Monday 5 December 2011

Gothic Tattoo Designs

Postoji Zajedničkih zabluda među ljudima da gotičkom tattoo dizajna su isključivo vezane za svijet smrti i tame. Međutim, istina je da su te tetovaže također mogu biti kreativni, designable i umjetničke kao što uvijek možete sjetiti. Zbog svoje ljepote i privlačnosti gotike tattoo dizajna, više i više ljudi odabiru da nose ih.
Sorti gotike tetovaže
Postoje mnoge vrste gotičke tattoo dizajna koji mogu biti jednostavni ili one s vrlo zapetljan dizajne. Dobar primjer jednog jednostavnog gotičkog tetovažu će biti mali Zmaj na stražnjem dijelu vrata rađena crnu ili zelene boje. U složenim gotičke tattoo dizajna, dizajna mogu biti toliko komplicirano da je svibanj uzeti vrijeme za Watcher da zna što je sve tetovaža zapravo se sastoji od. Primjerice, tetovažu koja sadrži veliki šareni Zmaj ili zmija davljenje čovjeka koji je zauzvrat pokušava uzvratiti udarac.
Općenito, postoje dvije vrste gotike tetovaže, fantazije i one okultnog one. Bivša one odnose na sve fantasy subjektima poput vile, zmajevi, sirene, vampiri, itd., a drugo one odnose na occults poganskih i Wiccan prakse poput tarot, pentangle, athame, lubanja, ankhs, itd. Stoga, kada kažemo gotičke tattoo dizajna, i može uključiti anđeo tetovaže, križ tetovaže, vrag tetovaže, zmaj tetovaže, vilinski tetovaže, gušter tetovaže, čudovišta tetovaže, škorpion tetovaže, zmija tetovaže, plemenske tetovaže, da spomenemo samo nekoliko.
Pročitajte više na:; gotička obilježja; Angel Tattoo Designs, Fairy Tattoos za žene, gotičko Tattoo Designs
Kao jednostavan gotički tattoo dizajn se može mala, oni mogu biti bilo gdje na ili iza vrata, ruke, noge, stopala, ili na čelo. Ako odlučite napraviti komplicirano gotike dizajna, će zahtijevati neke iznos od prostor, kao što na prsima, leđa, cijelu ruku, želudac, itd.
Zajednička gotičke tetovaža dizajni su križ što je također uređena, zajedno sa bodljikavom žica i noževa, jedan naglavačke mač zmija puzi na vrhu, lubanje prekriven zelenim penjača, crvene boje s velikom srcu krila ali caged in i velika crvena zmaja. Tih dizajna tetoviranje, čak može sastojati od okoline i postavki iz gotičkog razdoblja, kao što su strašnim dvorac pripada đavlu.
Gothic portret tetovaže također poznat među ljubiteljima tetoviranje, kao što je lice žena duge kose koji se sastoji od male lubanje. Neki drugi popularni dizajni su veliki lubanje s kosom napravio u cvjetovima ruže, velike zvijezde s lubanjama unutra, u krvi-žedni vampir ugrize ženu, zmaja ili đavla binded s križem, tijelo vila, ali lice vještica, itd. Jedan od najvažnijih strahovit tattoo dizajna je veliki lice đavla, čudovišta, vještica, ili Drakula s dodatnim detaljima.
Pročitajte više na:, Dragon Tattoo značenja; Dragon tetovaže na leđima; Tribal Dragon tetovaže, Škorpion tribal tetovaže, Slično tome, postoje razne gotičke tetovaže dizajna na raspolaganju. Da znam neke više dizajna, jednostavno možete surfati Internetom, za dobar obrazaca i tetovaža kombinacije koje mislite da će izgledati dobro na vas. Posjet je tijelo piercinga i tetovaža trgovine, a koji se odnose na dizajna na raspolaganju je još jedan dobar mogućnost odabira odgovarajućeg dizajna tetoviranje. Osim toga, također možete razmišljati o vlastite dizajne i uzoraka, i pitati tattoo umjetnik da bi ga prema tome kako želite. Nadajmo, do sada ste možda shvatili da gotičke dizajna tetoviranje ne pripadaju u jednu kategoriju, a sastoje se od nekoliko različitih vrsta tetovaže pravedan je napravio u gotičkom stilu.

No comments:

Post a Comment