Thursday 24 November 2011

Podesiva podna lampa

Svjetiljke su jedan od najvažnijih roba koje se koriste u dan-to-dan život. Lampe nisu samo koristi kako bi se ukrasite naše dnevne boravke i ležaljkama, ali imaju visok dan-to-dan program. Prvi podesive podne svjetiljke su bili poznati kao Torchiere. Ova vrsta žarulje je također poznat kao baklja svjetiljka. To je vjerojatno najranije od podesive podne lampe koriste. Baklja svjetiljke koje su se danas prodaje, vjerojatno potječe iz poda na temelju upaljene svjetiljke koje su se pali vatra. U ranim godinama industrijske revolucije, kat svjetiljke su se pali plin. Danas podne svjetiljke su postali sofisticiraniji i stilski. Ove žarulje su se razvili od sirove rasvjete uređaj za gadget, da mnogi ljudi koristi za uređenje interijera.
Tradicionalni Podesiva podna lampa; Tradicionalni podesiv podna lampa, je vrsta podna lampa koja je vrlo jednostavan, ali nostalgičnu dizajn. Ova vrsta žarulje osnovi donosi montažu lampa nijanse na podržani kolac koji se sastoji od metala ili drva. Svjetiljka prolio kojom se dim odsjaj svjetla čine razraditi vezene tkanine. Ova vrsta žarulja je vrlo jeftin za proizvodnju i također izgleda vrlo atraktivna uz stol, kauč ili stolicu. Visina tih lampi je podesiva. Tradicionalni podesive visine podna lampa obično je sklopio s metalne dijelove, koji se također čini lampe dugotrajan. Podesive visine podne svjetiljke su neki vrlo kreativni varijanti, poput onih da su mnogi manje veličine lukovice pričvršćena na njih.
Podesiva Arm podna lampa; Podesivi ruke podna lampa je inoviran inačica tradicionalne podesive podne lampe. Ovakve svjetiljke imaju 'ruke' koji su u prilogu svjetla u njima. Najbolja stvar o tim svjetiljke je da možete podesiti ruke svjetiljku, bez da se kreće iz svoje mjesto. Ove vrste podesive svjetiljke ruke katu su vrlo moderan, ali i korisno. U nekim slučajevima gdje lampa ima više od jedne ruke, to je također poznat kao podna lampa swing arm.
Podesiva Podne lampe za čitanje, mnogi od nas uživaju polaganje na podu i čitanje lijepo romana. Podesivi katu lampa za čitanje je najbolje gadget za tu svrhu. Ovaj podesivi podna lampa je mali, svjetlo i ima jednostavnu konstrukciju. Na taj način ćete nositi svjetlo na bilo koje mjesto na podu. Tu su i neki originalan varijante ove podesiv podna lampa poput one koja je djelovala na baterije. Svakako mogu nositi takve lampe na kampiranju.
Cvjetni Podesiva podna lampa; u cvjetnu podesive podne lampe su inovacija tradicionalnih podne svjetiljke. To je u osnovi izrađene uz pomoć kovan i bijeli metal komponente. Postoji više minijaturna svjetla priključen na čelu ove lampe, što naravno podsjeća na cvjetni aranžman. Cvjetni dizajn izgleda vrlo atraktivno na bilo kojem mjestu, a može se uz pomoć gotovo bilo kojeg materijala, kao što su metal, staklo ili čak i drveta. Međutim, cvjetni podesivim podna lampa je prilično delikatna, a jedan mora biti ekstra oprezni prilikom čišćenja cvjetni dizajn.
Da biste znali o lampi, pročitajte više na:; Rasvjeta, Svjetlostna Parovi, postoji mnogo proizvođača podesive podne lampe. Također možete naručiti svoj vlastiti prilagođeni-made podesiv lampa katu postavljajući nalog za kupovinu izravno s producentom. Također je važno da se mjesto podesivim podna lampa u pravilnom položaju. Podne svjetiljke obično ide dobro u kutu ili uz bilo koji komad namještaja.
Srecno.

No comments:

Post a Comment