Tuesday 15 November 2011

Kako da biste dobili vaše kose rasti brže

Svaka žena žudi za dugo, sjajna, zdrava kosa. Dogovoreno, suvremenog načina života je napravio mnoge zaposlene žene odlučiti za kraće frizure, ali ako pitate žene odabrati, većina će se želite imati duge kose. Održavanje i raste duga kosa, iako, nije lak zadatak, jer ona zahtijeva njezi kose na redovnoj osnovi. Ovdje su neke učinkovite savjete o tome kako da biste dobili vaše kose rasti brže.
Savjeti o tome kako da biste dobili vaše kose rasti brže
Masaža, prvi učinkovit savjet o tome kako da biste dobili vaše kose rasti brži i deblji, da masaža kosu i kožu svaki tjedan s uljima kao što je maslinovo ulje, ricinusovo ulje ili safflower ulje. Vruće ulje terapija je osobito korisno, jer pomaže u povećanoj dotok krvi u kožu, dakle, pruža kosu s potrebnim korisne nutrients, a time i promicanje rast kose. Pročitajte više o safflower ulje za kosu rast.
Dijeta, hranjivim tvarima kao što su cink, kalcij, željezo i vitamin B12, veoma su korisne u poticanju rasta kose. Tako, ako žele znati kako da biste dobili vaše kose rasti brži i više, ja bih predložiti jedete dobro uravnotežena dijeta, koja uključuje namirnice koje su bogate tim hranjivim tvarima. Čak i namirnice bogate proteinima kao što su jaja, meso, riba, orašasti plodovi i leća su vrlo koristan za kosu. Dijetetski dodataka kao što su multivitamine, biotina vitamini, Omega 3 i folne kiseline, trebaju biti uključeni u prehrani previše. Pročitajte više o vitaminima za rast kose.
Za njegu kose; Redovita za njegu kose je vrlo bitan za kosu rast. Osnove, kao što su održavanje kose očistite šamponiranje on alternativne dana, a potom uređaj, jedanput tjedno, vrlo je bitno previše. Prilikom odabira šamponi i uređaja, uvijek ići u za one s manjim ili kemikalije koje su biljni.
Podrezivanje, redovito podrezivanje kose da biste dobili osloboditi od split završava vrlo je važno, tako da jači guste kose, može zamijeniti tanji dio kose. Korijen kose su obično mnogo više nego deblji vrhove kose. Redovito podrezivanje vrhove kose koji su postali previše tanka ili koji su podijeljeni, pomoći će u uzimajući osloboditi od nezdrave kosu, koja se mnogo više rasti.
Početna lijekovi; Ako želite znati kako da biste dobili vaše kose rasti brže, naravno, onda ti home lijekova sigurni da vam pomoći. ; Primijeni kokosovo mlijeko na kosu, ostavite ga na za jedan sat, a zatim ga isprati. Slijedite ovaj home pravni lijek svaki tjedan za najbolje rezultate. ; Napravite tijesto piskavica sjemena i primijeniti ga na kosu, ostaviti pola sata, a zatim isprati. ; Uzmi sušeni Ružmarin bilje i kuhati ga u vodi za oko petnaest minuta. Neka se smjesa ohladi, a zatim se primjenjuju na kosu. Ostaviti desetak minuta, a zatim isprati. Slijedite ovaj tretman dva puta tjedno za najbolje rezultate. Pročitajte više o grow hair brže prirodno. , Kemikalije, ovih dana žene odluče za sve vrste salon tretmani za kosu, kao što su boje za kosu, ekstenzije kosa, itd., koje uključuju korištenje jakih kemikalija. Nastavljajući s tim tretmanima za vrlo dugo vremena ponekad može oštetiti folikule kose i dovesti do gubitka kose. Tako je u kako bi se izbjeglo da je i dobiti jak, guste, duge kose, izbjegavati takvih tretmana i korištenja jak kemikalija na kosu. Prebaci se na blaži opcije kao što je korištenje kane za kosu bojanje, jogurt i jaja za kosu uređajem, kako bi izbjegli oštećenja kose.
Pročitajte više na:, što čini kosa raste Brže; rasta kose Savjete i trikove; Poticanje rasta kose: "Ovo su nekoliko savjeta o tome kako da biste dobili tvoj kosa raste brži za muškarce i žene. Vrlo je važno razumjeti da cjelokupno zdravlje osobe koja određuje zdravlje i rast njegove ili njezine kose. Dakle, osim uzimanja zdrave prehrane, kao stres slobodne i formi, tako što joga i nakon rutinskih vježbi, vrlo je važno previše, za promicanje rast kose.

No comments:

Post a Comment