Monday 5 December 2011

Kako zamijeniti baterije automobila

Koliko puta se to dogodilo s tobom da imaju velik vrijeme vožnje automobilom, nalaze se na duge vožnje i tamo! Hvala za vaš automobil i vaše akumulatora, koju su nasukan u sredini od ceste, sa nigdje ići. Your trebalo veliko vrijeme je preveden u noćnu moru. What vrijeme automobila, se pitate što je napravio automobil točno znati kada to break down? Siguran sam da to mora imati dogodilo barem jednom u svom životu! Ako znate kako promijeniti bateriju, te zatim cool! Ako to ne učinite, dobro, ovo je posvećena za vas! Ubrzanje riječi da vam Kako zamijeniti akumulator!
Utvrđivanje zamjene baterija, Vi ne želite naići budala i izjavljuju da svoje stare baterije je postradalnik i tako da se mijenja baterija ili promijenio bateriju. Najistaknutija utvrđivanja izlizan auto baterija pukotine u njemu. Ako postoje pukotine na bateriju, više od polovice posla provjere baterije je učinio. Bez razmišljanja dvaput, dobiti novu bateriju. Bacite pogled na baterije terminala ako to nije slučaj. Baterije odnose na pozitivne i negativne ručice pridaje žice na alternator. Sulfat izgraditi korozijskih terminala ponekad predstavlja problem. Tapping daleko na terminalu će vam pomoći da znate ako se korozije može biti slomljena.
Početna off, Turn off paljenje i otvaranje poklopca. Provjerite crni, to je negativna baterije kabel. Otpustite matice koristite kombinaciju iščašenje ili baterije kliješta. Osim kliješta ti bi trebati odvijač, novu bateriju, žičanom četkom, utičnica i Ratchet, anti-korozije rješenje i baterija-čišćenje rješenje. Pročitajte više na skakanje automobilu bateriju.
Podmazivanje Up; Otkvačite pozitivne bateriju kabel, koji bi biti crveni jedan iz baterije poput si učinio ranije jedan. Zatim bilo uzeti kombinacija iščašenje ili utičnice i ratchet i uklonite bateriju dolje držite stezaljka.
Daljnje Ahead; Nabavite bateriju iz bateriju pladanj, ih grabbing na dnu s obje ruke jer je idući biti stvarno teška. Ako je baterija ima ručke, to će biti puno više prikladan za koristiti ga umjesto da ga drži. The sljedeći učiniti je da očistiti baterije ladicu. Soda za pečenje pomiješana s vodom čini odličan za čišćenje rješenje. Koristite žičanom četkom Za čiąćenje korozije iz baterije. Ako razmišljate o kako zamijeniti automobila bateriju, nikada zaboraviti ovaj aspekt čišćenje korozije.
Ubrzanje Bit Više; Čišćenje baterije Stopice pomoću žičanom četkom bitna u ovoj fazi. Ovo će ukloniti bilo iznos korozije baterija možda prošla. Baterija se otopina za čišćenje će biti savršen za to. Ovo je vrlo važan korak kada ste razumijevanje kako zamijeniti terminalu akumulatora. Pročitajte više na kako testirati automobila bateriju.
Overdrive; posljednja stvar koju trebate učiniti sada je mjesto na novu bateriju u držite ladicu, to osiguranje s držite spona. Za bolju sigurnost i bolji baterije, poduzeti protiv korozije i rješenje sprej na oba terminala završava. Međutim, to isključivo ovisi o vama, da li želite to učiniti ili ne. To je ipak važan aspekt kako zamijeniti automobil priključci baterije terminal. Nakon što ste učinili s ovim, pridaju prvi i zatim zategnite bateriju kabel koji je pozitivno. Slijedite da gore prilažući bateriju kabel koji negativna. Konačno, provjerite ako su svi Stopice su zbijeno. Vaš automobil ne bi pokrenuti ako je potez čak i malo konektora.
Pročitajte više na:; Car Baterija Testiranje; Common Car Problemi; Osim da ako želite znati kako zamijeniti kabel akumulatora, dobro, koji će biti malo tvrd! Iako sam siguran da ti ne bi trebate znati da i ste sada naselili oko uzimajući uvide o tome kako zamijeniti automobila bateriju!
U redu je. Ja odjaviti ovdje!

No comments:

Post a Comment