Monday 5 December 2011

Kako meditirati za početnike

Umijeće meditacije je stara kao i gorama i kao duboka kao najdublji ocean. Svaka religija i svaka duhovna praksa propovijeda meditaciju u nekom obliku ili druge. On svibanj biti preko skandirali uplašeni 'Om' ili mole pet puta dnevno, kao što je cijeli čin koji sudjeluju u 'namaaz'. Meditacija je čin kao jedan s vašim tijelom s disanjem svaki trenutak. Meditacija je pogrešno interpretirana od strane mnogih amateri moliti. Ali to nije tako. Time se dodatno kompleksi pitanje kako meditirati za početnike.
Meditacija je način života, koji omogućava vašem umu da se bez raspršene misli. Slobodno um vodiče praktikant svojim unutarnjim mirom i konačno ostvarivanje blaženstva. Baš kao što naša tijela zahtijeva fizičku aktivnost biti u formi, meditacije je mentalna aktivnost za um da funkcionira u tandemu s tijelom. Meditacija je više nego postizanje fizički stav, koji zatvara oči i kontrola disanja. Evo nekoliko savjeta o tome kako meditirati za početnike.
Pročitajte više na, Meditacija Tehnike, Učinkovito Meditacija Tehnike, Kako meditirati za početnike
Pronađi mjesto, pronaći mjesto koje je mirna, mirna i potpuno bešuman. Sjedi s prekriženim nogama i upoznajte se s ambijent. Ostatak svoje ruke na krilu i pokušati se opustiti. Get udoban položaj. Koristite stolac ako ne možete sjediti u položaju prekriženih nogu dulje. Nije potrebno postići lotos poziciji za meditaciju, u početku. To je važnije usredotočiti se na umjetnost i djelovati.
Dah kontrolu; Sljedeći dio kako meditirati za početnike, je učenje kontrolirati svoj dah. Počnite s zatvaraju oči nježno i uzeti malo spor i izgovara dubokih udisaja. Udisati iz nosa i uzdisati iz vaših usta, za prvih 10 udisaja. Tada udisati i uzdisati iz nosa. Osjetite cool dah na gornje usne i osjetiti i toplo dah napušta vaše tijelo. Nikada nemojte gurati disanje, jer će držati uznemiravanje svoje prirodne tempo. Početni disanje će činiti plitko. Kako je vrijeme napreduje, vaš će se automatski omogućiti više zraka ispuniti vaša pluća, čineći vaš diše sve dublje i dublji. Uzmi dugo spore dah, kada dođete do ove točke i dalje duboko disanje. Pročitajte više o meditacije tehnike za početnike.
Se tamo, Ako ste prvi timer, vaš um će lutati on različitim ravninama. Vaše misli će odvratiti svaki vaš disanja trenutak i vaš um će mislite o svemu što ne treba. Nemojte biti obeshrabreni. To se dogodi svemu i najvjerojatnije se dogodilo Buddha previše. Stvar ovdje je da se i dalje gurati sebe zadržati poziciju za barem 15 minuta. Donesite vaš um natrag na stazu, svaki put to pokušava jurnuti off negdje. Unutar tjedan dana ovu drill, osjetit ćete puno više smireniji, te će biti u mogućnosti da se usredotočite bolje. Meditacija na kraju će vam dati snagu da držite svoju um uskoj uzici. It's stimulišući blagodat, me povjerenje na ovom jednom!
Grand Finale, na kraju svog 15 minuta meditacije sjednici, dobiti mentalno spremni otvoriti oči. Postanite svjesni svog položaja i sve svoje druge dijelove tijela. Trljati dlanove i pokriti svoje lice. Nježno otvorite oči dok ruke još uvijek pokriva lice. Polako maknuti ruke od lica, tako da svjetlo oko vas ne uplaše. Stretch ruke gore i zavoja naprijed dotaknuti vaše čelo na tlo. Bravo! To je točno kako meditacija je učinio.
Pročitajte više na; Meditacija Metode i Savjeti - Prednosti Meditacija; Suština Meditacija; slijedeći ovaj vodič kako meditirati za početnike, ćete moći meditirati za 30 kvotom minuta do kraja prvoga mjeseca. Ako ne možete meditirati za protežu od 15 minuta u početku, samo sjesti za 5 minuta. Nemojte se forsirati kako za napraviti bilo koji dio ovoga Zakona. Dopusti joj da dođe, naravno, što je više moguće. Naposljetku evo citat Buddha, ikona ove umjetnosti motivirati da bolje i postići svoj unutarnji mir, mir dolazi iznutra. Nemojte ga tražiti bez. Srecno.

No comments:

Post a Comment