Friday 16 December 2011

Umak od rajčice sredstvom za uklanjanje mrlja

Uklanjanje tvrdokorne mrlje može biti zaista obeshrabljujući zadatak. Hrana mrlje vrlo česti, pogotovo, ako imate malu djecu, koja su vrlo vješti u prolijevanje svega i svačega. Umakom od rajčica je jedna od najčešće kulinarski stavke, što može uzrokovati mrlje tvrdoglav i uklanjanja takve mrlje može biti teško, pogotovo ako ne znate prave metode. Ovaj članak može vam pomoći s neke smjernice u pogledu umaku od rajčice sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće, tepiha i plastične posude, kao što je, Tupperware.
Umak od rajčice sredstvom za uklanjanje mrlja od Odjeća
Odjeća se skloni dobiti bojen s umakom od rajčice i druge prehrambene proizvode. Zlatno pravilo sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće je djelovati brzo. Čim primijetite umak od rajčice mrlja, mrlja koliko možete s površine. Nikada ne trljati i ribati mrlje, tako da ste u mogućnosti da se izbjegne širenje mrlje. Vi svibanj koristiti papirne ubruse ili mekom krpom upijajući mrlja. Sada, držite tkanina pod tekućom vodom, tako da voda teče po stražnjoj strani je mrlja. To će istjerati mrlja kroz pred platno i sprječava mrlja ne ide duboke na drugu stranu. Sada moľete koristite tekući deterdžent za uklanjanje mrlja. U slučaju bijelu odjeću, možete koristiti izbjeljivanje, kao što su, limunov sok, bijeli ocat ili vodikov peroksid rješenje. Utrljajte mrlju, a zatim oprati platno. Ukoliko mrlje i dalje nastavi, onda namočite krpicu u toplom vodom, nakon primjene praška na bojeni dio. U slučaju tvrdoglavi mrlje, mrlje koristite remover gel, stick ili spreja, i oprati platno prema uputama proizvođač.
Uklanjanje Mrlje rajčice umak na Tepisi
Nitko ne želi njihov tepih dobiti bojen kao tepih sredstvom za uklanjanje mrlja je teže, u odnosu na odjeću. Sljedeći savjeti o umaku od rajčice sredstvom za uklanjanje mrlja može vam pomoći u ovom zadatku. Kao što je spomenuto gore, djelovati brzo i iskop višak umak na površini radeći od rubova prema središtu mrlje. Da ovo pomaže u sprečavanju širenja mrlja. Ukoliko niste u mogućnosti da scoop out umak, koji je zaglavio, možete ga vakuum. Sada, izbrisat mrlje s papirnatim ručnicima ili mekom krpom i sprej za bojeni dio s hladnom vodom ili soda klub. Morate mrlja mrlja opet. Sljedeći korak jest prskanje neki bijeli ocat na mrlju i ostaviti da upije. Isperite područje s hladnom vodom i blagog deterdženta, i blot osušite. Vi svibanj također koristiti usisivač za uklanjanje vode i zatim ga osušiti. Možete koristiti limuna sok ili vodikov peroksid rješenje (tri dijela vode i jednog dijela vodik peroksid) očistiti mrlje. Pročitajte više o tome kako očistiti tepih mrlje i kako to maknuti tepih mrlja.
Kako to Maknuti Mrlje umakom od rajčice na plastičnim
Znam ljude koji bacaju njihove skupe plastične posude, jednom oni dobiti bojen. Rajčica umak je jedan od najčešći uzrok bojeni plastične posude. Nećete biti prisiljena na dio s tim spremnicima, ako slijedite ove smjernice. Dok mild mrlje može biti uklonjena by pranje s hladnom sapunici, tvrd one potrebno daljnje liječenje. Primijeniti neke limuna sok ili pečenje soda i mjesto kontejner pod izravnom suncu. Neka ga sjesti u suncu neko vrijeme prije nego ispiranje s hladnom vodom. Ukoliko mrlje i ne ukloni u potpunosti, ponovite postupak, a držati u suncu duže vrijeme. To je uvijek bolje spriječiti pojavu takvih mrlja prskanjem, kao spremnike s non-stick prskanje, prije stavljanja umakom od rajčice ili bilo jelo s umakom. Nikada staviti vrući umak u plastične kontejnerima i suzdržati iz microwaving plastike s umakom. Svi ovi rezultati u plastične posude dobivanje bojen s umakom od rajčice.
Pročitajte više na:, ulje sredstvom za uklanjanje mrlja, tinta sredstvom za uklanjanje mrlja - Kako ukloniti Mrlje tinta, kava sredstvom za uklanjanje mrlja, Sada imate osnovnu ideju o umak od rajčice sredstvom za uklanjanje mrlja. Možete dobiti osloboditi od rajčica umak mrlja slijedeći navedenu savjete i smjernice. Isti vrijedi i za otklanjanje paradajz kečap mrlja previše.

No comments:

Post a Comment