Friday 2 December 2011

Tuš Tile Design Ideje

Uglavnom, tuš pločice koriste se za pružanje zaštite u kupaonicu zida i poda od vode oštećenja. Međutim, to također može poslužiti svrsi kupaonice ukras. Zapravo, s nekoliko izvrsnih tušem pločica dizajn ideje možete lako dati elegantan izgled vaše kupaonice. Iako odabirom bilo koje od dizajna za tuš pločice, najvažnija stvar koju treba imati na umu je da bi trebao biti usklađen s ukupnom dizajn kupaonica. Nacrtima bi trebao biti takav da se može ukrasiti svoj raspoloženje u samom početku dan.
Kupaonica Tuš Tile Design Ideje
Ako planirate ići u za kupaonicu pregradnja, najjednostavniji način da to učinite što je uz pomoć nekoliko lijepih tuš pločice dizajna. Evo nekih od najpopularnijih dizajna ideja za kupaonu tuš pločice:
Neobična Oblici: Nije nužno da morate koristiti četvornih oblika pločice samo. Možete eksperimentirati s nekim jedinstvenim pločica oblika kao dobro. To može dati sasvim drugačiji osjećaj i izgled vaše kupaonice. Izduženog pravokutnog oblika, okrugle ili signal u obliku dijamanta su neke od opcija dostupna za ovu svrhu. Također se može odnositi na tuš crijep obrasce za neke nove ideje.
Kontrast boja: Možete koristiti različite nijanse iste boje za ovu vrstu efekta. Pokušajte koristiti i srednjih pločice od prirodnog kamena boje poput plave ili zelene za to. Držite tamnije nijanse odabrane boje za kupaonicu podnice i donji dio tuš zida. Kao što se kretati gore zidove, koristite svjetlije nijanse boja. Također možete koristiti više boja na različitim nijansama te ih organizirati na sličan način.
Graniči Učinak: U ovom dizajn, niz pločice su raspoređeni oko tuš komad u obliku obruba. To će dati dobro definiran oblik tuš. To izgleda bolje ako je oblik i veličina pločice koje se koriste za granice su prilično različite od ostatka pločice, tuš. Međutim, dizajn pločica se koristi u graničnom treba koordinirati s ostalim pločice od glavnih područja.
Predsjedavajući Željeznicom Effect: A učinak stolica željeznicom mogu djelovati kao lijepo odvajanje kada želite koristiti dva različita dizajna keramičkih pločica u tuš. Koristite bijele pločice za izradu tračnica na zid koji se nalazi između kade i stropa. Nanesite jedan stil ili boju pločica na donjoj polovici zida i koristiti drugačiji skup stil i boje za pločice na gornjoj polovici zida.
Mozaik: nema sumnje o tome da mozaika daje impresivan učinak na bilo popločan površini. Možete kupiti više boji listova mozaik pločica i samo ih proširila diljem tuš. Hrpa istih boja u bilo kojem geometrijski oblik i popraviti ih u različitim područjima tuš. Inače možete stvoriti murals od njih. Nacrtima će potrajati neko vrijeme kako bi i time se odlučiti za samo ako imate neko vrijeme na ruci. Pročitajte više na tuš crijep ideje.
Slikano Pločice: Ako ne želite da zamijeni staru tuš pločice, a zatim ih možete slikati s nekim nacrtima promijeniti izgled. Ako nisu jako sigurni o ukrašavanja pločica sa svoje vlastite umjetničke vještine, onda možete uzeti pomoć šablone i stvaranje slike cvijeća, školjaka i sl, s njima. Čak slikano pločice su dostupne s lijepe dizajne na njima. Možete ih kupiti po Vašem izboru dizajna i instalirati ih na tuš zidovima. Pogledajte kupaonica pločica ideje dizajna za više informacija.
Kada pokušati stvoriti tuš ideje pločica dizajn po sebi, onda vam svibanj morati staviti malo truda dobiti najbolji učinak. Međutim, kad vidite na kraju rezultati, dobit ćete osjećaj ispunjenja i shvatiti da je težak posao je bio vrijedan toga. Na kraju, želio bih dodati da možete slobodno dodati svoje inovativne ideje o tim kako bi vaše kupatilo izgleda više privlačan.

No comments:

Post a Comment