Thursday 17 November 2011

Japanski Tattoo Designs

Tetovaže istočne svijetu, koji uključuju japanski i kineski tetovaže, uvijek su bili favoriti tetovaža ljubavnici. Sva ta tetovaža dizajne imaju tipičnu tetovaža značenja i dizajne su vrlo jedinstveni. Tetoviranje je godina staru tradiciju u Japanu i zove irezumi (umetnuti rukopis) ili horimono (carving) na japanskom. Ranije u Japanu, tetovaže su samo pokušali od strane gangsteri i stoga je imala negativan perspektive u prošlosti. No, sada dana su postali modni trendovi i ljudi dobiti ih da čine jedinstveni stil izvještaja. Trešnja cvjetovi, koi riba i Zmaj tetovaže su neke od poznatih japanski tetovaža dizajne. Svaki od njih ima tipične tetovaža dizajn i smisao. Pomaknite se dolje znati više o tim japanski tattoo dizajna i značenja.
Japanski Tattoo Designs - Tree Cherry Blossom Tattoo
Cherry Blossom tetovaže su tradicionalni japanski tetovaža dizajne koje prikazuju kompletnu trešnja procvjetati stablo ili dio nje. This tetovaža osigurava vrlo posebno mjesto u japanskoj kulturi i zove se "Sakura". Glavna karakteristika ovog stabla je da cvjeta u vrlo lijep način, ali samo na kratko vrijeme. Dakle, stablo se smatra da simbolizira prolaznost života. Cherry Blossom stablo tetovaže su među neke od najpopularnijih japanskih tetovaža dizajne za žene. Cherry Blossom stablo tetovaže obično većih dimenzija i stoga su uklesane na veće dijelove tijela kao što su povratak ili rebara. These tetovaže imaju lijepu kombinaciju roza i crne boje i izgledaju vrlo elegantno, posebno na djevojke. Cherry cvjetovi su vrlo raznoliki i fleksibilni i stoga se može postaviti bilo gdje na tijelu.
Pročitajte više na:, Drvo Cherry Blossom Tattoo; Cherry Blossom Tattoo Designs, Japanski Tattoo Designs - Koi tetovaže Riba
Još jedna Japanska tetovaža koja je popularno zbog svoje tipične tetovaža dizajn Koi Riba tetovaža. Koi ribe je u osnovi šarana koji se uzgaja u Japanu. Ova riba mogu plivati ​​milja zajedno i može se lako plivati ​​protiv velike valove. Su ovih riba vrlo energičan i njihovu sposobnost da plivaju uzvodno protiv simbolizira snagu i za istinske borbe u životu. Koi Riba tetovaže su urezana vrlo lijepo sa detaljnim projektiranje. Japanski Koi tetovaža dizajne obično su urezana zajedno s vodom i tetovaže tetovaže zmaja. Oružja, gornji leđa, ankles, itd. su neke od popularnih prostora za Koi tetovaža dizajne ribe.
Pročitajte više na:; Koi Riba tetovaže i njihova značenja, Koi Riba za žene tetovaže, Japanski Tattoo Designs - Japanski Dragon tetovaže
Zmaja ima vrlo posebno mjesto u japanskom mitologijom smatra božanstvom groma i munje. Neki od tipične značajke japanski dizajne tetovaža zmaja uključuju, bez krila, zmiju kao tijelo, kao što su šape tigar, dugi brkovi, itd. Power, zaštitu za obitelj i dugovječnost su neke od osnovnih značenja japanskog zmaja tetovaža. Postoje mnoge vrste japanskih zmaj tetovaže, a svaki od njih ima svoj vlastiti jedinstveni tetovaža značenje. Sui-Rui je japanski zmaj koji kontrolira kišu i također je pozvao kralj zmajeva, a FUKU-Rui je zmaj za sreću. Japanski zmaj tetovaže oduvijek su bili popularni tetovaže za muškarce. These tetovaže su vrlo velike u veličini i imaju detaljan rad na njima. Japanska tetovaža dizajne za muškarce uglavnom su uklesani na gornjem ruke, bek ili rebara.
Pročitajte više na:; Dragon tetovaže na leđima; Dragon Tattoo značenja; japanski tetovaže i njihova značenja; Kanji tetovaže, tetovaže hanya maska, itd., neke su više japanski tetovaža dizajne. To je kratke informacije o japanskom tetovaža dizajne. These tetovaže zahtijevaju stručnjak na tetoviranje, pa provjerite imate pravo pristupiti tattoo umjetnik. Sretan Tetoviranje!

No comments:

Post a Comment