Thursday 8 December 2011

Prozor oknu Popravak

Sanacije prozor okno nije uopće teško i zamijenivši prozor okno ne zahtijeva mnogo vremena i truda. Slomljena ili oštećene okno prozor ne samo da će dopustiti hladni vjetar unijeti svoju sobu, ali to je i sigurnosna opasnost. Okna troškovi popravka je znatan, pa je vrlo dobra ideja da se odluče za prozorsko okno sebe popravak, ako su korisni u događaj home poboljšanje projekata. Ovdje je vodič kako popravak slomljen prozor okno.
Window oknu Popravak Upute
Postoje neke alate i materijale koji su potrebni za prozorsko okno popravak. Ovi materijali se mogu kupiti od vašeg lokalnog hardvera trgovine.
Materijale potrebne
Zamjena stakla; Hammer; Gumeni rukavice; laneno ulje; Tape mjeru; Putty ili Glaziers spoj; Putty nož; Čistoća krpom; Staklo strugalica; Rust otporne paint; Paint četke; Čistoća krpom; Proljeće isječke; Maskiranje vrpca; Zaštitne naočale; Metoda
Prvi korak u prozorsko okno popravak je da se brine o vašoj sigurnosti noseći zaštitne naočale i heavy rukavice prije pokušaja popravka oštećene prozorsko okno. Broken prozor okno popravak može biti učinjeno uklanjanjem razbijenom i razbijeni prozor oknu iz prozora okvira. Ako želite izbjeći nered od slomljena stakla na podu, prvi put samoljepljiva traka na obje strane stakla u crisscross uzorak, a zatim lagano rap oštećeno okno s čekićem. Izvucite sve slomljena dijelove prozorsko staklo te ih odbaciti na sigurno mjesto.
Uz pomoć dlijeta, nježno iznuditi sve stare kit iz okvira. Kao što ste ukloniti kit učiniti na manje komadiće, jer ako pokušate ukloniti previše kit postoji opasnost da se slučajno može podijeliti prozor okvira. Kao što uklonite kit ćete naići male metalne trokutima zove glaziers točku koja drži stakla okno u mjestu. Uklonite ove glaziers bodova kao dobro. Naći ćete da neke kit su vrlo teško ukloniti. U tom slučaju, raznježiti se kit primjenom nekih laneno ulje natopljenom u čistom krpom za 15 do 20 minuta. Kit će ispasti vrlo jednostavno. Uklanjanje svih tragova stare kit iz prozorskog okvira je vrlo važno inače novi okno nije ispravno će se pridržavati na okvir. Nanesite baza sloj mekih kit svih oko okvira kroz prozor osiguravajući da je nije suviše debeo. Sada popraviti prozor insert okno novi zamjenu stakla na okvir, pazeći da je točno iste veličine kao i stari staklo.
If zamjena stakla nije iste veličine, a zatim ga smanjiti uz pomoć jednog staklorezac na točno potrebne veličine. Pritisnite novom prozoru okna nježno, ali čvrsto iznad novog sloja kit i umetnite četiriju glaziers točke na svakom kutu od okvira. Također možete umetnuti dodatne glaziers točka na udaljenosti svakog 4''za bolje prianjanje. Koristite leđa nožem za mješanje voziti glaziers točka čvrsto u drvo kadra. Budite vrlo oprezni dok taping dlijeta u glaziers točku budući nagli tlak možda uzdrmati staklo. Nakon svih glaziers točke su umetnute, mijesiti kit dok je mekana i podatan i ima tijesto poput dosljednost. Uzmi jednog role kit i te početi primjenjivati ​​od jednom kutu prozorskog okvira. Provjerite je li kit je molded okolo stakla okna, kao i okvira prozora. Uz pomoć kit nož, stavi ga čvrsto na mjestu s dugim čak i potezima. Ako kit nož palicama na kit, samo ga umočiti u laneno ulje. Za uklanjanje viška kit koja je vidljiva na prozorsko okno, uklonite ga s strugala za staklo. Dopusti kit na suho potpunosti za tri dana. Nakon staklo je čvrsto na mjestu, boja okvir prozor i sušen kit u isti hladu što ostatak prozora.
Pročitajte više na:, Dual oknu prozora Popravak Savjeti; prozor prag zamjene; ​​Kako zamijeniti prozor; Dakle, to je bio kako to učiniti popravak prozorsko okno. Nemojte zaboraviti primijeniti barem dva kaputi boje na prozora okvir za najbolje rezultate.

No comments:

Post a Comment