Wednesday 16 November 2011

Kako znas Ti si u ljubavi

Calvin: Što je to željeli zaljubiti?; Hobbes: Pa ... kažu da je objekt vaše ljubavi šetnjama ..., Calvin: Da?, Hobbes: prvi vaše srce padne u vaš želudac i prskanju your iznutricama. Svi vlagu čini vas znoj obilato. Kondenzacija kratkih krugova na svoj mozak. A vi dobiti sve ošamućen. Kada vaš mozgu izgara sve zajedno ustima isključuje i tepati kao kreten dok ona odlazi., Calvin: To je LJUBAV??!; Hobbes: Medicinski gledano. , Calvin: Pakao, da se dogodilo da me jednom. Ali Pomislila sam da je COOTIES!
Pa ... to je ljubav mnogo volio dvojac Calvina & Hobbesa. Ali kako da li vi znate da ste u ljubavi? Morate imati satima pitajući, "on me voli, voli me ne", ne uzimajući na odgovor. Njegovim očima čini gubite osjetila i miris his čini vam idu divlje. To je više nego zaljubljenost, ali ne znam da li je to ljubav. Ja apsolutno može odnositi na vaše stanje uma, što je razlog zašto, ja ću pokušati da odgovori na vječno pitanje, "kako vi znate da ste u ljubavi?" Pročitajte o odnosima.
Kako znaš Ti si u ljubavi s nekim?
Endless Misli, svaki vaš buđenja misao je od njega. Svaki stvar to učinite, sve kroz dan, Podsjeća vas na njega i zaspao pada razmišljanje o njemu. On samo ispunjava svaku vašu misao. Ali ti još uvijek zaglavi na koliko znaš da ste u ljubavi? Želite podijeliti sve svoje trenutke s njim i učiniti ga dijelom svakog stvar koju ne. Ne možete pomoći ali mislim o svojim perspektive na situacije na koje nailazite. Svaki minute je oporezivanja, kada ste daleko od osobe koju ne mogu prestati razmišljati o tome. Bez obzira koliko glup ili kako uzbudljivo ovom trenutku, samo želite da bude s osobom, koji je uhvaćen u svim svojim mislima. Tako da, kada ne možete ga dobiti iz svoje glave, onda je signal, da ste u ljubavi. Ali vi ste još uvijek nisu sigurni i zaglavi na kako vi znate da ste u ljubavi? Pročitajte više o definiciji ljubavi: ono što je ljubav.
Slatki Everythings Ti želim ići iz vašeg način da se s njim, da li stvari za njega i čine ga sretnim. Želite nositi boje da je on voli, kuhati za njega, pomoći mu u njegovu radu i učiniti sve mala stvar koja će vam važan dio njegovog života. Vi volite čekajući njegov poziv na bezbožnika sati i unatoč grozničav raspored ne možete zaspati bez razgovora s njim, tako da ćete ostati poslije radnog vremena. Vi ste spremni da voziti na pola puta preko drzave, samo da ga vidi za večeru i želim ga laku noć. Želite brojati svaki tren zvijezde s njim i da očajnički želite, da je bilo nekih zagonetan mehanizam da zamrzne vrijeme. Doing sve ove slatke stvari nisu slatki propalica, ali sve što potvrditi da ste u ljubavi s nekim. Pročitajte više o ljubavi ima svoj vlastiti govor tijela.
Ljubav sebi više, Kako ćete znati da ste u ljubavi s nekim? Pa ... ako su u ljubavi, od vas će pasti u ljubavi sa sebe sve više ponovno. Mislim, provest ćete one extra sate pred ogledalom gledati svoje najbolje, putovanja na salon ljepote će biti češće, od vas će biti više svjesni o način na koji se nosite i vi ćete probati i biti najbolje što možete za jedan volite. Mi uvijek nastojimo dati najbolje što možemo za one koje volimo bezuvjetno i beskrajno. Voljeti sebe više nego ikad i uvijek stvaranje namjeran trud staviti najbolje stopala prema naprijed su sigurni znakovi da ste u ljubavi, to je iznad požuda i samo škole slomili.
Pročitajte više na; razloga zašto Volim te, znakove u ljubavi; može doći do 'Kako znate da ste zaljubljeni kvizu', međutim, tu nije formulu kako da znate da ste u ljubavi. Ljubav, je baš kao i bilo koje druge emocije. To vam hitova u lice, a vi još uvijek ne vidi. Kad shvatite, vi ste u ljubavi, koje tako koriste se to od simptoma, da je nemoguće vratiti. Vi jednostavno ga vole kad srcu preskače beat i tople pahuljice osjećaj raste unutar vas, svaki put, čujete sami kažu, "Volim te", a to je kako ste odgovorili na pitanje, kako znate da ste u ljubavi? . Ljubav zauvijek!

No comments:

Post a Comment