Wednesday 16 November 2011

Alge Ekstrakt

Alge, također poznat kao 'kelp', je morske alge, pronašao je različitih tonova i hues. Ona pripada različitim grupama crvene, smeđe i zelene alge. To je bogate željezom i pomaže u funkcioniranju krvnih stanica, jod koji pomaže u pravilnom funkcioniranje štitnjače i sprječava gušavost previše. Ljudi žive u obalnim područjima u Kini, Japanu, Koreja, Tajland, Tajvan, itd. pojesti rezanci koje su pripremljeni od alge. Postoje mnoge delicijama, koje su pripremljeni koristeći alge kao glavni sastojak ili za dekoriranje. To ekstrakt također se koristi kao sastojak u pastu za zube.
Hranjive vrijednosti alge ekstrakta je kako slijedi:
Prehrana (po 100 g) vrijednost; Carbohydrates40.2 gm, Calcium1, 093 mg; Fat1.1 GM, Iron100 mg; Niacin5.7 mg; Phosphorus240 GM, Protein7.5 GM, vitamin A1 IJ
Ekstrakt alge Prednosti
Istraživanja su pokazala da alge ekstrakt smanjuje rizik od osteoarthritis, bolesti zglobova, za 15%. Pomoću alge lijekove za dva do tri mjeseca, pacijenti mogu biti oslobođena bolova u zglobovima. Konzumiranje alge, pomaže u sprječavanju pomanjkanja minerala u tijelu i probavni problemi. Neke studije su također pokazale da alge ekstrakt pomaže u razvoju mozga. Alge ekstrakt povećava metabolizam našeg tijela. Ona također pomaže u kontroli pretilosti, jer otapa masnih otpad. To također sprečava osteoporozu. Njegova dobar lijek za ljude koji pate od impotencije, emaciation ili anemija. Alge ekstrakt dodataka može imati svojstva u liječenju hladnom, gripa, artritisa, tuberkuloze i do neke mjere tumori. Alge ekstrakti pomažu u suzbijanju apetit i održavati razinu šećera u krvi. Ona također poboljšava energiju i osigurava zdrav vlakno. Štoviše, on također smanjuje kolesterol, pojačava imunološki sustav, itd. alge biljka sastoji više od 30 mikro hranjiva.
Alge Ekstrakti za acne i njegu kože
Sebaceous žlijezde su prisutni u našoj koži, najčešće na licu i tjemenu. Oni proizvode ulje pružiti koži vlagom. When višak vlage luči, to rezultira acne. Alge ekstrakt pomaže u smanjenju takvih sekrecije i tako sprječava stvaranje akni na licu. Ona također poboljšava pH vrijednosti naše kože. This morskog bilja sastoji se od raznih minerala, koji poboljšava tonus kože, dajući koži sjaj i glatku teksturu. Uz poboljšanje kože, također popravlja oštećenu kožu i povećava se elastičnost. To je ljekovita svojstva liječenje kožnih bolesti poput ekcema i psorijaze. Opuštajući alge kupka daje svjež i mladenački tijela i održava hormonsku ravnotežu, jer detoksificira tijelo. Razni proizvodi za njegu kože koji sadrže ekstrakt alge su dostupni na tržištu.
Alge Ekstrakt Gnojiva
Uz kulinarski i medicinske koristi, alge ekstrakt se također koristi u gnojidbi. To je pogodan za sve vrste biljaka. Korištenje alge gnojiva, dovodi do bržeg rasta biljaka i poboljšava brzinu fotosinteze. Alge ekstrakt gnojiva, osigurati više cvjetnice sezone. To poboljšava kvalitetu plodova, čineći ih većih dimenzija i zdravije za potrošnju. Alge ekstrakt mineralna gnojiva mogu biti dodan u vašu vrt tlo ili tlo lonac, jer održava strukturu i stabilnost tla. Također poboljšava biljke tako da oni mogu odoljeti suše, da se zaštite od biljnih bolesti i mraza previše. Korijeni biljke koje se sadi treba biti namočen u ekstrakt alge rješenje prije sadnje u tlo. To također vrijedi i za sjeme ili rezanje biljaka koje su se sadi. Tekući ekstrakt alge gnojiva najčešće se koriste u vegetacije, gdje biljke rastu vrlo brzo. Sve u svemu, alge ekstrakt gnojiva su dobar izbor za vaš vrt, kao što su poboljšanje plodnosti tla.
To su bili nekoliko korisnih i zdravih koristi od alge ekstrakta. Nadam se, ovaj članak vam je dao dovoljno razloga za korištenje algi ekstrakt ne samo u kulinarsku ponudu, ali u svoje vrtove previše. This alge je vrijedan milijune dolara i danas, za svoje multi-svrhu koristi i prednosti.

No comments:

Post a Comment