Monday 5 December 2011

Cool Načini čipke Cipele

Vezanje cipela vezice za koje smatramo rutinski zadatak, mogao biti zanimljiv pomoću nekih novih ideja. Različite načine vezanje vezice raspravlja se u sljedećim stavcima.
Cool Načini čipke cipele; Postoje brojni načini vezanje vezice. Ovdje su neke cool načina da se čipka cipele. To su cool načina čipke cipele s dva čipku kao i jedna čipke.
Ladder, a 'ljestve' uzorak je jednostavno stvoriti i pruža široka širit. Vezati čipke u ljestvice formatu, obje strane trebaju proizaći iz eyelets na dnu, a nakon toga završava trebaju biti usmjerena prema gore. Krajevi onda bi trebao biti stavljen na sljedeći set eyelets. Kako završava proizlaze iz tih eyelets, prijelaz bi trebalo biti učinjeno. Before usmjeravanje završava gore, oni trebaju biti donesen od ispod vertikalne sekcije. Procedura bi trebala biti ponovljen do zadnjih par eyelets.
Tabla za igranje dama; Jedan bi trebao probati 'tabla za igranje dama' sa 2 različite boje vezice. Široki vezice bi bilo idealno za ovaj obrazac. Prvi čipke bi trebao biti vezan u normalnom, ravne mode. Jedan bi trebao početi vezanje čipke drugi od dna. Čipke potrebno je satkana i iz prvog čipke do dođe na vrh, a uzorak tkanja trebao nastaviti ponovo odozgo prema dnu. Proces treba nastaviti dok ne ponestane čipke. Konačno, labav završava trebao biti tucked u cipelama.
Pilasti, a "zubac testere" je također zanimljiv način vezati vezice. Da bi se vezati cipela čipke u modi vidio zub, jedan bi trebao umetnuti oba čipke završava u dnu eyelets. Jedan od kraja treba biti usmjerena ravno prema gore, a zatim preko u prozorčić na drugi nivo. Drugom kraju treba biti usmjeren dijagonalno ispod na 3. razini. The drugi nivo treba biti preskočen u ovom slučaju. Ovo je vrlo kraj bi trebao biti usmjeren preko na prozorčić i umetnut ponovno. Iz ove razine, oba kraja trebaju biti usmjereni prema gore i dijagonalno zatim preko na način ponavlja dok na najvišoj razini je postignut.
Footbag, a 'footbag' je malo drugačiji od običnih cipela čipka uzoraka. U ovom uzorak, oba kraja cipela čipke trebaju proizaći iz par prozorčić koji je treći od dna. Tu svrhu trebaju biti usmjerena prema dolje, a umetnuta u eyelets na drugoj razini, nakon čega trebaju proizaći iz zadnjih par eyelets na dnu. Krajevi sada trebaju biti usmjereni ravno prema gore, a umetnuta u prvi prazan par, u ovom slučaju, par na četvrti stupanj. Od te razine, krajevi treba prešli preko. Prijelazu uzorak treba nastaviti do završava isplivati ​​iz najvišu razinu.
Twistie, a 'twistie' je obrazac koji čini se da artikuliraju i lijepa. Dobra stvar oko ovog obrasca je da se lako vezati. U ovom obrascu, oba kraja čipka izaći iz dna par ušice, a završava onda su upletena i režirao zajedno ispod drugi par eyelets od dna. As isplivati ​​iz završava drugi par, oni su nekad opet upletena, a uzorak se ponavlja sve dok ne dosegne vrh.
Pročitajte više na:, cipele; Načini Čipka cipele, Stan vezice su najprikladniji za tabla za igranje dama uzorak. Članak iznad objašnjava neke cool načina da se čipke cipele s ravnim čipku kao i inače koriste one.

No comments:

Post a Comment