD 11,7 po proširenje cjedilu (oko 2 cm ispod grudnjak remen), 20 inča USD 12,5 po proširenje cjedilu (oko struka duljine), 24 inčni USD 15,5 po proširenje cjedilu (oko 4 cm ispod struka duljina); od 30 inča kose ekstenzije trošak bit će više od US $ 20. ; Pročitajte više na:; Primjena Ekstenzije kosa, kosa ekstenzije - Kako koristiti; Kako da se brinu za Ekstenzije kosa; Navedeni su troškovi stručnog kose ekstenzije troškova i oni mogli razlikuju od marke do marke. Troškovi također ovise o kvaliteti i raznovrsnosti kose. Dakle, s ovim cijenu ekstenzija info napravljena tako zgodan, to ne bi bilo šteta da isprobate jednu od ovih! Sljedeći put kada se pitate kako slavne osobe poput Jennifer Aniston se u kratkom frizura u stranci, te s dugim valovitim tresses u pravu nagradu funkciju na sljedeći dan, ne bih se iznenadio. Biste li?

No comments:

Post a Comment