Sunday 2 October 2011

Jeftini središnji Ideje

Financiranje svečanosti vjenčanja može napraviti nepopravljivu rupa u vaš džep. A 'jeftini vjenčanje' svibanj izgledaju kao oksimoron vama. Međutim, ako dobro planirati, možete spremiti nekoliko dolara ili eura za mnogo dostojan trenutak. Malo stvari koje čine izgled wedding sceni savršena slika može učiniti ili break svoje vjenčanje proračun, na primjer, vjenčanje centerpieces Wedding centerpieces are masovno skupe, ali ako ste u potrazi za razumne alternative, oni mogu biti veliki trošak štediše previše. Da se da mislim o tome, sve one egzotično cvijeće, vaze, vrpce, mjerila i metara tila postavi nad najmanje stotinu stolova samo za nekoliko sati, je otpad! Umjesto možete spremiti taj iznos i potrošiti na vjenčanicu ili prvu tranšu kuće. Centerpieces su ne samo potrebne za vjenčanja ali za bebe tuševi, zahvalnice, obitelj get-togethers, ili čak i ako planirate romantičnu večeru sa svojim partnerom. Hrane i prigodom je nešto ste željeli potrošiti više na, od nekoliko pretjeran centerpieces. Cheap ideje središnji možete pogledati ukusno i uredno pod uvjetom da stavite na svoje kreativne razmišljanje kapu i dobiti vaše ruke malo prljave.
Jeftin središnji Ideje
Cvjetni Centerpieces: 'Ako ste obličje za jeftin cvjetni središnji ideje za svadbe, doći u dodir sa svojim cvjećar. Najbolji način ušteda na cvjetni centerpieces je da ide s sezonskog cvijeća. Kupite nekoliko lonci (plastične ili staklo, ovisno o vašem proračunu) te ih pokriti s mahovinom ili bršljanom. Dodajte nekoliko malih bijelih ruža da ga et voila, vaš Središnji dio je spreman! Takvi jednostavne wedding centerpieces su lako napraviti, dobro pogledati i jeftin! Što više možete tražiti?!
Svijeće kao Centerpieces, Centerpieces ne samo da su potrebni što su vjenčanja ukras ali na zabavama također. Jeftini središnji ideje za stranke svijeća. Svijeće spasiti trošak rasvjete previše! Donesite sve koristi i nikad-to-biti korišten svijeća koje imate. Ako su iz oblika, koristite brusnim papirom i nožem ih vratiti u formu. Pazite sve svijece su iste veličine. Stavite svijeća u visoko loptu stakla (jedna svijeća na staklo), te ih upaliti. To je jedan od najjednostavnijih jeftini središnji ideje koje možete učiniti. Koristite ih kao ideje za jednostavno zahvaljivanje centerpieces ili Valentinovo centerpieces, izbor je vaš! Još jedan jeftin središnji ideje su plutajuće svijeće centerpieces. Uzmi zdjelu polovine napuni vodom, dodajte nekoliko latica na njega (iz bilo kojeg cvijeta) i lagano mjesto plutajući svijeća na njega. Easy?
Balon buketi, baby tuševi su drugom prigodom koje zahtijeva u centerpieces. Budući da bih se troše na druge baby tuš dekoracije ideje, mislim da štede na baby tuš centerpieces, je mudar ideju. Balon buketi su jeftini središnji ideje za bebe tuš. Pink za djevojčice i plave za dječake i obojene balon bukete ako ne znate spol još nerođenog djeteta. Helij baloni su najjeftiniji i atraktivan izgled. vezati ih vrpcama i neka lebde oko svoje goste. Također možete napraviti malu voćnih košara as centerpieces. Budući da se jestivi, ne morate se brinuti o njima zbrinjavanja. Štoviše, voćnih košara se može koristiti kao osvježenje također.
Centerpieces pretežno su obavezna na svadbama. Možete napraviti jeftini ideje sredinu vjenčanje, iz fotografije mladenka i mladoženja, sušene grančice i svježe cvijeće, vino pehara ili toaletni papir obrta previše. Centerpieces ili stol dekoracije napraviti dekor jarke i vesela. Oni daju stranci dodati osobni dodir, i uspio sebi mnogo govori o domaćina. U praktičnom smislu, centerpieces su način recikliranja previše (gdje drugdje će vam koristiti sušene twigs iz svog vrta i rabljenih svijećama?!). Nadam se da s tim mnogi jeftini središnji ideje, možete napraviti svoj party dolaze živ. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment