Friday 30 December 2011

Glow in the Dark Paint

Sjaj u mraku boje, tehnički naziva fosforescentni boje, je svjetleće boje, koje se obično karakterizira blijedo zelene do zelenkasto plave boje sjaj Promatrano u tamnim okruženjima. This svjetleće boje ima nekoliko koristi, desno od označavanje cesta i znak zajednice uređenje stropa i zidova.
Što je svijetle u mraku boje?, A sjaj u mraku boja je sastavljena od fosfora, jedan fluorescentna ili fosforescentni sintetičkih tvari, kao što su cink sulfida, stroncij aluminatni. Kad se to boja je izložena na bilo koji izvor svjetlosti, ona apsorbira fotona, osnovne čestice od kojih su vlastiti anti-čestice, od njega. Kada se ovi fotoni konačno su izdana od strane boje, oni stvoriti poseban fosforescentni sjaj, bilo blijedo plave ili zelenkaste boje plave u izgledu. Sposobnost sjaj u mraku boje da bi se apsorbirali i puštanje fotona je poznat kao photoluminescence. U slučaju fosforescentni boje, emisija sjaj traje duže vrijeme nakon što je izložena na neki izvor svjetlosti. To vremensko razdoblje može varirati od nekoliko minuta do nekoliko sati, nakon čega sjaj s vremenom će nestati. Ovaj duži trajanje daje fosforescentni boje prednost nad svojim drugim kolegama.
Svijetle u mraku Paint za znakove, sjaj u mraku boje se obično koristi kao sigurnosni boje, upozoriti ljude opasnost u mraku. Kada putuju na autocesti noću, opažamo mnoge zajednice s užaren znakovi koji upozoravaju nas o promjenama u visini, nadolazeći okreće ili ograničenje brzine. Većina od tih znakova su izrađene od takvih sjaj u mraku boje, a ne radijum boje. Jedan od najbolji primjer korištenja takvih sjaj boje u cestovnoj sigurnosti je njegova uporaba za označavanje pješačkog prijelaza. Kada se ovi prijavite dolaze u kontakt s upaljenim svjetlima, oni imaju tendenciju da sjaj neko vrijeme, prije nego je konačno feding daleko.
Sjaj u mraku boje za zidove i strop, među kojima više koristi od svijetle u mraku boje, najpopularniji je slikarstvo zidovi ili strop djece spavaće sobe. Izrada zvijezde, galaksije ili kometi na strop od djece spavaće sobe mogu dati svojoj djeci osjećaj za spavanje pod otvorenim nebom. Iako je boja Ova bol je obično zeleni ili plavi, možete pomiješati različite boje pigment u nju kako bi se željeni učinak. Međutim, dodavanjem ovih pigmenata ne smanjuju intenzitet sjaja, i stoga, treba izbjegavati, ako je moguće.
Sjaj u mraku auto boje, sjaj u mraku boja je također vrlo popularan među ljubiteljima automobila, koji su željeli vidjeti njihov automobil ističe među tisućama ulazi na cestama. Iako, moguće je dati vaš automobil cijeli kaput sjaj boje, to bi samo napraviti cijeli sjaj automobilu, bez dodavanja bilo kakve kreativnosti na njega. Sa druge strane, koristeći ovaj sjaj u mraku boja u spreju, kako bi razne dizajne ili wordings na vas automobil tijelo, sigurno ste zaraditi neke pohvale za svoju kreativnost.
Kako napraviti sjaj u mraku Paint at Home?; To svibanj činiti se sofisticirani zadatak, ali što svijetle u mraku boje na vlastiti je prilično jednostavna stvar za napraviti. Vi samo će zahtijevati neke čista fosforescentni prah i gel akril medij kako bi takav sjaj boje. Vi jednostavno morate uzeti 3 dijela akril srednje i 1 dio praha fosforescentni i miješati ga, i vaše boje je spreman. Morat ćete osigurati da koristite ovaj boje istog dana je bio pripremljen, inače nećete vidjeti željene rezultate. You idealno možete koristiti ovu boju da bi privremeni sjaj u mraku tetovaže kako bi unaprijedili Vaše žalbe.
Tijekom posljednjih godina, sjaj u mraku boje je napravio snažan ponudu kao apt alternativa za radio-luminescent boje, koja je korištena u popularno specijaliziranih aplikacija, sve do nedavno, kada je štetni učinci ove boje su otkrivene.

No comments:

Post a Comment