Tuesday 6 December 2011

Hummingbird Tattoo Designs

Hummingbird tetovaža dizajne su jedan od najnovijih trendova u tetovaže. Pitate se kako takav mali ptica može biti prikazan kao tetovaža dizajna? Pa, ustvari, male veličine hummingbirds ono što ga čini tako popularni među ljubiteljima tattoo! Prije premještanja na ptice tetovaže, omogućuje uzeti doušnik zaviriti u legendama koje okružuju ovaj maleni ptica. Prvo, to ptica nije jedan od onih ptica koje možete vidjeti svaki dan. Je jedinstven i rijedak. Postoji nekoliko drugih koji dodatak razlozi također u jedinstvenost ptice. Centralne Amerike ljudi su uvijek vjerovali da hummingbirds imao natprirodna sila. Razlog tome mislio proces leži u drugoj legendi.
Hummingbirds ne samo da smatra nadnaravno stvorenja, ali su također vjerovali da nose vatru na zemlju, prema Ohlone legende. Posljednje, ali ne i najmanje važno, Južne Amerike obzirom ptice kao vodu tvrdica! To je jedini negativni legenda se odnose na njega. Prema toj legendi, Hummingbird hoarded voda, tako da nitko drugi mogao koristiti, ali Botocudo Indijance i Caingang ga pustili. To je malo o legendama povezane s hummingbirds. Sada omogućava pogledajte ptice dizajna tetoviranje.
Hummingbird Tattoo Tattoo Designs i lokacija
Prije nego uzimajući bilo tetoviranje dizajn učinio, to je bolje da zna značenje te specifične tetovažom. Kao iu slučaju ptice tattoo dizajna, trebali biste znati da ptice smatra ljubav šarm ljudi. I ne samo toga, narod također vjeruju da ako vezati mrtav ptice oko vrata, umotano u vrećici je ptice daje nosilac moć da privlačnost i privući suprotni spol. Osim toga, hummingbirds također se smatraju simboli energiju, a također su poznati kao optimistična ptica, kao i oni donijeti radost zakopavajući na sebe njihove nos u cvijeće i udisanje slast života. Hummingbird tetovaža dizajne su također smatrati kao simbol intimnosti.
Govoreći o ptice tattoo dizajna, hrpe dizajna su dostupne, kao što postoji više od tristo ptice vrste dostupan. Jedan od popularnih ptice tattoo dizajna je klasična crna chinned ptice. Možete dobiti ovaj dizajn učinio ako želite imati jednostavan dizajn. Ali ako želite imati neke egzotične dizajn, a zatim ići za Sapphire chinned ptice, koja ima kljunu duboko pritisne u grimiz crveni tulipan. Šarene ptice which je ogromna visoka u nebo, a oko na zemljište na kopnu, je također vrlo šarmantni prizor! Hummingbird sa svojim krilima razmaknute, smatra kao simbol agresivnosti. Tribal tattoo designs ptice su također vrlo popularna u plemenske tetovaže čine korištenje guste crne tinte. Ako par je mišljenje od uzimajući ptice tattoo učinio, onda je najbolje rješenje za njih će biti dva hummingbirds okrenuti jedni prema drugima, zrcalnu sliku. Baš kao iu slučaju drugih poznatih projekata poput keltskog dizajna tetovaže i srce tetovaže dizajna, ptice tetovaže okružen s imenom voljene su također dobre ideje.
Kao hummingbirds su vrlo malih dimenzija, bolje je da ih je prikazati u istoj veličini. Tako da je lokacija koja će izgledati najbolje ptice tetovaže su zglobovi, zapešća i nadlaktica. Ako želite imati razraditi dizajn, imaju nekoliko drugih projekata kao što je to nekih zapetljan cvjetnih dizajna ili vinove loze. Također možete pročitati na progutati tetovažu.
To je sve o ptice tetovaža dizajne. Uvijek možete koristiti svoju kreativnost i stvoriti prekrasne novi dizajn. No, to je jedan od relativno nove tattoo dizajna, tako da mislim dvaput prije nego to učini.

No comments:

Post a Comment