Sunday 20 November 2011

Kako u zamku jedan Coyote

Problem u uzimajući osloboditi od divljeg kojota nije nova za poljoprivrednike. On svibanj zvuk nečovječna, ali je neophodno da biste dobili osloboditi od tih uznemiruje kojota koji mogu izazvati potencijalne štete za gospodarstvo, kao i stoku. Coyotes, poznat kao zajednički prerijski vuk, su lukav vrste poput vukova ili lisica, te su prilično poražavajući za stada i status farmi. Oni uglavnom nalaze u zapadnim ravnicama SAD-u, te imaju tendenciju da putuju u grupama i imaju tendenciju da se napada bilo koju životinju su naići. Kojoti žive u jazbinama koju sebi, što je prilično neugodno za poljoprivrednik kad nađe jedan na velikom imanju. Kao rezultat toga, vrlo je važno za njega da zna kako trap kojota uz maksimalnu učinkovitost i što je mjera opreza mora se za njih hvatanje. Kao što sam rekao, oni su kao lukav as lisice i stoga, prije mastering načina zamku kojota, mora se znati kako uspješno ih uhvatiti dok ih održite svjesni svog postojanja. Pročitajte više činjenica o Coyote.
Putevi to trap Coyotes
Postoje razni načini na zamku Coyotes that the zamki željeli slijediti. Ove načine uključuju, koristeći snares, zamke, kaveze i snima kojota. Hvatanje kojota pomoću dobro kaveza, jedan je od boljih metoda, uz najmanje komplikacija. Oni su također siguran, ako se bilo koje druge životinje dobiva zarobljeni u njoj, greškom. Prije učenja "kako trap kojota ', uvijek moraju ovladati nekim od stana navike te lukava životinja, što je uvijek moguće promatrajući svaki njihov pokret što je točnije moguće.
Uvijek imajte na umu da kojota slijediti isti put, što je njihov način vođenja pjesmu na bilo kakve znakove opasnosti i zaštiti njihovih skupina od predatora. Oni obično poput brda, tako da se dobiva lako za njih držati na oku situaciji. Poput mnogih životinja, također kojota označiti određeni miris postove dok se kreće iz svojih staza i prijelaza mjesta. Ne tako opasne za život ljudskih bića, kojota u cijelosti ovisi o njihovoj osjetilne organe kao i uši, oči i nos da ostanu na pokretu. To je također činjenica, da osjećaj neke opasnosti, samo kada postoje znaci opasnosti. Ako ne ostavljaju tragove svog postojanja, onda ste na pravom putu da znaju kako trap kojota!
To je vrlo važno da imaju dobar set stupičarenje opreme, prije nego što čak i razmišljati o učenju kako trap kojota. Do sada, najbolji lovac je skup uvijek mora uključivati ​​čekić, nekoliko alata za kopanje, ekran prljavštine sijač, pan pokriva, pčelinji vosak, miris, rukavice, klečeći krpom, metlom umutiti, itd. Postoje razne vrste zamki na raspolaganju za vas zamku kojot, ali je kavez zamka je prihvaćen kao najbolja od svih njih. Broj 3 ili 4 dvokrevetne proljeće nogu držite set koji dolazi s offseta čeljustima, je preferirani od strane većine iskusnih 'kojot zamki "! Provjerite da li su zamke nehrđajućeg i uvijek se napori da bi ih kao nov!
Savjeti o tome kako Zamka kojota
Bilo bi vrsta teško, ali uz malo dodatnog napora, može se lako uspjeti u pronalaženju miris postova lijevo od kojota. Oni obično ostavljaju miris postove od mokri u nekim specifičnim područjima poput turfs trave, životinjskih trupla i kostura, grmlje, itd. Oni također ispočetka blizini miris postove, što zapravo čini lako za vas identificirati svoje postojanje. Psi mogu biti velika pomoć u takvim slučajevima, tako da ako imate ovčar, Vaš posao polovina je učinio! Pa, ovdje su upute o tome kako trap kojota.
Nakon što ste saznali neke miris postova od Coyote, staviti zamka na tom mjestu. Također možete staviti više od jedne zamke, kao što je sigurnije načine zamku kojoti u farmi. Za bolje rezultate, pokušajte postavljanje zamke u otvorenom i ravna površina. Vodite brigu o vjetra struje, tako da miris udjela može lako doći prema kojota. Uvijek stavite zamka u vjetar smjeru. Saddles u visokim brdima, izolirana zemlja mogućnosti, visokim brežuljcima, izolirana sijeno bale, pašnjak cesta, staza čvorišta i stoke staza, putova, četka hemoroidi, ograda prijelaz i sl. su savršena mjesta za postavljanje zamki.
Ne bi bilo šanse da kojota mogli iskopati hvatanje postaviti i ostaviti bespomoćno. Bez uzimajući frustriran, stavite zamke na mjestu ponovno. Ovaj put ih je pomak u blizini one izvorne. Uvjerite se da je zamka ćete položiti je dobro skriven i čist. Stavljanje mamac je ključ i kao Naime, stavljanja starog, ali radni sat će također obaviti izigrati. Životinja bi se privukla prema kucanja sata. Također možete staviti neki mrtvi miš, Gopher ili zec kao mamac za kojota. Vezanje mrtve ribe je velike ideje, kao i kojota stvarno dobiti privučeni mirisom riba.
Također, pobrinite se da provjerite pratiti svakih 24 sata. Nakon jednog kojot dobiva zarobljeni, postoje šanse da se mnogi od njih slijediti jer onda oni lako privlači. Traper uvijek mora biti oprezna da ne ostaviti eventualne tragove bilo kakvog ljudskog mirisa, s mirisima cipele miris duhana. Koristite rukavice staviti i prilagoditi zamke, tako da je ljudski miris se eliminira do maksimuma. Postoje brojni načini stupičarenje kojota koji se razlikuju po različitim zamki. Navedenih je najbolji u svom poslu. Pročitajte više na:
Kako trap vjeverice, rakuni klopka, kako trap Armadillo; Nakon zahvat kojot, umjesto da ga ubija, ja bi predlažemo da se poziva lokalne vlasti kontroli životinja i neka ih nositi životinja. This način da neće biti nikakvih pravnih pitanja u vezi zahvat the kojoti i ubijajući ih, kao što su kojoti jedan od ugroženih vrsta i ubijanje životinja je potpuno protiv zakona čovječanstva, iako oni uzrokuju mnoge nevolje! Pa, mislim da sada znate kako trap kojota, koristeći hvatanje set. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment