Thursday 1 December 2011

Kako poslati jedan prekidač svjetla

Prekidača za svjetlo je jednostavan prebaciti, široko naći u gotovo svakom kućanstvu. Sklopke su korisni u otvaranju i zatvaranju strujne krugove, što olakšava protok energije iako različitih uređaja. Važno je da prebacuje kod kuće susret napon i ampera zahtjeva za krug. Najjednostavniji i zajedničkog prekidači za svjetlo je "jednopolni prekidač ', prisutan u gotovo svakom domu. Operativne jednostavnost ovih prekidača osigurava da ostanu netaknuti dugo, bez uzimajući ugroženi. Međutim, ako oni ne dobiti neispravan i treba zamjenu, većina ljudi se pitaju, kako se žica svjetlo prekidač? Pa, to je jednostavan ako imate osnovno znanje o žice i električne i ne uzeti puno vremena previše. Jednostavan način kako žice jednog prekidača za svjetlo je objašnjeno dalje.
Upute kako Wire jednog prekidača za svjetlo
Za početak, morat ćete isključiti napajanje krug na kojem namjeravaju raditi, od usluge panela. To će spriječiti bilo kakve električni šokovi kako bi se sigurno za rad na. Uzmi svoje napon tester te provjeriti dolazni kabel u električnim okvir gdje ćete instalirati prekidača za svjetlo.
Jedan-polni prekidač svjetla ima dva vijka. Tu će biti jedna crna žica, jednu bijelu i jednu zelenu žicu u utičnicu, kao i usluge ploči. Crni žicu iz usluge panela treba biti spojen na vrh vijak na prekidač, a drugi crne žicu iz utičnice, do dna vijak. Imajte na umu da je vrh vijak 'na', dok dnu vijak 'off'. Bijeli žice u utičnicu treba biti povezan s bijele žice iz usluge panela. Zeleni su žice za uzemljenje. Pričvrstite maleni nepokriveni komad žice u zeleni vijak na prekidač i spojite drugi kraj ovog žice do dvije zelene žice. Sada ćete morati gurnuti sve žice na okvir. Ground žice prvo, zatim bijela žica i na kraju, crna žica ide u kutiju. Uz pomoć uključen vijaka, popraviti prekidač na zidu okvir.
Ako ste se bave s tlakom duplex utičnicu, jedne utičnice s dva prekidača, primijetit ćete da je dvije srebrne vijke na neutralnom strane i dva zlata ili mesinga vijke na vruće ili žive strani. Pored toga, tu je i zelena vijak za uzemljenje. Uz pomoć jednog odvijača i kliješta, pridružite se bijela žica na srebro vijak, crna žica za zlato vijak i tlo žica (gole) na zelenu vijak. Nakon što su žice povezane s odgovarajućim vijcima, gurati žice natrag u kutiju i to popraviti u kutiju, zadržite uzemljenje na vrhu. Nadam se da gore navedene procedure kako žica svjetlo prekidač nije bio previše konfuzno. Pročitajte više o tome kako žica tri put prekidač.
Savjeti o ožičenja jedan prekidač svjetla
Ako želite spojiti više od jedne žice na jedan vijak terminala, morat ćete koristiti kraće dužine žice ili žice-matice, kao što je nije poželjno spojiti više od jedne žice na vijak terminala izravno. , U slučaju da su sa metalnim električne kutije, morat ćete koristiti kratak duljina golih žica ili žice-orasima kao izolator između postojećih tlo žica i metalnih kutija. ; Kada kupite utičnice i prekidači, provjerite da li kupiti samo komercijalne razreda prekidači i heavy-duty ocijenjeno prodajna mjesta za svoje potrebe. Ovi proizvodi su dugotrajni, a također su sigurnije u odnosu na ne-polaže proizvoda. ; Možete oštetiti izolaciju prisiljavajući prebaciti na kutiji. Ukoliko niste u mogućnosti to škripac prebaciti u okvir, pokušati presložiti žice-orasima i žice kao stan je moguće na poleđini kutije. ; Osnovni dijagram žica svjetlo prekidač koji je dostupan online ili u upotrebu, može biti korisno, ako se pokušavate žica prekidač za prvi put. Prođite kroz cijeli postupak ispravno prije nego što pokušate sami. ; Pročitajte više na:; Električna sigurnost, Električna sigurnost u Domu, učenje Kako poslati svjetlo prekidač može biti vrlo korisno ali i čuvar novac, kao što ne trebate angažirati električara raditi svoj posao. Vi ćete učiniti sami i osjećaju zadovoljni.

No comments:

Post a Comment