Sunday 2 October 2011

Borić Acid za žohari

Žohari zaraze je vrlo čest problem koji se gotovo sve kuće potrebna stručna kontroleri štetnika da biste dobili osloboditi od njih. Budući da je noćni, oni ne vole svjetlo i radije se skrivaju u tamnim mjestima. Dakle, ako primijetite jedan cockroach u kredenac, šanse su velike da ima puno njih u kući, može biti u smislu stotine ili tisuće. No, to nikada nije kasno da se protiv njih poduzimaju radnje. Jedan od takvih učinkovit pravni lijek koristi borne kiseline za kontrolu žohari. Znati više o conkroach lijek kontrolu kuće.
Borić Acid i žohari
Žohari su smrdljivog iu isto vrijeme, naš plijen hranu, odjeću, itd. Iako oni nisu povezani s bolestima, oni su poznati da nose bolesti uzrokuju mikroorganizmi. Suprotno uobičajenom uvjerenju da žohari žive samo u nehigijenskim uvjetima, mogu preživjeti u bilo tamno i grijane površine kuće. A najgori problem je da oni mogu hraniti na ništa, u rasponu od hrane krhotine papir i odjeću. Među različitim vrstama, Njemački cockroach se utvrdi da je najviše rasprostranjen štetnik domaćinstvo u Sjedinjenim Državama.
Primjena borna kiselina je idealno rješenje za iskorjenjivanje svih vrsta žohara. On djeluje kao jedan želudac otrov i ubija crvenperka odmah kad se kemikalija ulazi u probavni trakt. Borna kiselina je također apsorbira vanjski pokriva (egzoskeletu) od žohari i uzrokuje dehidraciju od insekata, i tako ih ubija. Komercijalno, on je dostupan u obliku paste, gela ili bijeli prah. Slično kao bilo koji tip kontrole štetočina kemijskih, borna kiselina je smrtonosan za kućne ljubimce i ljude. Stoga, preporučljivo je držati borne kiseline daleko od dohvata djece i kućnih ljubimaca.
Borić Acid Recept ubiti žohari
Borna kiselina je kemijski jeftin koristi često u formulaciji kukaca kontrolu proizvoda. Borne kiseline paste koja sadrži brašno i sastojaka hrane se smatra kao najbolji način za privlačenje žohari. Inače, možete pripremiti borne kiseline recept pomoću obliku praška. Možete jednostavno posuti borne kiseline preko saltine kreker i stavite ga na kuhinjski ormar ili područja koja su često posjećuju žohari.
Drugi borne kiseline recept ubiti žohari je miješati zajedno 2 dijela svaka od borne kiseline u prahu i brašna i ½ dijela slastičarnica šećera. Dodajte dovoljno vode u smjesu, dok ne dobijete temper tijesto. Pripremite male loptice (oko 1 inča veličine) od tijesta i stavite ih iza aparata, counter vrhovima i blizu kante za smeće. Nakon borne kiseline je ingested by crvenperka, kemijski opija svojim trbuh i ubija. Također, crvenperka nosi neki tragovi kemikalije za svoje gnijezdo, a onda se jede drugi žohari.
Osim toga, ženski bodorku nakon jela borne kiseline polaže jaja koja umre odmah nakon valjenja zbog kemijske intoksikacije od majke crvenperka. Za razliku od drugih kemijskih pesticida, žohari ne razvijaju otpornost prema borne kiseline čak i nakon koristeći ga za nekoliko godina. Ipak, dok se koristi boraks proizvode ili borna kiselina za žohari, provjerite da li slijediti određene upute, prema uputama u letku proizvoda.
Vi svibanj želite saznati više o:, Kako da biste dobili osloboditi od žohari, Kako da biste dobili osloboditi od Žohari, žohari kontrola nije tako lako kao i drugi insekti kućanstvo. Osim pomoću borne kiseline da biste dobili osloboditi od žohari, trebate držati sobe vrlo čist, osobito kuhinja i kupaonica čišćenje čišćenje treba dati najviši prioritet. Jedini ograničavajući faktor s pomoću borne kiseline za iskorjenjivanje žohari je sporo djelovanje kemijskih, koji s vremena na vrijeme, zahtijeva dva do tri tjedan da biste dobili pozitivne rezultate. Dakle, on svibanj ne biti dobar izbor da se primjenjuju u jako opustošen dom. Za takav slučaj, možete uzeti pomoć iz profesionalne deratizacije usluga da biste dobili osloboditi žohari.

No comments:

Post a Comment