Wednesday 28 December 2011

Kako to Maknuti Lažni Nails

Ovih dana, žene ne dobivaju puno vremena da raste i održavati duge nokte. Čak i ako oni to dobiti vrijeme, nokti mogu biti slab i na taj način, dobiti usitnjeno lako. Ipak, mnogi od nas žena bora for raskošnih tražite čavala koje možete mahati. Dobar alternativa za dugo prirodnim noktima su umjetnih noktiju, poput akril čavli, gel nokti i pritisnite-na noktima. Mnogi saloni nude svoje usluge za stavljanje kao i uklanjanja tih varanje nokte. Možete obavljati lažni uklanjanje nokat kod kuće previše, slijedeći ispod spominje korak po korak postupkom.
Kako to Maknuti Lažni Nails; Za uklanjanje lažni čavala kod kuće, trebat će vam remover noktiju poljski, noktiju kliper, zdjela i moisturizer.
Korak 1, prvi korak u uklanjanju lažne nokte kod kuće, je pronaći mjesto gdje ćete se vrlo ugodno provesti cijeli proces. Praktičan mogućnost za to će biti stol kuhinja. Vi svibanj također igrati neke glazbe, tako da ne dosadi, dok uklanjanjem nokte. Također, pokriti stol sa novinama tako da mjesto ne bi prljav.
Korak 2; Jednom ste sjedi udobno, rezati lažni akril čavlima za vrlo male veličine. Možete koristiti par grickalica za tu svrhu. Ako želite znati kako maknuti varanje nokte brzo, onda odgovor je ih rezanje da vrlo kratke dužine, prije uklanjanja, kao kratkim noktima su lakše ukloniti.
Korak 3; Uzmite zdjelu i ispunite ga s remover noktiju nokte. Potopiti vaše nokte u tekućini oko deset do petnaest minuta. Ispijanje nokte u remover lak za nokte pomaže u rastopi ljepilo koje povezuje lažne nokte na prirodnim noktima.
Korak 4; Nakon što vidi da je ljepilo je izaći, izvaditi prste iz posude. Sada, uzimanje jedan čavao odjednom, oljuštiti lažni akril nokat iz prst. Ponovite isti postupak na svim prstima.
Korak 5; Namakanje nokte u noktiju poljski remover za petnaest minuta je dovoljno da raspusti ljepilo, međutim, može se dogoditi da noktiju ne izaći lako kada pokušavate ga oguliti i svibanj čak vam nanijeti bol. Dakle ako želite znati kako ukloniti varanje nokte bezbolno, JA će predlagati nalijevanje nokte u remover nail polish za neke više vrijeme, kažu oko pet minuta, a zatim pokušajte nje ljuštenje ponovno.
Korak 6, nakon što su svi lažni akril nokte su uklonjene, operite ruke koristeći sapun. Kako maknuti lak za nokte sadrži acetona, može uzrokovati suhoću na prstima. Dakle, primjenom ovlaživač ili ruke krema je vrlo bitan kako bi se spriječilo kožu od isušivanja i dalje.
Pročitajte više na:; Kako skinuti Akril Nails, Kako da skinu Akril Nokti kod kuće, Kako to Maknuti Lažni Nails bez acetona, to je poznata činjenica da je dugoročno korištenje acetona može napraviti nokte vrlo slab. Tako u cilju izbjegavanja da, umjesto nalijevanje noktiju u remover nail polish koja sadrži aceton, možete prijeći na porinuće nokte u alkohol umjesto. Alkohol mogu biti jednako učinkovite u raspusstanju nokat ljepilo. Jedini nedostatak je da nokti moraju biti namočen za oko pola sata do četrdeset pet minuta, za alkohol da se zaista učinkovit. Pročitajte više o tome kako poletjeti akril nokte bez acetona
Još jedna alternativa laka za nokte remover je vruće vode. Ispijanje nokte u vruću vodu ne pomaže u uklanjanju lažne nokte. Ali svoj ne kao učinkovit kao alkohola ili noktiju poljski remover. Ovih dana, postoje mnoge nail polish removers dostupni na tržištu kojima se pripi aceton besplatno. Vi svibanj pokušajte ih koristi previše.
Nadam se da sad znate kako to maknuti lažne nokte kod kuće. Ja osobno bih predlažemo da dobiti ih uklonjen u salonu sama strane stručne, dobiti bolje rezultate. Ali ako ste napravili up your mind to učiniti kod kuće, gorespomenutim savjeta će biti prilično zgodan!

No comments:

Post a Comment