Tuesday 6 December 2011

Lip Tetovaže

Tetovaže su postali modni izjavu s tetovaža aficionados ne ostavljajući mjesta netaknute s ovim body art. Postoje ljudi, koji su gotovo svaki dio tijela prekriveno tetovažama. Ako su sve dijelove tijela prekrivenog tetovaža, kako netko može ostaviti usne sama? Lip tetovaže su postali veliki hit s tvrdim ljubitelje core tetovaža. These tetovaže poput sam ranije spomenuo su izrađene na donjem usnama, ali također može biti napravio na gornjem usne. Lip tetovaže čine vrlo osobnu izjavu i to je stvar ponosa za tetoviranje aficionados. Ćemo čitati malo o usna tetovaže povijesti, prije smo dobili u dizajne i ideje za usana tetovaže.
Povijest Lip tetovaže
Jeste li znatiželjan, gdje je tetovaža ljubitelje dobiti usne tetovaža ideje? Dobro je iz marke konja. Konji su bili i još uvijek se branded na donjem, kao i gornje usne da bi ih sigurno od predatora. Uporabu ovih tetovaže započeo nakon žena htio kamuflirati problematičan područje njihovih usana. Problemi mogu biti različiti, na primjer, neke žene koriste usne tetovaže zgušnjavati svoje tanke usne, dok drugi to koriste za uske usne. To je učinjeno pomoću tamno crvene ili smeđe pigmente. Želite li pročitati više o učiniti usnici tetovaže povrijediti.
Lip Tattoo Ideje
Ukupna površina, što može biti korišten napraviti tetovaže na je vrlo mali u slučaju usana. Stoga, teško je eksperimentirati s tattoo dizajna, iako možete eksperimentirati malo s bojama koriste kako bi ove tetovaže. Dizajna, koja se koriste za usne tetovaže su male veličine i dizajna koriste se također jednostavna i ne komplicirano. Lucky brojevi mogu se koristiti kako bi usne tetovaža dizajne. Imena voljenih su vrlo obično koriste napraviti usna tetovaža dizajne. Međutim, postoje i druge riječi tattoo dizajna, koja se također koristi kako bi ove tetovaže. Vi svibanj želite pročitati više o usnici tetovaže činjenicama.
Najčešći usna tetovaža dizajne koristi za unutarnji usana tetovaža su riječ tetovaže. Neke od najčešće korištenih riječi uključuju Cool, Mir, Lovely, Pain, Joj, Raj, Alone, Kaosa, Carnivore, Thrash, Pivo, itd. Uz popisa riječi upravo spomenuo, uvredljive riječi također može koristiti napraviti usna tetovaže. Ako i vaš partner želite dobiti tetovaža napravio, možete se odlučiti za riječi poput 'Beskonačno & ikad'. Svaki partner dobiva jednu riječ tetoviran na njihovim usnama. U slučaju da ste ide u za usana tetovaže na obje usne, onda možete odabrati nešto poput 'Ne Upozorenje', 'Opasnost Zone', itd. Morat ćete tinte prvu riječ na gornjoj usne i drugi riječ o donjoj usnici. Ako imate smiješne kost, možete se odlučiti za smiješno usne tetovaže kao dobro. Ljudi također koristiti pogrešno napisane riječi kako bi se malo razlikuje od redovne tetovaža dizajne. Najčešće pogrešno napisane riječi koristi se 'FUCT' ili 'FCUK ", itd. Kako bi vaš tetovaža dizajn jedinstven, morat ćete biti kreativni.
Ako ste voljeti dizajna više od riječi, tu su opcije na raspolaganju, kao dobro. Najčešći među dizajn tetovaže su srce tetovaža dizajne i lubanja tetovaže. Ipak, možete biti kreativni i dobiti cvijet tetovaža izrađeni u malim veličinama. Postoji ogromna raznolikost cvjetnih dizajna, koje možete odabrati kako bi usne tetovaže.
Za više informacija, vi svibanj želite pročitati na; Lip Tetovaže: Koliko dugo traju; Lip Tattoo Care; Lip Tattoo poslijeoperativna skrb; Lip tetovaže blijede vrlo jednostavno. If statistics su vjerovali više od 40% usne tetovaže blijede nakon godinu dana. Ako želite održavati tetovažu, morat ćete dobiti adaptiran iznova i iznova. Briga je životno važno, kada je u pitanju usna tetovaže. Međutim, samo jedna riječ oprez, ako ste pate od herpes virusne infekcije, onda se ne preporuča, da imate usnice tetovažu napravio.

No comments:

Post a Comment