Saturday 3 December 2011

Baby Tuš Ideje Igre

Baby tuš je prigoda gdje svi bliski prijatelji i rodbina to-biti mama okupljaju da bi proslavili dolazak nove bebe. Uređenje beba tuš nije lak zadatak na bilo koji način. To zahtijeva sve priprema i dogovora slično potrebno za bilo koju stranku. To se može pozivnice bebu tuš, baby tuš hrane, baby tuš favorizira, itd. Nećete kao da su svojim gostima dosadno na beba tuš, tako da trebate imati neke zabave na prigodu. Dječja tuš igre ispuni Vaše potrebe zabavnih svojim gostima. Oni su dodali zabava, zagrijavaju okoliš i dodati puno uživanja na događaj. Uzmimo pogledajte neke baby tuš igra ideje.
Baby Tuš Igre Ideje
Muzička stolica: Ovo je jedan od najjednostavniji beba tušem igara, gdje će zahtijevati neke pjesme beba. , Sve što trebate učiniti je dogovoriti stolice u stranci sobi, jedno manje nego broj gostiju. Face uzastopna stolice u suprotnom smjeru. Play pjesmu bebe i pitati goste da hodaju okolo stolice. Zatim naglo zaustavljanje glazbe. Gosti morati Utrka za mjesta i onaj tko ne dobije stolicu je izvan igra. Izvadite jednu stolicu i nastaviti igru ​​na sličan način. Na zadnji krug samo dva sudionika i stolica će ostati. Nagrada neke nagradu pobjednik.
Pogodi Tummy Kvadratura: u ovom igru ​​gosti morati pogoditi trbuščić veličinu to-biti mama. Pružite žice na svakom od gostiju i zamolite ih da ga izrezati na veličinu misle da trudna mama je trbuščić je. Onda prikupiti svaki niza, saznali stvarnu duljinu trbuščić TO-biti mama i nagradu jedan čija dužina niza je najbliža stvarnoj veličini trbuha.
Tko sam ja?: Ovo je jedan od jedinstvenih ideje za bebe tuš igre. Igrati ovu igru, morate obavijestiti svoje goste i unaprijed donijeti bebu fotografije sebe. Prikupiti sve fotografije beba i smjestite ih u centru tablice. Tada gosti moraju pogoditi da što beba fotografiju koja pripada gostima. Gost koji čini maksimum ispraviti nagađanja pobjeda u igri.
Što je na mom ruci: ova igra je jedna od najboljih baby tuš igra ideje koja treba da se igra samo to-biti mama. Prikupiti razne stvari za bebu poput pelene, mlijeko boce, itd., i staviti ih u vrećicu. Vezanih očiju TO-se majka i pitati ju pokupiti jedne stavke iz vrećice. Ona je pogoditi dijete stavku u ruci poveze. Te htijenje dobiti smiješne i lude odgovore.
Imenujte beba: Uzmi prazan radova prema broju prisutnim gostima na zabavi. Popis svih pisma od A do Z na lijevoj strani svaki papir. Distribuirati te radova među gostima i zamolite ih da ispune imena za bebe ispred svakog pisma. Gosti su smisliti ime za svako slovo u abecedi serije. Postavite rok od 3 minute i gost koji piše maksimalno ispravna imena pobjeđuje u igri. Imat ćete maksimalnu zabaviti u takvim baby tuš igre ideje.
Za više baby tuš igra ideje odnose se na:; Baby Tuš Candy Bar Game, Baby Shower djelatnosti; Dolazak bebe je vrlo poseban trenutak koji treba da se slavi na poseban način. Uključujući beba tuš igre na party poboljšava zabavno i pomaže stvoriti neke nezaboravne trenutke. Iznad dati neke baby tuš igre ideje za vas. Pokušajte uključiti ovih igara beba tuš ili se s nekim inovativnim idejama igru. Zabavite!

No comments:

Post a Comment