Saturday 3 December 2011

Eye Makeup Remover

Primjena šminke oko očiju kako bi se poboljšala ljepotu vaših očiju je rutina za većinu vas. Pa, sjenilo kako bi se uklopili odijelo, tanki eyeliner imati definirane oči i lijep maskara da su deblji tražite trepavica je ono što čini vaše oči izgledaju stvarno fantastične i atraktivno. Dok su neki možda ljubav delikatna izgled i odlučiti za mekani šminke oko očiju, neki možda ljubav da ga podebljano. Nakon napornog događaja, možda kapljice malo vode na vaše lice. Oh! Oko šminka je messed up! To je uobičajena situacija i kod većine od vas, zar ne? Dakle, što učiniti u takvom slučaju, samo ga operite, očistite ga s tkivima i ponovno prijaviti ili dok radiš sve to, to se jednostavno može širiti i miješati dalje! Možda koristite najbolje vodootporni kozmetike, ali ipak, to se može dogoditi. Dakle, zašto ne imati šminke oko očiju maknuti zgodan? Također će biti korisno a vi ukloniti šminka, što je A prije mora spavanja. Ovdje su neke nježne šminke oko očiju maknuti recepti koji će raditi najbolje za sve tipove kože.
Domaći Eye Makeup Remover Recepti, Većina šminka za skidanje će ostaviti oči plave. Ako ste kod kuće, možete jednostavno završiti postupak pranje oči sa toplom vodom, nakon čišćenja. Inače, ako želite ponovno primijeniti šminka nakon čišćenja oprati s toplo / hladnom vodom, zatim redovne lice-oprati. Sada, možete nastaviti.
Eye Makeup Remover broj 1; Maslinovo ulje je jedan od najboljih domaćih šminke oko očiju maknuti sastojaka, koji djeluje odmah. Vi samo trebate da se maslinovo ulje na pamuk loptu i lagano ga utrljajte preko očiju obrišite šminka. Možete pripremiti šminka maknuti pomoću 2 žlice canola ulje i 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Izmiješati ih dobro i nanesite pomoću pamuk loptu. Završiti ispiranje s toplom vodom.
Eye Makeup Remover broj 2: 'Ako ste u potrazi za maknuti oka šminka za vodootporne maskare, onda baby ulje je odgovor. Baby ulje je najbolje šminke oko očiju za osjetljive oči uklanjanje. Dovoljno je uzeti nekoliko kapi na vatu i obrišite oka šminka savršeno. Možete dodati krastavca sok baby ulja kako bi cool cleanser za šminke oko očiju. Saznajte kako čisto šminka četke.
Eye Makeup Remover # 3; Ako želite manje masnu rješenje za uklanjanje šminke oko očiju, onda probajte ovo. Uzmi sirovog mlijeka na vatu i obrišite šminka imati čiste oči. Također možete koristiti svježi sok od krumpira, s nekoliko kapi limunovog soka dodao da ga, očistiti šminku.
Eye Makeup Remover # 4; Možete napraviti učinkovit prirodni odstranjivač šminke za oči i nositi zajedno s vama. Trebate 200 ml vode od različak, 200 ml slatko bademovo ulje i 100ml od ricinusovog ulja. Mix tih sastojaka zajedno u zdjelu i spremiti u plastičnu bocu sa tijesnim poklopcem. Možete nositi s vama i koristiti ako je šminka širi. Pročitajte više o tome kako primijeniti oka šminka.
Eye Makeup Remover "# 5, u slučaju da su nosili nitko od ovih i treba šminka remover onda možete samo mrlja na vašem krema. Da, možda se nošenje hladnog krema ili losion lice. Dovoljno je uzeti na vatu ili toaletni papir i nastaviti. Prvo, mrlja na šminku, ostaviti za 4-5 minuta. Uzmite par kapi više na čistom tkiva i početi trljanje šminkanja nježno. Da, to djeluje!
Pročitajte više na:; lica Sredstvo za čišćenje za masnu kožu; prirodnim lica Sredstvo za čišćenje, s navedenim nježnim skidanje šminke oko očiju, možete imati čistim, svježim očima kad god je potrebno. Biti mirni uz primjenu šminka kako bi se izbjegle bilo kakve šminke zabluda. Provjerite jeste li uklonili šminku dana prije odlaska u krevet da imaju zdrav, bez problema kože.

No comments:

Post a Comment