Thursday 8 December 2011

Bumper troškovi popravka

Tu može biti vrijeme kada je naš automobil prednji ili stražnji odbojnik svibanj dobiti oštećena sudara. U takvom slučaju, prva stvar koja dolazi u naš um je otklanjanje posao i trošak za popravak branika. Ali prije nego što s obzirom na branik troškovi popravka, trebate utvrditi je li popravak je bolje ili potpuna zamjena.
Odrednice branik Popravak i Završna obrada troškova
Postoje nekoliko odrednica koje utječu na agregatnu branik popravak troškova. Najčešće odrednice su vrsti oštećenja, veličina područja oštećeni, boje će se koristiti za završnu obradu, i drugim sličnim faktorima. Dakle, ukupni troškovi popravka mogu razlikovati od automobila do automobila. Ako ste dobivanje posla na stražnji odbojnik, a mislite popravak ili završnu obradu prednji branik, kao i, shop za popravak automobila čak i mogu vam dati popust na usluge koje nude. Za popravak posao uglavnom sastoji od uklanjanja dent, popravak štete, jasno-premazivanje površine, a zatim završnu obradu i primjenu završni sloj.
Odbojnik troškovi popravka majorly računa o vrsti štete u branik, kao što su ogrebotine na površini, udubljenja, rupa, branik pukotine, itd. Kada je u pitanju za završnu obradu, cijena ovisi o vrsti vozila boje and boja se koristi za posao, da li je metalik završiti, čvrste boje, biser kaput, ili neki drugi. Veličina područja pogođena je također važno u saznate cijenu. Što više područja oštećeni, više će biti branik popravak troškova. Uzimajući u obzir sve te čimbenike, ukupni trošak, ako obavlja auto popravak profesionalne, može u rasponu od $ 200 do 400 dolara.
Ako je šteta na branik nije tako teška, a tu su samo nekoliko ogrebotina, imate mogućnost da radiš posao sami. Vi jednostavno će morati kupiti branik popravak kit koji je lako dostupan kod vašeg lokalnog auto pribora trgovina na oko 10 dolara. The kit je sve osnove koje su potrebne da biste dobili osloboditi na ogrebotine, kao popravak spojeva, tekućina završi, pijesak radova i upute vodiča. Just odnose na vodič da biste dobili posao učinio sebe. Pročitajte više na popravak auto ogrebotina.
Bumper Popravak ili zamjena
Mnogi ljudi imaju zabluda da popravak branika biti skuplji nego ga zamijeniti u potpunosti. Međutim, činjenica je da popravak se može obaviti po pristupačnim cijenama, mnogo manje nego što svibanj biti potrebno za potpunu zamjenu. Nabava novi branik za vaš automobil i to uzimajući instaliran od strane profesionalnog bi inače vas koštati oko 500 dolara. Mnogi dućani auto bi vam predlažemo da bi dobili novi branik instaliran, ali morate uzeti zamjenu odluku nakon shvativši razmjere štete. Ako je šteta je daleko jači, to je bolje ići u za novi odbojnik.
To je osnovni objašnjenje aspekte koji učinak branik troškove popravka. Ako ste u potrazi za pouzdan auto servis, koji ne bi naplatiti više za branik popravak posao, možete pitati za preporuke iz svog automobila osiguravajuće društvo. Da biste uštedjeli na troškovima, to je preporučeno da bi dobili branik popravljao nego da ide u za novi odbojnik.

No comments:

Post a Comment