Monday 3 October 2011

Slikarstvo pločice kupaonica

Kada se pločice u kupaonicu izgleda dosadno i dosadno, onda se osjećate kao da ih zamijeniti s novim pločicama. Međutim, instalacija novih pločice u cijeli kupaonicu je vrijeme konzumirajući zadatak i morate shell out dobar iznos novca kao dobro. Dakle, najjednostavnije i pristupačan način dati svježi novi izgled kupaonici je uz pomoć kupaonica pločica slikarstva. Ovo je izvrstan način kupaonica pregradnja.
Da slikam pločice kupaonica?
Ako postoje problemi poput pucaju injektiranje ili pucanja pločice, onda treba popraviti, a zatim početi s lakiranjem. Uglavnom, projekt kupaonica pločica slikarstvo može biti podijeljen u četiri glavna koraka. Oni su kako slijedi:
Čišćenje Pločice: Ovo je prvi korak u pripremi površine treba naslikao. Ako ste pronašli kalup i plijesni u kupaonici pločice, trebali biste ih očistiti najprije uz pomoć dobrog izbjeljivanje agent. Inače, te bi trebao početi s čišćenje od prljavštine, prljavština i sapun šljam ostavljena na površini pločice. Uzmi komercijalne čišćenje proizvod ili crijep i talog cleansing rješenje, a ne-abrazivna scrubbing jastuk i utrljajte dobro u cijelom pločice da biste dobili osloboditi krhotine. Ako pločice su zakrpe kalcija ostatka lijevo od tvrde vode, morate poduzeti pomoć od remover kalcija depozit. Čišćenje žbuku između pločice je lukav zadatak i vas će zahtijevati stara četkica kako bi se postigao tim teškim područjima. Neka pločice osušiti se u potpunosti prije nego što nastavite na sljedeći korak. Pročitajte više na čišćenje kupaonice.
Brušenje pločica: Brušenje je prije potrebno slike keramičkih pločica kupaone ili bilo koje druge pločice kako bi dobili osloboditi od sjajne površine. To će osigurati da su se boje će dobro držati na površini. Od 220 borbenost papirom je samo pravo za vrstu završiti tražite. Brusni sve pločice rukom će biti malo teška zadaća. Stoga, ručni orbitalno Sander je najbolja alternativa. To će učiniti površinu grubo ali neće napraviti nikakve neželjenih ogrebotina koje mogu postati vidljivi nakon slikarstva. Kad brušenje posao je završen, obrišite sva prašine i krhotine potpuno iz brušeno površine s mekom, vlažnom krpom. Tijekom brušenje, provjerite da li se zaštititi masku i naočale kako bi se spriječilo udisanje štetnih pločica prašine.
Primjena Primer: To je učinjeno kako izraditi dobru osnovu za boje. Koristite kvalitetan premaz na pločice. Na bazi ulja fitilj najbolji izbor za pločice kao boja koja se koristi je također ulje temelji jedan. Koristite četkicu sa sintetičkim bristles primijeniti fitilj. Početak primjeni na uglovima, a zatim nastavite primjenjivati ​​na ravnu površinu. Nemojte preopteretiti četkom s previše premaz boje kao da će ostaviti iza boja linije na pločice kad se isuši. Koristite vertikalni potezima slikati svaku od pločica pojedinačno. Vrijeme sušenja se spominje proizvođač na etiketi može i obično 24 sata. Daj da je mnogo vremena za primer da se osuši i zatim nanesite drugi sloj fitilj.
Primjena boja: Jednom drugi sloj primer je presušio, pijesak fitilj obložene površine opet da uklonite sve lumps ostavili fitilj tako površine mogu držati boje dobro. Odaberite kvalitetne boje na bazi ulja za slikarstvo kupaonica pločice. Odlučite se za boje koje su pogodne za kuhinje i kupatila. To je zato što su ove boje formulirani na takav način da mogu odoljeti vlage i spriječiti rast plijesni i plijesni. Boje na bazi ulja zahtijevaju više vremena za prijavu i vremena sušenja je duže previše. Međutim, cilj ovog boja je vrlo visoke kvalitete i da će trajati dugo vremena. U primjeni boje, koristeći umjesto jednog teškog krzna, to je poželjno da koristite nekoliko broj tankih slojeva. Provjerite jeste li prijaviti svaki kaput samo nakon prethodnog kaput presušilo.
Nakon što je na slici kupaonica pločica, primijetit ćete da je vaša kupaonica je dobio svježu zakup života. Provjerite je li boja boje koje odaberete trebao biti u skladu s ukupnim kupaonice ukras. Na kraju, želio bih predložiti ne boje onih područja kupatilo koje smočiti nekoliko puta poput tuš području ili kade kao boja je dužan to peel off roku od tjedan dana.

No comments:

Post a Comment