Sunday 2 October 2011

Najbolji put to maknuti pozadina

Najbolji način za uklanjanje pozadinu mogu razlikovati od slučaja do slučaja, ovisno o vrsti ljepila, granice i tekstura pozadinu. Uklanjanje pozadine ne uključuje samo cijepanje off pozadinu. Postoji nekoliko popratnih aspekata koje treba uzeti u obzir, kao što su slabljenje ljepilo i uklanjanja pozadina granice.
Najbolji način za uklanjanje Wallpaper granica, u maksimalnom slučajevima, wallpaper je provoditi s malom granice, koja je napravljena od ljepljiva traka, što je poznato kao pozadinu granice. Toj granici je staviti gore sa pomoći jakog ljepila i obično je teško ukloniti. Najbolji način za uklanjanje wallpaper granice je da se pranje toplom vodom. Vi svibanj također koristiti otopinu uklanjanje pozadine uz topla voda. Nakon što ste oprali niz granice, koristiti kit nož ili pozadinu striptizeta skinuti wallpaper granice. Ako mislite da ljepilo koje je koristio za lijepljenje granici je jaka, vi svibanj također probiti granicu uz pomoć pile ili duge igle. The perforacije omogućuju curenje vode u ljepilo i oslabiti to. Nakon što je granica temeljito natopljena, to će ispasti lako.
Najbolji način za uklanjanje Tapete od Drywall, a pozadine na drywalls su posebno je teško ukloniti, zbog činjenice da su tijekom uklanjanja, ne može primijeniti silu i tekući, slobodno, jer bi šteta zid nepopravljiv. Najbolji način za uklanjanje pozadina od drywall je koristiti ocat metoda i vode oslabiti ljepilo. Kako bi se učinkovito koristiti mješavinu octa i vode, prvi probiti pozadina uz pomoć PIN-a. Tada koristite pištolj i lagano magla cijelu površinu. Nakon misting površini, pričekajte neko vrijeme tako da smjesu seeps u ljepilo i papir. Nakon što je na površini je sušen van, opet blago magla pozadinu. If ljepilo je oslabio, moći ćete to peel off radu vrlo jednostavno. U slučaju ako ljepilo je ostao vrlo jak, možete oljuštiti papir uz pomoć kit nož. Sjeti se primijeniti kao manje pritiska što je više moguće.
Najbolji način za uklanjanje Wallpaper Ljepilo, Mnogo puta, učvrstio ljepilo ostaje iza na zidu. U takvom scenariju, treba ga ukloniti prije nego što staviti na novu pozadinu. Najbolji način za uklanjanje wallpaper ljepilo je da se magla lijevo preko dijelova ljepilo s mješavinom octa i vode, i zatim ga uklonite s kit nož. If je ljepilo posebno nerado, onda vam mogu izravno primijeniti rješenja za uklanjanje ljepila.
Najbolji put to maknuti tapete, u neki slučajevima, pozadina je zalijepljen na površinu s organskim tijesto. Dok stavljanjem na pozadinu, tijesto se primjenjuje za cijelu površinu (stražnje strane) papir. Za razliku od paste, ljepilo primjenjuje se nekih odabranih dijelova rada. Pozadinu koje je stavio na zid uz pomoć tijesto je tako tvrdoglav i vrlo teško ukloniti. Najbolji način za uklanjanje takve pozadina je da perforacije na pozadinu, i držati na njemu Magli nakon ikada nekoliko minuta. Kao žilavost na tijesto je niska, papira i zalijepiti će ispasti na vlastitu nakon nekoliko sati. Također možete pročitati više o tome kako maknuti tapete.
Da biste znati više o wallpaper uklanjanje, vi svibanj također pročitati:; Kako to Maknuti Pozadina, Uklanjanje pozadine od žbuke zidova, postoje mnoge pozadina uklanjanje savjete da se mogu slijediti. Ipak, najbolji način za uklanjanje pozadina je za održavanje pacijenta sklonosti prema zadatku i delikatno odstranite papir. Prema tome, ti bi bio u mogućnosti to maknuti pozadinu bez oštećenja na zidu i bez pretjerane sile, vrijeme i energiju.

No comments:

Post a Comment