Tuesday 6 December 2011

Cumbia plesne korake

Famous za bitak ulica-stilu ples obrazac, Cumbia naviknut biti smatrati vulgarni ples strane gornji klase godinama. Bez obzira koliko je to izgledalo na u prošlosti, danas, Cumbia plesne korake su uzimajući popularan iz dana u dan. To je učio u većini država u SAD-u i diljem svijeta. Prije no što počnete da shvate Cumbia plesa korake, morat ćete biti u udobnu odjeću, obuću, veliki Cumbia glazbe i plesa partnera.
Kako to učiniti Osnovni koraci plesa Cumbia
Pitajte prijatelja ili netko iz vaše obitelji da ti se pridruže na taj način možete naučiti kako učiniti osnovne Cumbia plesnih koraka. Možete shvatiti solo i partner Cumbia plesne korake kolektivno. Pročitajte više o tome kako učiti latinski ples.
Noge; ćemo započeti učenje osnovnih Cumbia plesne korake držeći naše noge zajedno. Pravo noga ide leđa dok lijevo stopalo ostaje u mjestu. Opet desnom nogom vraća zajedno s lijeve i vas će ponoviti istu stvar na lijevoj strani. Nazovimo ovo kao neutralnu poziciju u kojoj obje noge susreću jedni s drugima. Ćemo broj korake, pa možete brojati dok ste radiš Cumbia plesne korake. Desnom nogom (1), lijevom nogom (2), desnom nogom (3), i neutralne (4). ; Lijevom nogom koraka natrag, dok desnom nogom ostaje na mjestu. Donesite lijevom nogom natrag zajedno sa desnom nogom. Isto računa na drugu stranu: lijeva noga (5), desnom nogom (6), lijevo stopalo (7), i neutralne (8). ; Sada postoji Pauziraj broji 4 i 8, kada mijenjamo strane. Dakle računati ide 1, 2, 3, 4 (stanku i prebaciti na drugu stranu), 5, 6, 7 i 8 (pauzirati i ponovite count). , Pivot, Drugi element in Cumbia plesu koraka pivot. Dok ples, kada uzeti korak natrag s bilo nogu, pivot nogom malo okretanjem na kut. Ti si okrenut dijagonalno i okreće cijelog tijela, umjesto da bulji ravno. ; Pivot na svakom stanka, što znači da će stožer na tačkama 1, 4, 5, i 8. ; Oružja; To su neki pokreti nogu za osnovnu Cumbia plesne korake. Sada se koncentriraju na rukama. Oni neće biti vješanje labavo po vašoj strani, čak i ruke imaju značajnu ulogu u cijeloj ples. ; I muškarci i žene imaju savijati laktove i donijeti im malo veći od vašeg struka. Women će tilt their wrists u give it jednom feminine touch, while men just keep arms strong. ; Napraviti male krugove s rukama između kukova i ramena. Izbjegavati ide izvan ovog okvira. Stavite sve tri elementa, noge, pivot, i ruke zajedno, i to pokušati kao ste računajući korake. Držite ponavlja korake i to brzinom do vas odgovaraju tempo glazbe. ; Kako to učiniti jedne na drugu stranu Koraci Cumbia Dance
Slično kao što smo učinili u osnovne korake, umjesto uzimanja nogu iza sebe, ovaj put će vam ići od strane na stranu. ; Ćemo početi od desne strane. Uzmi korak prema Vaše desne strane, donijeti vaše lijevo stopalo zajedno s desno (neutralnu), drugi korak na desnoj strani, i lijevom nogom natrag u neutralnom. Tako je broj ide: desnom nogom (jedan), lijevo neutralan (2), desnom nogom (3), i ostavio neutralan (4). , Ponovite na lijevoj stranu. Uzmi korak prema vašoj lijevoj strani, donijeti svoje desno stopalo zajedno s lijeve strane (neutralni), još jedan korak na lijevoj strani, a desnom nogom natrag u neutralnom. Tako count ide: lijevo stopalo (5), desno neutralne (6), lijevo stopalo (7), i desno neutralne (8). ; Za varijaciju u stranu korak, od vas će morati putovati više s nogama kao što ih obavljaju. Umjesto da donosi noge zajedno u prvom neutralnom položaju, križ jedne noge ispred druge i onda nastaviti s korakom. Drugi neutralni položaj ostaje isti. Tako count ide: desnom nogom, križ lijevo stopalo ispred prava, iskorači sa desnom nogom, i neutralna. ; Ponovite isti na lijevoj strani. Sada kada dođete na stanku ili drugi neutralni položaj, ne samo mjesto noge zajedno. Izbjegavajte čuvanje cijelo stopalo pozicionirani na podu, samo dodir vaše ankles jedni drugima i neznatno podići petu iznad poda. ; Pročitajte više na:, Flamenco, salsa ples, latinski plesovi, svakako možete uključiti sve osnovne Cumbia plesne korake s partnerom. Umjesto pred zrcalo, morat ćete lice vašeg partnera, držite svoje ruke i napraviti iste korake navedene. Cumbia je vrlo zavodljiv ples obrazac koji se može savladati s nekim izdržljivost i prakse. se potaknuti da se pridruže plesa ili kupiti videa koje mogu vas naučiti više naprednih Cumbia plesnih koraka. To će vam pomoći razumjeti pravi Cumbia plesne korake i vas više zainteresirani učiti druge latinski plesove.

No comments:

Post a Comment