Wednesday 7 December 2011

Kako Promjena mjenjaču

Promjena prijenos tekućina na redovito je jedan od najvažniji aspekt održavanje automobila. Uglavnom, prijenos tekućina podmazuje različite kreće komponente automobila. Postoje osnovi dvije vrste prijenosa tekućine, - ulja, koji se koriste u automobilima s ručnim mjenjačem i automatskim prijenos tekućine, koji se koristi u automobilima s automatskim mjenjačem.
Mnoge puta, prijenos tekućine počinje ponižavajuće, zahvaljujući prekomjerne uporabe vozila. Nedostatak potrebne količine za prijenos tekućina ili korištenje degradiranog prijenos tekućina može ugroziti dijelove vozila na koju su nabavljati hranu, i na kraju dovesti do različitih problema auto prijenosa. U takvim okolnostima, znajući kako promijeniti prijenos tekućina može izaći biti od velike pomoći.
Kada Promijeni mjenjaču?; Prije smo prešli na detalje o tome kako zamijeniti prijenos tekućine, omogućava imati kratak pogled na okolnosti u kojima bi zahtijevati da promijeni prijenos tekućine. Razdoblje u kojem ćete morati ići na prijenos tekućina promjenu će se razlikovati od jednog do drugog modela automobila. Općenito, morate provjeriti prijenos tekućine, s mjerne šipke, najmanje jedanput mjesečno.
Osim razine tekućine sadašnjosti, također ćete morati napraviti zabilježite boje i miris koji dolaze iz nje. Tamne boje, što je u oštroj suprotnosti s izvornu boju, miris i spaljivanje su znakovi da je vaš automobil je potrebna takva situacija mijenja u mjenjaču. If the task not is undertaken on time, there are significant chances that the complications will get severe with time.
Kako promijeniti mjenjač, ​​prijenos tekućina zamjena nije tako teško zadatak kao što se čini. Oružane s osnovnim znanjem o auto popravak jednostavno možete izvršiti zadatak u tren oka. Prvi korak vam je potrebna za izvršavanje kada se mijenja prijenos tekućina za ispuštanje loše prijenos tekućina u vozilu.
Da bi se odvod prijenos tekućine, morat ćete ukloniti vijak za ispuštanje, što je općenito, nalazi se ispod motor automobila. U većini automobila modeli dostupni danas Vijak za ispuštanje je samo jedan vijak koji se može lako ukloniti pomoću jednostavnih alata dostupnih u kompletu za održavanje automobila. Pobrinite da imate kanticu spremni prikupiti ovoliki tekućina, koja je prilično vjerojatno da pokvariti vaše driveway ako izlijevanja.
Iako, proces se jasno vozila loš prijenos tekućine, mnogo puta mala količina tekućine ostaje unutra. U takvim scenarijima, možda ćete morati poduzeti prijenos rumenilo postupak, pri čemu je loše tekućine se uklanja pomoću posebnih otapala pri visokom tlaku. Jednom kada se koristi gore tekućine je očišćen off, možete zamijeniti čep i ulijte novi prenosni tekućine u transportnom sustavu, pozivajući se na upotrebu vlasnicima automobila. Pročitajte više o automatskom promjenu prijenos tekućine.
Vi bi također trebali proći:; Koliko često Promjena ulja u mjenjaču, Kako provjeriti ulja u mjenjaču, mjenjaču Promjena Cijena; Ako ste skeptični o vama sposobnost da izvrši prijenos tekućina promjene, uvijek možete odlučiti da se vaš automobil na mehaničar . Normalno, trošak nastale tekućine promijeniti rasponu između $ 80 do $ 250, ovisno o modelu automobila. Pročitajte više na prijenos tekućina promjenu cijene.
Ovo je kratka informacija o tome kako promijeniti prijenos tekućine. Bez obzira da li je automatski mjenjač ili ručni mjenjač, ​​tekućine proces promjena ostaje gotovo isti. Promjena za prijenos tekućine u jednom, dok je vrlo bitno, a ako nije učinjeno na redovnoj osnovi to može utjecati na performanse vozila oštećenja njegovih dijelova. I vjerujte mi, mijenja prijenos tekućina je daleko praktičniji od uzimajući cijeli transportni sustav zamijenjen na znatan trošak.

No comments:

Post a Comment