Wednesday 9 November 2011

Köln za muškarce da žene vole

Miris je neodoljiv snagu i muške colognes nisu iznimka. Dobro odabrana Köln može transformirati svoj stil i izgled, i osjećat ćete se dobro i samouvjereno. Sa tako mnogo colognes dostupni danas, postaje teško odgonetnuti što se može najbolje Köln za muškarce da žene vole. Istraživanja pokazuju da neke od colognes da žene vole variraju od finih do blago jak Kölnu. Obično vrstu Köln koja privlači žene najviše ima nekakav mošus koji su uključeni u smjesu. Bez obzira što Köln ste izabrali, imajte na umu da je miris koji čini ženu mršav u bliže za dašak je svaki put bolje nego miris koji čini ženu pobjeći. Tako bi se Köln snagu kao nedostižan i meke, a ne snažne i stinky. Pogotovo ako se rade u malim četvrtine kao mali ured ili kabine, izbjegavati nošenje Kölnu koji imaju jak, moćan miris. Više o perfumes.
Najbolji način za testiranje Kölnu je spritz malo na vašoj koži i to nositi za cijeli dan. Onda ocijeniti kako mirisom počinje i kako ga promjene nakon svaki sat. Ako vam se sviđa način na koji se miješa sa svojim prirodnim mirisom, a zatim nakon testiranja mnogih drugih colognes, odaberite onaj koji vam najbolje odgovara. Jednom kada ste odlučili na Kölnu da žene vole, pokušajte imati malo više različitih colognes as nosio isti Köln svakodnevno može biti malo dosadno. Osim toga kad miris različitih pravedan o svaki dan, od vas će biti prikazuje vaše spontane prirode i stilom koji niti jedna žena ne može zanemariti. Ali ako ste još uvijek zbunjeni o Köln koja privlači žene, a zatim tu su neke od najboljih colognes za muškarce koji se ne će vas proći neopaženo. Više o odabiru pravo parfema.
Najbolji Kölnu za muškarce da žene vole
Dakle, ako vam se sviđa žena complimenting o tome kako dobro vas miris, sigurno ćete ljubav prikupljanje muškarci dane u nastavku Kölnu.
Vječnosti Calvin Klein, a kelnu ima svježe, zavode miris koji može nositi uvijek i svugdje. To je bio pokrenuo dizajn kuću Calvin Klein u 1989. Obično odlikuje osvježavajući, začinjeno, lavanda, amber miris, ovo muški miris posjeduje spoj zelenila, svjež jasmin, kadulja, bosiljak, i ružino drvo i troškova negdje oko 57 USD.
Polo Blue Ralph Lauren, iako postoje mnoge druge colognes iz RL, ovaj klasik je daleko najviše razbludan na raspolaganju za muškarce. One se ne može previdjeti s malo uprskati ove oko ovratnika, stoga to je fantastično i nikad ne izlazi iz stilu. Osjećaj slobode od velikih, plavo nebo, energija otvorenim vodama, osnažujući eksplozije svježeg zraka da je to Köln nudi, najbolje radi za čovjeka koji živi život u najvećoj. Košta oko 57 USD, Polo Ralph Lauren Blue je nova definicija casual eleganciju.
Bvlgari Black by Bvlgari, koju je pokrenula dizajn kuće Bvlgari 1998, Köln ima osvježavajući, drvenastih i obrastao mahovinom miris, koji je ljubio po većini dame. Nakon što je mješavina crnog čaja i dimi šume, ovaj dizajner parfema obično se preporučuje za dnevne odjeće, obuće i može vas koštati oko 37 USD.
Armani Code Giorgio Armani, a Kölnu ima elegantan, seksi, muški miris koji posjeduje jedinstveni spoj svježeg limuna i bergamota softened with naznake naranče stabla cvatu, grijao s umirujućim guaiac drva, i Tonka grah. Nakon što je zavodljiv miris, to Kölnu se preporučuje za dnevnu trošenje i može vas koštati i do 45 USD.
Kenzo by Tokio, vlasništvo spoj modernog urbanog emocija s spokoj tradicionalnih japanskih prirode motive, ovaj primamljiv Kölnu odijela ljudi svih dobnih skupina. Uz zapadni osjećaj frenetičan divljenje i mješavinu bilješke kao što je đumbir, limun, grejp, shiso, kardamom, mate, zeleni čaj, biljni sok, ružičasti biber, i gorke naranče, Kenzo Kölnu je jedan od vlastite vrste imaju jedinstvenu kombinaciju njegovan zavodljivosti sa sofisticiranost. The Köln se može nositi bilo koje vrijeme, bilo gdje i svibanj cijene koju just USD 25.
Vi svibanj također željeli čitati na:; vrste parfema, parfem za odabir: Kako odabrati parfem, parfem Kupovina - Kako kupiti parfem, pa što ste čekali, pokupiti na bilo koju ili sve od ovih Köln za muškarce koje žene vole , i neka vaše dama ljubav ići slaba na koljenima. Da bi se više stilist, kreirati vlastiti miris miješanje jednog od gore navedenih mirisa, ili jedan od željene miris s prirodnim mirisom, kao što su jasmin, vanilija ili cimet i imaju svoj osobni miris i stil izjavu.

No comments:

Post a Comment