Tuesday 6 December 2011

Nezdravi odnosi

Jeste li znali da je jedan od četiri američka žena napali partner ili bivši partner u njezin vijek trajanja, bez obzira na rasu, etničku pripadnost, socio-ekonomskog statusa ili profesije, te da su gotovo dva milijuna žena pohaban i svake godine, jedan svakih 16 sekundi? Dok su odnosi sastavni dio našeg života da se obogatila podršku, zabavu i ispunjenje, nezdravi odnosi su ružni dio našeg života kao dobro. Većina od nas su prošli kroz nezdrave odnose u nekom trenutku ili druge u našim životima.
Dok naš brz tempom život i mokar romantične hollywoodske filmove natjerati nas da gledamo na odnos uspjeh kao i lako i bez napora, istina je da svaki odnos treba vremena, strpljenja, ljubavi i skrbi. To vrijedi, bez obzira na to je odnos sa svojim roditeljima, obiteljima, školskim, prijatelja ili ljubavnika. Nezdravi odnosi ne samo da može uzrokovati psihički stres i nemir, ali također može prouzročiti goleme fizičke, mentalne i psihološke štete.
Nezdravi odnosi Vs. Zdrave odnose
Je važan dio svakog zdravog odnosa je ravnoteža, uzajamno povjerenje, iskrenost i dobre otvorene komunikacije. S druge strane, nezdrava odnos obilježena stalnim pritiscima, kritike i stres. Koliko puta smo vidjeli osobu spojiti s pogrešnim muškarac ili žena, a zatim proći kroz bolan prekid? Konstantan stres i pritisak nezdravih odnosa se prilično razlikuje od zdravog odnosa gdje ste dozvoljeno da preuzmu brigu o sebi, imaju dobre samopoštovanje, povjerenje jedni druge i iskreni prema drugoj osobi u vezi.
S druge strane, nezdrava odnos je ugroženo verbalno, emocionalno i fizičko zlostavljanje. Zanemarivanje, potrebno je promijeniti druge osobe, deranja, nasilje i agresivno ponašanje je nešto što označava odnos koji nije uravnotežen. Ovdje su neke znakove nezdravi odnos.
Nezdrav odnos Znakovi
Jedan od ključnih znakova nezdrava i uvredljivog odnosa je da je odnos je samo o jednoj osobi. Potrebama druge osobe u odnosu, bilo da je fizički, emocionalno ili mentalno su često nezadovoljene, pa čak i uzeti u obzir. Vi znate da ste uključeni u nezdravi odnos, ako:; vaš partner ima nerealna očekivanja, vaš partner treba konstantna zahvalnost, vi osjećate da ste se kontrolira ili manipuliraju vaš partner, Vi ste zanemarivanje sebe ili svog partnera, vi osjećate intenzivno pritisak na promjenu za druge osobe, otuđeni ste s prijateljima i obitelji, odnosno vaš partner snage da to učiniti Ti strah da se nije složio sa svojim partnerom, Vaš partner vas pita ili se osjećate pritisak prestati aktivnosti ćete uživati, morate da se opravda svoje akcije, Vi osjećate obavezni ili su prisiljene na seksualni odnos, ne morate svaki privatnost te su prisiljeni podijeliti sa svojim partnerom, Vaš partner konstantno kritizira vas za stvari, kao i kako se oblačite, vaše ponašanje pred drugima Ti osjećaju nedostatak jednakosti i pravičnosti u odnosima, ismijavanja i naziv poziva je norma, to je važno razumjeti da je strah, tugu i bijes nisu ono što čini odnos. Dakle, dok vaš partner ne fizički svibanj vam tijesto, on / ona može emocionalno i mentalno you zlostavljanje dok ste potpuno ovisni o toj osobi, a još su osjećaji se veže dolje, tuge i stresa.
Pročitajte više na:; nezdravo Odnosi Znaci, uvredljivog odnosa: Činjenice o uvredljiv odnos; Nezdravi odnosi s roditeljima
Nezdravi odnosi mogu se razviti u odnos roditelj-dijete kao dobro. Od izvan kontrole djeteta beaters to nadmen roditeljima, nezdrave obrasce tog odnosa mogu se uočiti u našem svakodnevnom životu. Zapravo, vidio sam roditelje koji pokušavaju svađati i zastrašivanje djece koja pokušavaju uživati ​​u sebi tiho, bez čak i odvlače pažnju roditelja. Isto tako ne pružaju djetetu dovoljno ljubavi i pažnje, što udaljenim ili odsutne će se stvoriti nezdrav odnos roditelj-dijete.
Pročitajte više na:; Vrste zlostavljanja djece, psihološke učinke zlostavljanja djece, nezdravo odnose treba izbjegavati po svaku cijenu, čak i ako obveznice su vrlo jaki. Iako se kreće na može biti teško za svakoga, to je značajan korak koji će vam pomoći razbiti ciklus bola, izdaja, laž, ili kriviti igru ​​i krenuti dalje prema bolje, više ispunjenje života.

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti slavlje Nove godine Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ReplyDelete