Thursday 17 November 2011

Septum Piercing

Ti bi sigurno ste čuli mnogo o vruće trend septuma piercinga. Za one koji su zbunjeni ili nesvjestan, septum piercing u osnovi odnosi na probijanje nosne pregrade, koja je zid kosti i hrskavice u sredini nosne šupljine. To je vrsta nos piercing, ali manje zajedničkog nego nosnicu piercing. Tu je mali jaz između hrskavice i baza nosa tamo gdje je mali komad kože koja je mekana i tanka, ovo je mjesto gdje septuma piercing je učinio. Septum piercinga postaju sve više popularan ovih dana, zbog podebljano i iznimno elegantan izgled se dati osobi koja ga oblacenje. Pa, ako ste se odlučili, ili pitate vlasništvo septuma piercinga tada, evo nekoliko septuma piercing informacije koje će vam pomoći.
Sve o septum piercing; septuma piercing se obično obavlja putem običnog piercinga iglu, jedna septuma spojnica može također biti korišten. U slučaju da netko potreba veće rupe, skalpelom se također može koristiti da ćete pomoći ima veći i deblji komad nakita probušene ovdje. Obično, prsten loptu zatvaranje ili septum čuvar se preporučuje da se koristi kao prvi septuma nakita, koja može biti mijenjana jednom piercing pete u potpunosti. Pročitajte više na nos piercing informacija.
Septum piercing nakit, jednom ste se odlučili za piercing septuma, vi ste sigurni da ćete biti iznenađeni o ogromna raznolikost nakit na raspolaganju za septuma piercinga. Imate izbor u smislu metal koriste kako bi ovaj nakit kao nehrđajući čelik, zlato, srebro, itd. nehrđajućeg čelika je najpopularniji izbor. Jedan od najpopularnijih septuma piercing nakit je zarobljenik perla prsten. Other septum piercing nakit opcije su čelične pregrade tusk ili ravno dvoručni uteg, kružni dvoručni uteg, septum klasu (dva komada ili jedan komad), te septum retainer. Septum retainer je Preferiraju se mnogi, jer je oblikovan poput spajalica, ima dva kraja i može se zrcaljeno naopako da se presele svoje završava u nosnice, stoga, što ga čini nevidljivim kad god želite. Dizajner loptu zatvaranja prstena, septum tusk i kružnim barbells izgledaju iznenađujuće i obožavan od strane mnogih.
Septum Piercing Care; Iscjeljenje može potrajati oko 2 do 3 mjeseca. Najbolje je da se dirati najmanje. Očistiti dok ima kadu, a najmanje dva puta na dan pomoću redovite sapun, šampon ili gel za tuširanje ili bilo koji drugi predmet predložio vaš šilo. Kasnije suhe temeljito i nježno koristeći papirnate ručnike. Nemojte pomicati nakit tijekom cijeljenja. Ako zadržite septuma područje čisto, to će promicati proces ozdravljenja. Izbjegavajte pritiskom vaše nosnice, ili nos puhanje da ostanu daleko iz nosa piercing naletjeti. Tijelo piercing umjetnik također mogu vam preporučiti za primjenu prirodnih ulja za promicanje proces ozdravljenja. Zapamtite da ne smijete primijeniti bilo koju od prirodnih sastojaka, kreme ili losione bez liječnika ili piercing umjetnika preporuku. Zapamtite da ako ste se odlučili za veliki mjerač piercing, onda će trajati duže trajanje liječiti i definitivno treba poduzeti njegu. Pročitajte više na nos piercing nepromjenljiv.
Septum Piercing troškova; septuma ili bilo koji tip od nosa i uha piercings obično troškovi manji od usana piercing i jezik piercing. The nos piercing cijene mogu varirati ovisno o piercing umjetnik se odlučite i na tom području. Obično, septum piercing trošak rasponi između $ 40 do 70 $. Nadalje ona će također ovisiti o cijeni za komad nakita se odlučiti za.
Pročitajte više na nos piercing:; Nose Piercing FAQ; zaraženih Nose Piercing, većina od vas možda biti definitivno željan da biste dobili piercing septuma, zar ne? Onda što čekate? Dovoljno je pronaći najbolji piercing umjetnika u svom gradu i dobiti spremni da se vijoriti jedan od najprestižnijih modni body piercing!

No comments:

Post a Comment