Monday 12 December 2011

Djevica Čovjek i Žena Škorpion

Djevica i Škorpion su dva zodijak znakovi koje imaju značajan karakterističnih razlika. Djevica je promjenjiv znak zemlju. Virgos su konvencionalne i pravilno. Oni slijede ono što je društveno prihvatljivo ponašati, ponašanje i govor. Oni su izvrsni manire. Oni su žestoko praktične i uglavnom poslovni orijentirani. Škorpion, s druge strane je fiksna vodu znak. Scorpios su dobronamjeran, dobrotvorne i velikodušan. To su kooperativni i priključen na prijateljima i obitelji. Oni su vrlo emocionalni i žestoko posvojni svojih najmilijih. No, kako kažu, opposites privući, pa je slučaj sa Virgo muškarac Škorpion žena savez. Njihove razlike, u većini slučajeva, čini se na komplimentu jedni druge, čineći putovanje naprijed, ako ne ugodna prilično jednostavno.
Djevica i Škorpion Man Woman kompatibilnosti
Osnovni prirode Djevica i Škorpion is quite kompatibilan. Oni imaju mnoge zajedničke osnovne crte ličnosti i mogu se međusobno nadopunjuju slavno. Postoje značajne šanse za sretan braka između muškarca i Djevica Škorpion žena. Virgos su inteligentni i oštre, Škorpioni su jaki i određen, oba će se međusobno nadopunjuju i da će potaknuti i pomoći drugima u diže visoka. On će pogledati do njezina snaga i rezoluciju i ona će znati cijeniti njegovi pokušaji prema postizanju savršenstva. Oni vješto bi substitute gdje je druga drug ne uspije i da će rezultat skladnu sliku. Ovaj odnos se uglavnom temelji na povjerenju, odanosti i razumijevanje. Pročitajte više o scorpio kompatibilnost s Djevica.
Djevica Čovjek i Žena Škorpion odnos
Djevice čovjek je posvećen i odani čovjek koji je vrijednosti svoje obitelji i prijatelja. Virgos su brige, majorly kritički i često prigovaralo. Oni su tražili savršenstvo i vrlo su oprezni oko precizne detalje - tipična Djevica potez. The Scorpio žena je više slobodnog i maštovitim nego Djevica muškarac. Ona je često ljubomoran i vrlo strastveni. The Scorpio žena u ljubavi je posvojni o joj čovjek i potpuno ne želi ga dijeliti - tipičan Škorpion potez. Pusti nas da vidi njihov odnos u više detalja.
Romantika i strast; A Škorpionu žena može se uzeti kao i svaka djevica čovjeka tajna fantazija. Romantiku i intenzitet strast je velik, često nastoje višak. Seks je snažan žarište u taj odnos. Postoji visok stupanj erotskog atrakcija ovdje da i muškarac Djevica i Škorpion žene uživaju, ali ponekad, a Djevica čovjek ne može biti u mogućnosti odgovarati strastvenu stranu Škorpiona žene. Čudo njihovih vođenje ljubavi će ih privući zajedno. Dokle god je njihov odnos proizvodne, kao što su postizanje ciljeva ili postavljanje obitelj, oni će imati dobar temelj za njihov odnos. Pročitajte više o djevica čovjeka u ljubavi.
Prijateljstvo: "Ovo dva mogu iznimno biti posvećena prijatelji ako to žele. Djevica može dati praktične pogled na stvari Škorpion, umirujuće golemost svoju zabrinutost s preciznim detaljima koji Škorpion možda čak i ne razmišljati o tome. The Scorpio žena mogu pružiti emocionalnu potporu za Djevica čovjeka i postavi ga gurnuti naprijed u njegovoj karijeri. Ove dvije imaju mnogo govoriti, kao prijatelji, i vjerojatno su u svojim najboljim u ovom funkciju. Par bi se ne susreću malobrojnost tema za realizaciju u inteligentnom i racionalnom razgovore.
Život partneri, oni dijele ljubav ljepote i mjesto velikog značaja na njihove kuće. O roditeljstvu stilu Djevica i Škorpion je sličan. Oba imaju visoka očekivanja od sebe i svojih Djeca. Oni su posvećena njihovom domu i obitelji. Uz malo prilagodbe i puno razumijevanja i povjerenja, Djevica muškarac Scorpio savez žena može ispasti da se super.
Nekoliko riječi oprez; Obje Virgos and Scorpios ljubavi da se u kontrolu. Problem počinje kada njihova definicija ispravna i savršeno ne odgovara. Djevice čovjek treba držati mirno kad Škorpion žena postane temperamentni i iracionalnog. Što je najvažnije, nikada nije trebao testirati joj ljubomorna i posesivne naravi za svoje vlastito dobro. The Scorpio žena može osjećati uvrijeđen kritizirati i kljucanja prirodi joj čovjek. Ona treba imati na umu da, da je njegova potreba za savršenstvom i planiranje može ispasti da bude koristan većinu vremena. Za rad iz stvarima, to će postati važno da učinkovito komuniciraju i zadržati ljubav iznad svega.
Pročitajte više na:; Djevica ličnosti, Škorpion osobine ličnosti, baš kao i svaki drugi odnos, Djevica muškarac žena Škorpion obveznica previše, treba razumijevanje, povjerenje i odanost. A Djevica muškarac i žena Škorpiona napraviti veliki meč ukoliko počine jedni drugima i raditi na boravak zajedno! Na kraju ono što je važno je da podijelite svoje slicnosti i proslavite svoju razlike.

No comments:

Post a Comment