Saturday 3 December 2011

Obradu hrane vs. Miješalica

Svatko želi imati savršenu kuhinju. Dobro opremljeni s najboljim Kuhinjske, spremni da kuha sve što vam padne na um. Dakle, primjeran pitanje koje bi mogle doći u vaš um bi se o razlici između hrane procesor i miješalica. Sada, se obučava oku, oni izgledaju prilično mnogo isto i čini se da izvesti gotovo istu funkciju, pa je rasprava možda su se pojavila u vašem umu hrani procesor vs blender, što neki to izabrati. Tako da će vam pomoći s ovim malo rasprave, ovdje je neke podatke o koristi i važnosti svakog od njih.
Hrani procesor Vs Blender
Dobro ćemo dobiti par stvari ispravljeno ovdje. Procesor namirnica i miješalica su dvije vrlo različite kuhinjski aparati i stvarno nikako pozdravni međusobno. Osim ako, naravno, hrani vaš procesor dolazi s namješavanje funkcijom. Neka nas pogledajte na oba izumi jedan po jedan.
Hrane procesor je mish-mash svega toga. To može učiniti sve da svoju hranu, koju bi inače morati ručno. Miješa, to melje, to komadiće, rešetke, kriške, a ponekad čak i mješavine. Način na koji je hrana procesor radova (najmanje radovi način mina) je da postoji ovaj mehanički što s rotirajućim vratila u njoj. Možete staviti oštrica u njega, ovisno o tome što želite noža napraviti, staviti hrana u njoj, i dati ga spin. To čini ništa želite, ovisno o vrsti lopatice koji dolaze zajedno s njim. Dakle ako imate pile za rešetka, tvoj procesor će rešetki. Ako imate rezanja noža, vaš procesor će kriška. I tako redom.
A ako ima miješanje blade, to će se uklopiti previše! Tako je u osnovi, hrana procesor je prilično višenamjenski uređaj. To može učiniti sve što želite s hranom, dok je funkcionalnost i noževi za podršku.
Miješalica, naprotiv, je više od tekućine miješanje uređaj. Vi ćete ga koristiti kada imate miješati par pića zajedno, veliki za izradu koktela. Sve što trebate učiniti je baciti u par pića na blender što mislite da će ići s jedni druge i dati ga spin. Blender Također radi dosta dobro sa polu-tekuće prehrambenih proizvoda kao što su jogurt. Dakle, možete koristiti blender napraviti smoothie kao dobro. Puno Masažer za stopala dolaze s malo jači noževima i cijeđenja mehanizam omogućujući im da se što je dvostruko juicers, koja će vam pomoći da ekstrakt soka od voća kao što su naranče, lubenice i slično. A kako bi se miješalica šire upotrebljivost, miješalica odluka također su počeli dolaze s noževima teže će vam pomoći da rezati više krutu hranu stavki.
Zaključak
Tako je na samom početku, ova rasprava o hrani procesor vs miješalica Čini se da povoljno nagnuti prema hrani procesor, za raznovrsnost pokazuje u kuhanje proces i zamjenjivosti funkcija. Miješalica s druge strane čini vrlo malo ograničen u vrijednosti prijedlog za korisnika.
Ali ja čvrsto vjerujem da proračun dozvoljava, to je bolje kladiti da su oba u vašoj kuhinji. Budući da svaki napraviti vlastiti posao najbolje i imaju nekoliko nedostatku mjestima gdje drugi posao je u pitanju. Dakle, ovo raspravu o hrani procesor vs blender završava na malo diplomatske note. Kupi oba!

No comments:

Post a Comment