Monday 3 October 2011

Odčepiti sudopera

Začepljen sudoper je vrlo česta i dosadnih stvar da se dogodi. To može spriječiti rutinu big-time i učiniti vaš kućanski poslovi zakočiti. Začepljen sudoper je problem što trebate na vrijeme riješiti kako bi se izbjegle teške blokade koje bi mogle zahtijevati mehaničko čišćenje. Čim primijetite da je voda odvodnju postao spor, čin odmah umjesto čekanja za to potpuno dobiti začepljen. Pa, kako odčepiti kuhinja sudoper učinkovito, pitanje je koju često možda čudo. Tako Ovdje su neke načine kako odčepiti sudopera koji možete odlučiti za svoj rad i zadržati događa bez blokade.
Najbolji način da odčepiti sudopera
Sode bikarbone i octa upravu; Evo vodovod rješenje koje će pomoći odčepiti sudoper izlučivalo stoga unclogging svoju kuhinju sudopera. Prvo, potpuno ispustite vodu u sudoper, tako da je rješenje dosegne odvod. Mix trećine šalice sode bikarbone, trećina šalice octa u veliki kontejner i smjesa će se šištanje odmah. Sada odmah, sipati ovog rješenja u sudoper izlučivalo. Pričekajte 10 minuta. Završiti za pranje sudopera s toplom vode. U slučaju da ne dobijete rezultate, ponovite postupak 2-3 puta.
Landry Deterdžent za pecivo i upravu; Još jedan način da odčepiti sudopera je pomoću sode bikarbone i praška. Mix ½ šalice soda za pečenje i ½ šalice deterdžent za pranje rublja. Sipati smjesu u odvod. Sada polako dodajte ocat od vrha i ne gledati u rupu. Čekajte 15 minuta i tada trčanje topla voda voda čisti sudoper.
Sol i Hot uprave za vode, sol se obično koristi u kuhinju čišćenje. Ulijte šalicu soli u odvod i onda zadržati zalivši kipuće vode u odvod polako. Ostavite ga 15 minuta, a zatim završiti ispiranjem sudoper s toplom vodom. Pročitajte više o čišćenje inox sudopera.
Upotreba klip, klip Korištenje je savršen način da se odčepiti sudopera. da ga koristite na pravi način je važno da biste dobili rezultate. Pa evo kako vam se mora koristiti. Prvo, odaberite klip sa usisni pehar koji je dovoljno velik da u potpunosti pokrije otvor za odvod. Korištenje kaput vazelina The ruba klip cup. Ovo je samo kako bi se osigurala široka pečatom. Sada napuniti začepljene sudoper vodom do razine gdje je voda samo 1inch ispod ruba, tako da klip cup je također prekriven vodom. U slučaju dvostruko sudoper, ispunite drugi, kao dobro. Također blok se drugim susjednim čvora mokrom krpe. Umetnite klip na vodu, držite uspravno i pumpa energično. Koristite oko 20 nasilnom potezima. Možete ga 2-3 puta ponoviti da biste dobili najbolje rezultate.
Ocijedite Auger uporabu; Next alat možete koristiti kako bi učinkovito odčepiti sudopera je odvod bušilica. Prvo, uklonite sve filtre or stopere. Umetnite odvod sondom kroz odvod otvor, ići na pokretnim i to tako da se pritiskom savija prema cjevovoda i kreće dalje. Kad je zaustavlja na začepljenje, premjestiti ga malo unatrag. Sada je gurati i okrenuti ručicu kako biste rodila kroz zabrtviti. Ponovo ga gurati silom da jasno blokade kroz cijev, drugi ga izvaditi kroz odvod. Umjesto toga možete ukloniti U zamka odvrtanjem ga i umetnite odvod bušilica izravno kroz odvodne cijevi. Također možete znati o tome kako odčepiti kupaonicu sudopera.
Dok si dobio odgovor na vaše pitanje, "Kako odčepiti sudopera 'brinuti, tako da ne bi u takvim situacijama ponovno. Zbrinjavanje čestice hrane u smeće prije pranja posuđa je potrebno. Koristeći čep kuhinje odvod bitno dok se pranje posuđa. Zbaciti hrane prikupljenih u njoj, u smeće. Provjerite jeste li zadržati čišćenje odvodna cijev redovito koriste spomenute načine kako odčepiti sudopera kako bi se izbjegle bilo kakve mulja graditi-gore, čak i ako nije začepljen.

No comments:

Post a Comment