Saturday 12 November 2011

Drywall Teksture tehnike

Jednom drywall instalacija preko nje je vrijeme da ga slikati. Dok radiš interijera slikarstvo, možete zamisliti običan slikano zid i teksturom zid. Pa, postoji mnogo razlika između ta dva! Pa ne zašto su teksturom suhozidom? Postoji puno opcija da bi vaš drywall izgledati najbolje, ne samo s nekim classy teksture. Korištenje drywall teksture tehnika je vrlo popularna zbog iznenađujuće završiti daje. Poboljšanje izgled drywall i stoga, pojava cijelu sobu je ono možete postići s različitim tehnikama drywall tekstura. Ovdje se nalaze različiti drywall teksture tehnikama koje možete uzeti u obzir. Zapamtite, jednom počnete s tehniku, ne možete odlučiti za bilo druge, trebate samo držati ovaj jedan za ostatak zidova.
Best Drywall Teksture Techniques
Knock Down Drywall tekstura; obaranje ili preskočiti gleterom drywall tekstura daje elegantan izgled na drywall. Za stvaranje obaranje tekstura, miješati vodu u zajednički spoj dok ne bude dovoljno tanka da se prijave kao boje. Uzmite valjak boje i početi primjenjivati ​​ovaj preko zida. Umjesto valjka možete odlučiti za obaranje prskalica za nanošenje smjese na zidove i strop, to je lakše. Pobrinite se da ne uzeti cijeli zid u isto vrijeme, ako ste sami rade boja posao. Nanesite drugi kaput nakon 10 minuta. Uzmi završnu nož za izradu tekstura. Morate pritisnite njegov stan strani uza zid lagano, na 45 stupnjeva kut. Nemojte biti previše teško, a pritiskom na tipku. Povucite ga nad svim slikarskog prostora, imat ćete glatku teksturu. Pitate koliko dugo to uzeti za drywall teksture na suho? To treba najmanje 24 sata za zid na suho potpuno. Ova tehnika daje klasičan zemljani završiti na zidovima.
Orange Peel Drywall tekstura; To je jedan od najpopularnijih drywall tekstura tehnike. Kao ime sugerira, gotovih zid izgleda točno poput površine naranče oguliti. Površina zida će imati sličan maleni zije sve više. Dok je radio na ovom drywall dorade tehnika morate biti jako brzo. Isto tako, smjesu mora biti izuzetno tanka, samo provjerite da nije curi. Jedan od važnih drywall teksture savjeti je da dok to učinite zadatak, provjeriti postojanost spoja na zidu koja će biti blokiran iza namještaja. Trebate stvoriti ovaj teksturu koristeći prskalica. Morat ćete sprej teksturirane spoj na zidovima na niži tlak nego inače. Start prskanje pripravka koristeći prskalica, sjetite biti brzi. Pustiti da se osuši za 10 minuta i zatim sprej sljedeći kaput. Jednom je potpuno suha, nakon oko 24 sata možete završiti by slikarstva s redovnim bojom željenih boju. Saznajte o drywall instalacije savjete i tehnike.
Kokice Drywall Tekstura, a to je jedan od tipova drywall teksturu koja daje izraženije teksturom izgled. Postupak je slično teksturu obaranje drywall tehnika. In kokice tekstura tehnika, morate imati spoj na deblji dosljednost. Učinak će biti slična onoj kokice ili sir. Zapamtite, dosljednost je deblji mora imati bolder tražite teksture. Nakon dva sloja se primjenjuju, trebate raditi na sličan način, kao da u slučaju tehnike obaranje tekstura. Pročitajte više o tome kako teksture suhozida.
Pijesak Swirl Drywall tekstura; Ovo je jedan od jedinstvenih drywall teksture tehnike koje daje lijep efekt na drywall ili strop. Započnite dodavanjem vode da zajednički spoj. Također morate dodati bijeli kvarcni pijesak da je za ovu teksturu. Dodajte ga u smjesu do to je samo dovoljno čvrste, tako da se može primijeniti koristeći gleter. Sad početi primjenjivati ​​ove mješavine u zid. Primijeniti dva sloja. Kada završite, pričekajte 10 minuta i početi dajući mu teksturom izgled. Uzmite komad kartona, mjesto je stan preko zida, nemojte pritisnuti teško. Započnite rotirajući ga nježno, imat ćete vrtlog učinak. Možete dobiti različite teksture okretanjem this kartona u različite obrasce. Vi svibanj također željeli čitati o promašaj slikarskim tehnikama.
Pročitajte više na:; Wall Dekoracije; home decorating; Možete imati puno varijacija u svakoj od tehnika drywall tekstura, mijenjanjem dosljednost složenice i drywall tekstura alate koristi. Dakle, eksperiment, dodajte teksturu na drywall i čine ga izgledaju najbolje!

No comments:

Post a Comment