Sunday 13 November 2011

Biste li radije Igra

'Biste li radije je razgovor igre, igrao idealno u grupi, ali može se igrao između dvije osobe kao dobro. U ovoj igri, igrači su trebali pitati svoje protivnike pitanje koje uključuju dvije nesigurna scenarija, a protivnik je trebao izabrati bilo koji od ova dva scenarija s obzirom na njega. Biste li radije igra u osnovi, se vrti oko jednostavnog cilj jedan igrač dolazi s dvije strašne scenarija, a druga osoba koja sud poziva odabirom jednog od njih, koji je navodno manje zastrašujući nego druge. Pročitajte više o stranačkim igrama.
Biste li radije Pravila igre, iako, osnovni koncept ove igre je isti, to može biti igrao u nekoliko, različitih načina. Možete odabrati pravila igre prema vlastitom nahođenju, i naravno, uz konsenzus među igrače. Na jednom od najpopularnijih načina na koji 'bi ti radije igra' je igrao, jedan igrač u grupi je pitao pitanje. Nakon što je odgovorila, ostatak grupe traje anketu o istom pitanju, i ako igrači odgovor podudara s onom grupe, igrač pobjeđuje, a zarađuje točku. Ako je potrebno, anketa se može uzeti anonimno, kako bi igra malo više zanimljiv. Najbolja stvar o ovoj igri je to, mogu igrati na takav način da nitko ne pobjeđuje ili gubi, ali je cijela grupa uživa kao grupa djelatnosti. Popularna verzija ove igre - THE 'Biste li radije igra na ploči uključuje igrača branje kartice iz serije, i odgovaranje na pitanje tiskan na temelju to. U ovom verzija, postoje neke dodatne karte, kroz koje je igrač zarađuje priliku, da se ni preskočiti skretanje, ili kaznu, da se dodatno uključiti, kada su naići na njih. Iako, ne postoje posebna pravila za li bi radije igru, možete doći do nekih pravila vlastitog koji može dodavati na uživanje ili odlučiti pobjednika, ovisno o tome što više pitanja za vas.
Biste li radije Game Pitanja, pitanja su najvažnije komponente da li bi radije igra. Kadriranje ova pitanja ne zahtijeva neke kreativnosti, kao i pitanja koja bi trebao biti neizvjestan dovoljno staviti igrača u neke ozbiljne dilema. Neke primjere pitanja su dati u nastavku:, Biste li radije poljubiti meduza ili korak na rak? , Biste li radije biti zarobljeni u dizalu sa mokrim psima ili s tri masti muškaraca s lošim dah? , Biste li radije imati slatka matematike učitelj ili bez math domaću zadaću? , Biste li radije ljubavi, a ne biti voljen natrag, ili biti voljen, ali nikada ljubavi? , Na pusti otok, da li bi radije jesti živu moljca veličine rajčice ili jesti mrtav ptica s perjem? , Biste li radije noge mirisna za tjedan ili pazuha mirisa za mjesec dana? , Biste li radije netko pogodio palcem s ogromnim čekić, ili pucati u nožni palac s noktiju pištolj? , A dobnoj skupini od ljudi, koji su uključeni u igri, također treba uzeti u obzir pri kadriranju these pitanje. Pitanja Vas uvrstimo u, da li bi umjesto igra za odrasle ne može biti pogodan za istu igru ​​uključuje djece. Isto tako, pitanje poput 'Biste li radije da me jedu mravi pojedu lavovi? ", Koji je zapravo namijenjen da li bi radije igra za djecu, jedva ću dodati svaki zabava količnik u igru ​​uključuje odrasle.
Vi svibanj također, pronaći te članku zanimljiv:, Zabava Unutarnja Igre za grupe, nestašan Istina ili Dare Pitanja i Dare Ideje, Kao što smo spomenuli ranije, ima i da li bi radije igra ideja odabrati iz ili čak možete doći s idejama , kao i pitanja, od svoje vlastite. Na kraju dana, ono što je zabavno, i da se izvede zabava ne trebate biti na pobjedničkoj strani u takvim uzbudljivim i ugodna igra.

No comments:

Post a Comment