Monday 21 November 2011

Što učiniti na nedjelja

Nedjeljom su velike, jer nema posla, nema škole ili koledža. To je dan gotovo cijeli svijet raduje. Neki ljudi čine planovi za putovanja, avanture, sportske utakmice, dok neki preferiraju catnapping cijeli dan. Dakle, što učiniti na nedjelju? Ako razmišljate o isto pitanje, neka se upoznati o stvari koje treba učiniti u nedjelju.
Što učiniti u nedelju - Jutarnji
Podijelite nedjelja u četiri dijela, to jest, nedjelja ujutro, popodne, večer i noć (znam da u subotu navečer je najbolje, ali sada je riječ o nedjelja!). Prvenstvo vaš dan. Dajte vremena svima na ovom danu uključujući i sebe. Uvjerite se da imate veliki nedjelja i vi ste spremni za početak rade s oduševljenjem sljedeći dan.
Jutarnja šetnja, Get gore što ranije, samo dobiti vaše cipele, i ići u šetnju. Šetnja za otprilike 40 minuta, a zatim jog natrag kući. Možete pokušati istraživati ​​različite rute, onaj koji ne uzeti na bilo koji drugi dan. Ovo je stvarno sjajna ideja za početak vaše nedjelje ujutro energično.
Make Doručak; Iznenadite roditelji (ukoliko živite s njima), vaš suprug / supruga, vaša djeca, ili cimera s ukusnim doručkom. Toplom šalicu kave za vaš suprug / supruga, ili šalicu vruće čokolade za svoju djecu će biti jednostavno savršen.
Vrtlarstvo, Ako volite vrtlarenje, provesti barem pola sata u svom vrtu u nedjelju ujutro. Ljubav vaše biljke, učinite nešto weeding ako je potrebno. Vode vaše biljke, i dok ih zalijevanje, uživati ​​u prekrasnim mirisom mulja kad entwines s vodom.
Pet vaš ljubimac; cijeli tjedan ste zauzeti. Jeste li se pitali koliko vremena vam dati vaš ljubimac? Mislim da ne. Provedite negdje sa vašim ljubimac, posebno ako imate pse. Psi doista propustiti svojih gospodara, naravno da ne moraju objasniti mnogo o tome. Uzmite ih za duge šetnje. Igrajte se s njima, maziti ih, dati im lijep kupelj, kliknite na slikama, i samo se zabaviti!
Pročitajte više na:, Lista stvari koje treba učiniti kad Dosadno; Stvari koje treba uraditi za dokoni tinejdžeri, što učiniti u nedjelju - popodne
Što se tu da učiniti na nedjelju popodne? Evo nekoliko zabava stvari za napraviti nedjelju kako bi moglo da zaželite u nedjelju popodne!
Film vremenu; napraviti popis svih vaših omiljenih filmova i ako se planira provesti cijeli popodne kod kuće, gledati filmove koliko god možete natrag na leđa. To bi moglo biti zabavno stvari za napraviti na nedjelju popodne.
Google sve na putu!, Jeste li ikada razmišljali o neke čudne stvari kao što su, koji je najviši čovjek na svijetu, tko je najružniji čovjek na svijetu? Ili najstarija osoba na svijetu, većina opasno mjesto na Zemlji i još mnogo toga. Pa, ako mislite da samo sjediti u kući u nedjeljno popodne, potrazi za nekim informacijama o ovim naslovima. Te htijenje dobiti puno informacija o tome, i vjerujte mi, oni su vrlo zanimljiva i da će dodati puno na svoj općeg znanja!
Živjeli!; Popodneva prilično su dosadni i sve što osjećamo da to u nedjelju popodne is spavati. Umjesto dobivanje na krevetu i hrkanje za vrijeme, nazvati svoje prijatelje doma, i imaju zajedno doći do navijanja pinta piva.
