Monday 3 October 2011

Iris Flower informacije

Živopisan plavi ljubičasto na očaravajuća žuta ono što jedan cvijet iris nudi promatrača. Iris cvijeće duboko seeped u grčkoj mitologiji, dodajući namamiti i misterija na cvijet iris informacija popis. Popularni proljetnog cvijeća, oni čine za izvrsnu vrt cvijeće ili kao jedan cvijet ili masa posteljinu jedan.
Iris Flower informacije
The drečeći iris i svih vrsta ovog roda (botanički također poznat kao iris) pripadaju obitelji Iridaceae. Indijanci Sjeverne umjerenim regijama svijeta, one stanište širokom rasponu mjesta kao što su hladnoća, travnatim padinama, livadama, riječnih obala i pustinjama. Elegantan ljubičasto obojena šarenica je bio određen kao država Tennessee kultivirani cvijet zakonodavstva u 1933. Nema spomena o ljubičasto obojena jednom u zakonodavstvu, no to se obično prihvaćena kao država cvijet među drugim bojama. Povijest i značenja iris cvijeća su bogate i vrlo raznolike.
Iris Cvjetni Značenje: Tradicionalno iris cvijet značenju označava vjera, nada, mudrost, hrabrost i divljenje. Svaka boja i regiji koji želite dodati na svoje značenje. Dark Ljubičasta (ili plavi) odnosi se na naknade, a žuti iris, strasti, a bijela označava simpatije ili sjećanje. Iris je cvijet veljače rođenja mjeseca. Nađi više značenja cvijet.
Iris cvijet Simbolika: Iris uzima svoje ime od grčke riječi što znači duga. Iris je ime grčke božice, Glasnik Bogova (ponekad ljubav) i simbolički prikaz duge. Božica Iris Vjeruje se voditi mrtva žena koje su ljubičasto perunike zasađene nad grobovima u svoje vječno putovanje. Svaka boja simbolizira različite osjećaje, ljubičasto za mudrost, bijela za čistoću, a žuta za strast.
Kako to Grow Iris Cvijeće
Iris lako rasti lako cvet prilično niska o održavanju. Iris biljka širi kroz sjeme, rizoma ili podjela i nasada. Odjel za korijenje je puno više zajedničkog način da raste ovaj cvijet, kao sjemena višu učestalost kvara i potrajati duže da sjeme. Iako je proljetni cvijet, postoje sorte koje cvatu zimi (uz malo njege i zaštite od mraza), u proljeće i ljeta previše. Pročitajte više na cvijet iris skrbi.
Za uzgoj iris, srednji tlo treba biti porozne i dobro drenirano. Pokušati održavati pH na 6,8, a Iris se jednostavno uzgajivač je tolerantan na većinu zemljišta uvjetima, osim one teške vode prijavom. Biljka iris rizoma koje imaju najmanje dva lista klice. U rizome vrhu bi trebao biti izložen, a ovisno o različitim razmaknute 15 - 24 inches apart. Zalijevanje ovisi o klimatskim uvjetima i tipu tla. Deep zalijevanje u dugim intervalima preporučeno od čestih zalijevanje. Svjetlo primjena fertilzer oko mjesec dana prije i poslije cvatnje je samo ono što iris potrebe. Iris treba razgraditi svaka tri do četiri godina da se izbjegne prenapučenosti. Nakon cvijet je potrošeno, rezati proizlazi blizu tla za promicanje zdravog rasta novih zelenih listova.
Dodajte još proljeće gomoljasti cvijeća u svoj vrt:; narcisa Lukovice, Crocus Lukovice, Allium Lukovice, nadam se da ćete naći iris cvijet informacije korisne. Buket cvijeća iris, samostojećih boje ili mješovita, ili kao dio cvjetnih aranžmana može biti ugodan doživljaj za davatelja, kao i prijemnik. Kao iris cvijeće i boje označavaju ili označavanje određeno značenje, to cvijeće je pogodan za mnoge prigode.

No comments:

Post a Comment