Thursday 17 November 2011

Granit countertops Cijena

Granit je teško genijalnog rock formirana očvrsnuo ohladi rastaljene lave, pa ipak, njegova granular strukturu čini lako rezati i kriška u raznim oblicima. Granit countertops daje vrlo gladak i moderan izgled kada se koristi kao površine na katovima ili kao ploče. Granit countertops održavanja je vrlo niska, jer se može lako polirati, a vrlo je lako čiste i održavaju. Zato je dobio široku uporabu kao građevnog kamena. U takvom scenariju, granit countertops cijena definitivno mogu utjecati na cijenu svoje cjelokupno dekor.
Prilikom odabira granita countertops postoje mnogi parametri da bi trebao uzeti u obzir. Granit countertops može odabrati iz različitih vizualno mramora poput teksture, boje i nijanse. Ali jedna neobična značajka granit je da se ploče koje su samo iz jednog granita kamena pronađenog u kamenolomu će izgledati slične. Nije moguće naći sličnu potrazi ploče iz dva različita kamenoloma ili čak dva različita kamenjem istog kamenoloma. Stoga je vrlo važno da razmislite o ovom dok kupujete granit ploče, inače ćete završiti s neravnim teksturom granit countertops.
Cijena Granit countertops
Budući da su značajke granitnoj stijeni, granit countertops cijena leži u širokom rasponu. But komunalno-mudar granit je jedan vrijeme ulaganja, što ga čini vrijedi, kada se radi o dugoročno korištenje. Štoviše, granit countertops potrebnih nakon instalacije minimalno previše. Postoje mnoge čišćenje granit countertop proizvoda na tržištu, ali čak i jednostavni za pranje dnevno ili tjedno sa sapunom vodom, učinit će ih da se sjaji.
Procijenjen na po osnovi četvornih metara, granit countertops troškova nalazi se u rasponu od US $ 70 do US 180 $ kvadrat noga. To je, na većini navrata ne uključuje naknade za montažu. Neki hardware dućana nude granita po sniženoj cijeni, najčešće u non vrhuncu sezone, za i sto je manje US $ 35 per foot, što očito ne uključuje instalaciju. Većina granit countertops trošak nije na kamen u sebi, ali to uključuje troškove nastale uslijed kamenom, prijevoz, dorada i ugradnja.
Većina granit trgovine nude kompletan paket za instalaciju, koja uključuje prijevoz, za rezanje, poliranja i cementiranje. Također ići na self-angažirao izvođača radova za ugradnju svrhu. Bi u tom slučaju, morat ćete prolio u rasponu od US $ 10 do US $ 30 po kvadratnom noge za instaliranje granita countertops. Za prosječne veličine countertops, troškovi instaliranja će se u rasponu od US $ 750 do US $ 1500. Što više renomiranih i iskusnih izvođača you imenovati, više neće biti trošak instalacije, ali možete biti sigurni da o izvedbi. Postoji još jedna opcija koja nije jako poželjno. U slučaju, imate opreme, vještine i iskustvo za rezanje, poliranje i instaliranje granit countertops, ovaj posao može biti učinjeno sebe. Jedina prednost u tome je da se lako mogu obarati cijenu instalacije u rasponu od US $ 500 do US $ 700.
Granit je grupirati u tri tipa A, B, C su na temelju ova grupiranja o dostupnosti baze kamena od kojeg da određene vrste granita dobije. Oni koje se nalaze vrlo rijetko nalaze se u grupi A. one vrste koje postoje u skupini B ili C su češće nalaze. Dakle, to je jasno da je granit countertops cijena za onih u grupi A je najviša u odnosu na skupine B i C.
Ide za drugu ruku, ili višekratnu upotrebu granit je još održiv opciju. Postoji mogućnost izrade ploča od granita scarps koje se mogu naći u bilo kojem dvorištu bilješku kamena. To može dokazati koristan, ako vam je potrebna da pokrije male countertop na područjima poput kuhinju i na stepenicama. Tih cijena granit countertops je vrlo niska i pomoći će vam uštedjeti mnogo novca.
Ovih dana, granit ploče su već izrezati na standardne veličine pločice, smanjuje troškove instalacije drastično. Stoga, mnogi ljudi su idući za granite countertops as pločice. Granit countertops pločice mogu koštati oko US $ 5 po kvadratnom metru. No, modularni granit countertop cijene su u rasponu od 25 do US $ 40 po US $ kvadratnom metru. Countertops visoke vrste granita kraju su dostupni u velikim pločama. Ovih ploča su proizvedeni izvan mjesta i tako da je dodan troškova prijevoza uzimajući dodao da granit countertops cijene koja se nalazi u rasponu od US $ 60 i gore po kvadratnom metru instalacije.
Pročitajte više na:, Granit countertops Pro i kontra, Problemi s granite countertops, kako brinuti Granit countertops, a to je pregled od granita countertops cijene, i kako granita poboljšava izgled i dojam tablice površine. No, prije odlaska u za posao, to uvijek razgovarati s nekoliko trgovaca i izvođača i uzeti svoje odluke, ovisno o najbolji posao koji se nudi.

No comments:

Post a Comment