Ugodite sebi, o tome kako lijepo leđa masaža, spa tretmana, ili pedikura i manikura. To će opustiti svoje tijelo i učiniti ako se osjećate stres-free. Ili ide za ošišam koja će promijeniti vaš cijeli izgled. Ako ste oduvijek željeli, dobiti se tetovaža. Idi shopping, i kupiti nešto lijepo nositi ako imate nedjelja večera planova.
Pročitajte više na:, Fun Stvari učiniti u kući, Fun Stvari koje treba uraditi Online; Stvari koje treba uraditi s prijateljima u noći, što učiniti u nedjelju - Večer
Your Gang, Ako se sjećate i propustiti vrijeme provedeno s prijateljima još u srednjoj školi, uputiti poziv svima i plan za susret (pod uvjetom da svi žive u istom gradu).
Sport, knjiga teniski teren i dobiti vaše ruke na igranje tenisa. Također možete sami upuštati u drugim sportovima koji vas zanima. Ili ići vidjeti bilo koji sport koji se odvija u vašem gradu.
Kuglanje, ne postoji ništa što može nadmašiti igra kuglanje. Skupi svoje prijatelje i igrati igru ​​kuglanje. To može biti jako zabavna.
Što učiniti u nedjelju - Noć
Your Time, sada da ste proveli nedjelju ujutro, popodne i navečer sa svojom obitelji i prijateljima, dati večeras je vrijeme, posebno na vaš suprug / supruga ili dečka / djevojku. ih uzeti za romantičnu večeru, ili film. Ako to nije nešto da veseli, kuhati romantičnu večeru za vas oboje. Postavi stol u vrtu uz svjetlost svijeća svijetleći jedni drugima lice. To može biti dobra ideja za završetak svoj dan, nedjelja. Oh! , a ako ste single, samo dobiti na svoj krevet i otići spavati. To je vaše vrijeme, tako da možete odrediti prioritete.
London Stvari učiniti u nedjelju
Za one od vas boravak u najmnogoljudnijoj i Metropolitan grad, London, ovdje su neke stvari koje treba učiniti u Londonu u nedjelju. Napravite popis svih mjesta za posjetiti u London, i samo idite i posjetite ih. Kliknite slike lijep mjesta koje posjećujete. Evo nekih stvari zabavno raditi na nedjelju.
Nakon Westminster's Bridge, posjetite Westminster mosta. Tu je Narodna piknik tjedno, što je slobodan da se pridruže. Uživajte tamo i nemojte zaboraviti da se sir sendviča i hot šalicu čaja.
Britanski muzej, Britanski muzej prikazuje djela pračovjeka do modernih vremena iz cijelog svijeta. Rosetta Stone, Parthenon skulpture i Portland Vase su neke od atrakcije ovog muzeja. Možete posjetiti ovaj muzej na nedjelju.
Tate Modern, Ako ste zainteresirani u suvremenoj umjetnosti, možete posjetite stranicu "Tate Modern", koji je Nacionalni muzej u Velikoj Britaniji. Ovaj muzej izlaže neke impresivne rad Matissea i Picassa i neke suvremene rad. Također uključuje izložbe i instalacija. Ona se nalazi u Bankside Power Station na prekrasnoj obali rijeke Temze.
Madame Tussauds; Da, kako možemo zaboraviti izvanredan pogled na lijepo oblikovani kipovi od voska? Muzej Madame Tussauds je nešto što ne biste trebali propustiti. Dođite tete-a-tete sa najvećim ličnostima u riječi. Od Shakespearea u Queen. Zato ne propustite priliku posjetiti ovaj popularni Londonu atrakcija na nedjelju, ako imate jedan.
Pročitajte više na:, igre za igrati kada Dosadno; Fun Stuff učiniti kada dosadno, tako da sad znate što učiniti u nedjelju. Jeste li planiran nešto za ovu nedjelju? Dobiti neke velike ideje iz ovog člana, i dobili osloboditi od dosadnih nedjeljom!

No comments:

Post a Comment